banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 38  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 08:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Mar 2007, 11:09
DELLBOY je napisao:
I na kraju jel iko zna šta će biti sa Nikom Heifield-om, pošto sam vidio da će FIA razmatrati situaciju koja se desila između njega i Ralfa Schumacher-a, kada ga je Nick direktno izgurao sa staze?

Do kraja trke nisu nista odlucili, tako da ce se u narednih par dana znati, mozda mu i oduzmu bodove, cime bi onaj niger Hamilton dobio 1 bod,jer je bio 9-ti, sto je krajnje glupo. Covek nije zasluzio nista u ovoj trci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Psyduck je napisao:
DELLBOY je napisao:
I na kraju jel iko zna šta će biti sa Nikom Heifield-om, pošto sam vidio da će FIA razmatrati situaciju koja se desila između njega i Ralfa Schumacher-a, kada ga je Nick direktno izgurao sa staze?

Do kraja trke nisu nista odlucili, tako da ce se u narednih par dana znati, mozda mu i oduzmu bodove, cime bi onaj niger Hamilton dobio 1 bod,jer je bio 9-ti, sto je krajnje glupo. Covek nije zasluzio nista u ovoj trci

Ne bih se baš složio sa ovom konstatacijom.

Jeste da su ''sjebali'' negov tim (ili bolje reći čovjek koji određuje taktiku) al on je pokazao da vrijedi. Da i sa krugom zaostatka može doći do 9 mjesta. Za dlaku i do boda.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 11:37 
Početnik
Početnik

Pa dobro ali u ovako haoticnoj trci to je i bilo za ocekivati, i bolide koje je prestigao su bili dosta slabiji od njegovog, jos je i njih 3-4 izletilo (kada je bio 17-ti) tako da je stvorio tu shansu. Pokazao je svoje neiskustvo odlaskom u box, kako bi stavio gume za suvo, dosta pre nego sto je staza bila suha, pa je i tu izgubio bodove

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 11:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kakvo neiskustvo??? Nema on nikakve veze sa "ranim" odlaskom u box, samo sluša naređenja, "oni" su krivi!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 12:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Juce sam bio pobjesnio. Taman kad je Alonso poceo napadati Masu meni je nestalo struje :evil: Trka je bila luda, koliko kod volio kad padne kisa volio bi da ovaj put nija pala, da vidim Hamiltona kako bi se snasao. Ali utrka je priredila nesto nezaboravno, masovno izletanje u prvom zavoju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 13:20 
Početnik
Početnik

Sondri je napisao:
Kakvo neiskustvo??? Nema on nikakve veze sa "ranim" odlaskom u box, samo sluša naređenja, "oni" su krivi!!!

Gresis, vozac sam odlucuje da li su uslovi povoljnoi da stavi gume za suho. U ovom slucaju je on ``zakljucio`` da se staza dovoljno osusila i da bi mogao voziti bez problema. U takvim situacijama box nema veze

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Psyduck je napisao:
Sondri je napisao:

Gresis, vozac sam odlucuje da li su uslovi povoljnoi da stavi gume za suho. U ovom slucaju je on ``zakljucio`` da se staza dovoljno osusila i da bi mogao voziti bez problema. U takvim situacijama box nema veze

Pa ako si gledao juče utrku, mogao si čuti taktičara Kovalainena (Renault) kako mu govori kako je veom riskantno da promijeni gume dva kruga prije nego li je kiša počela.

Što znači da taktičar odlučuje o tome.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 16:36 
Početnik
Početnik

da ali isto tako sam cuo komentar da je niger rekao da je staza dovoljno suha da bi mogao da udje u box po nove gume, znaci da je i on bio zasluzan za takvu taktiku. Pa i kovalainen (ili kako se vec pise hehe) je sigurno dao informacije kakva je staza pa su se oni kockali, iako je Briatore rekao da su odlucili da se kockaju i da cekaju kishu SAD inace im nije prosao fazon :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ja Alonsa majmuna....ja i dalje ne mogu vjerovati kakve su to fore, sta je u pitanju....?

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
A ja ne mogu vjerovati da ga na drugom forumu brane i napadaju Hamiltona, kao "mali nema šta da traži...zna se ko je dvostruki svjetski prvak i njemu treba da se pomaže a Hamiltonu je bolje da ćuti (u smislu: kako se usuđuje da pobjeđuje)".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2007, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Procitao sam nesto jako zanimljivo na teletekstu. Navodno je Alonso dao timu ultimatum da izaberu njega ii Hamiltona, a Hamilton je priznao da njih dvojice neragovaraju.

Izgleda da u mercedesu se ponavlja Prost-Sena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2007, 10:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
jebiga, nek odrade ovu sezonu pa nek idu u pizdu materinu obojica. šta sad hamilton sere koji kurac? čovek mu rekao da alonso vozi zadnji krug na kvalifikacijama a ovaj se napucao u boks. šta je imao tražiti u boksu kad je već imao vrijeme za drugu poziciju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2007, 10:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

mada mi ovo sve govori da bi heidfeld mogao preći mercedes.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2007, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
dobro kazes, mercedes-swabo, hamilton-meklaren.....

Alonso izgleda nece dase pomiri ( ne bih ni ja) da je chamuga u domacoj ekipi..........

negdje slusam da je Alonsov otac i mendzer sa Flaviom vidjen ...u razgovorima sto bi znacilo smrdi smrdi tu svasta........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 07:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2004, 12:24
Svasta ce ovdje jos da bude.
Licno mislim da ce Alonso na kraju sezone promijeniti tim, vjerovatno ce izabrati BMW ili Renault ali vjerujem da mu je BMW prvi na listi jednostavno jer su brzi od Renoa treuntno, znaci potencijal je tu.
Sto se tice Hamiltona, izgleda da se mali ufurao, malo :) on mora biti svjestan da za dosta svoga uspijeha treba da zahvali upravo Alonsu koji je glavni "radnik" set-up_ovanja bolida u McLaren-u. Na osnovu njegovog set-up-a se i Hamiltonu namjesta bolid i to je vjerovatno i jedan od razloga Alonsovog nezadovoljstva. Jednostvano radi sve/vecinu posla a tim opet 'naginje' Hamiltonu, BRITANCU.
Hamilton jeste dobar, veliki talenat ali treba malo da 'ohladi' glavu i ramisli o nekim stvarima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

.Cave. je napisao:
a tim opet 'naginje' Hamiltonu

Ne naginje tim Hamiltonu nego je on jednostavno brži od Alonsa.

.Cave. je napisao:
Hamilton jeste dobar, veliki talenat ali treba malo da 'ohladi' glavu i ramisli o nekim stvarima.

Gdje je Hamilton pokazao usijanu glavu? Dečko samo vozi onoliko dobro koliko može.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 09:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Alonso dobio dozvolu da ode
Situacija u Meklarenu je, po svemu sudeći, postala neizdrživa, i prvi vozač tima Fernando Alonso je dobio dozvolu od šefa Rona Denisa da na kraju sezone napusti tim, iako ima još dve godine ugovora. Španac je u više navrata naglasio da mu se situacija u timu nimalo ne dopada, a neslaganje se samo produbilo nakon polemike oko Hungaroringa. U kvalifikacijama se desio incident, pošto se Alonso navodno namerno zadržao u boksu kako njegov klupski kolega Luis Hamilton ne bi mogao da dođe na red i izveze najbrži krug.

Iako je osvojio pol-poziciju, FIA je pokrenula istragu protiv Alonsa, koji je kažnjen spuštanjem za pet mesta na početku trke, s tim što je istraga još u toku.

„Denis je Alonsu dao dozvolu da napusti redove Meklarena. Shvatio je da više ne mogu da se dogovaraju, i smučila mu se cela situacija sa Hamiltonom. Veoma je ljut na obojicu i dosta mu je svega“, navode „dobro obavešteni izvori“ „Tajmsa“.

Za sada Fernando ima ugovor sa Meklarenom do 2009, uz prosečnu zaradi od 15 miliona eura godišnje.

Postavlja se pitanje gde bi eventualno Alonso mogao da ode. Pretpostavlja se da bi prvi izbor bio Reno, njegov bivši tim, gde bi zamenio Đankarla Fizikelu, koji bi u tom slučaju otišao u Ferari ili nekog drugog konstruktora. Problem je u tome što Reno trenutno nema uslove da parira daleko vodećim Ferariju i Meklarenu, tako da sve i dalje ostaje u domenu spekulacije. Pokrenula se i tema mogućeg prelaska u Ferari, ali, pored toga što Italijani već imaju dva vozača, Žan Tod se žestoko protivi dovođenju Alonsa u svoj tim.

“Dok sam ja u Ferariju, Alonso neće doći ovamo”, kratko je izjavio Tod.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 10:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
“Dok sam ja u Ferariju, Alonso neće doći ovamo”, kratko je izjavio Tod.

uf, sve se bojim da ga ne bi odmah doveo. ne daj bože da pređe u ferrari, bio bi gori od šumahera. vladao bio 30 godina. dok ne umre

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2007, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gledajući izjavu koju je Ron Dennis dao poslije incidenta, on je pokušao da izgladi stvar, ali je na kraju najviše stradao tim koji nije dobio čitavih 15 bodova, te su dopustili prvom konkurentu Ferrari-ju da se približi za još 8 bodova (koliko je osvojio Kimmi, pošto onaj retard Massa ''osvojio'' tek 13 mjesto u utrci koja bi trebala da bude ključna za tim Ferrari).

Ali pustimo dva glavna konkurenta, i pogledajmo treći tim BMW koji iz utrke u utrku postiže sve bolje rezultate. Heifield 3. Kubica 5. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2007, 00:42 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
e nek jos neko kaze da je sumi papak. :D alonso ga je bas pretjerao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 749 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 38  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]