banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 306 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 01:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
guess who je napisao:
Nervira me sto na nekim radnim mjestima rade ljudi kojima na kraju ti moras objasnjavati kako se to radi.

:D
Mene to ne nervira sve dok je prodavac kulturan i ljubazan. :D

Buduci da sam svjesna gdje zivim znam da prodavac za to nije kriv.
Niti ga u skoli nauce nekim potrebnim stvarima, niti ima adekvatnu obuku na radnom mjestu, niti radi samo svoj posao (od ciscenja, knjigovodstva, utovara i istovara ne stigne se niti informisati o stvarima koje prodaje :D ), niti je dovoljno placen da slobodno vrijeme trosi na posao, a najcesce prodaje sirok asortiman proizvoda koji se cesto mijenja tako da i nije bas maciji kasalj sve nauciti i popamtiti...a i gazde mijenjaju trgovce svako malo (probni rad, pa otkaz - sve u cilju neprijavljivanja radnika) tako da su trgovci cesto novi, pa samim tim i nedovoljno upuceni...
Ali ljubaznost prodavaca i malo strpljenja kupca daju dobitnu kombinaciju - pa se sve bitno nadje na kutiji, u uputstvima ili na etiketi...

Mene nerviraju neljubazni trgovci, koji te ignorisu kao da si u Jehovinim svjedocima ili koji su agresivni ili na svako pitanje zakolutaju ocima...
Takodje me nerviraju i kupci koji misle da im moras renovirati stan ako su tu kupili ves masinu ili nesto slicno (a ko ce meni to ugraditi, a ko ce meni to...pa ja ovdje ostavljam svoj novac, pa...). :D

Skoro sam cula razgovor dvije zene - nakon zadnje zamjene cipela trazili su joj racun nazad - i mozes zamisliti tragedije, sad ona te cipele (zadnje zamjenske) ne moze vise vratiti nazad i uzeti neke druge. :lol:
Eto, ima i takvih bolesnika - kupe jedne cipele u radnji i onda ih mijenjaju svakih 7 dana, pa se rijese problema kupovine obuce za cijeli zivot. :D

Nije lako biti ni kupac, ni trgovac - budala ima sa obe strane pulta. :D

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 11:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2007, 09:29
nervira me sledeće:
1. pun kurac kafića, gdje god se okreneš samo vidiš kako niče jedan po jedan kafić. pitam se sledeće: jel mi stvarno imamo para za bacanje ili smo toliko ludi za izlascima da nam nije dosta i ovo što imamo.

2. kao što dell boy reče: vječiti studenti koji samo ispijaju kafe po cijeli, ne može čovjek od njih jednom u mjesec dana da ode na piće sa nekim koga nije vidio 5 godina.

3. nervira me što svaka balavica od 18 godina vozi auto a pri tom ne zna ni pošteno promjeniti stepen prenosa pa joj se auto gasi svaki 5 metara i tako stvara neopisivu gužvu

4. nervira me ova omladina koja stalno traži zaštitu nekih prava a ja se samo pitam ko njih uopšte ugrožava.

5. nerviraju me ovi seljoberi što dolaze iz šehera, šargovca, trna i ostalih prigradskih naselja pa izigravaju veću gospodu nego što jesu.

6. nerviraju me one budale što voze skutere sa gasom do daske a oni prde ko da je neko upalio motokultivator

7. eh da, sve one cure što se napucavaju a nema ih čovjek za šta pošteno uhvatiti, pardon - štišnuti

ima toga još ali nemam vremena da nabrajam :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 11:51 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
splendid je napisao:
5. nerviraju me ovi seljoberi što dolaze iz šehera, šargovca, trna i ostalih prigradskih naselja pa izigravaju veću gospodu nego što jesu.

I još da dodamo, nerviraju nas ovi seljoberi što dolaze iz Borika, sa Starčevice, Mejdana i tog užeg i šireg dijela centra pa izigravaju veću gospodu nego što jesu. Čast gospodi :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Jako me nervira vlast koja unistava grad kao sto je unistila sport u BL.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 14:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Nervira me kad stojim u redu, a neko ko stoji iza mene mi diše u vrat, pa izađe iz reda, pa stane pored mene, kao da će tako stići prije...
Užas! To me tako nervira! TRebalo bi napraviti i između nas koji smo u redu neke linije, pa da svako ispoštuje tuđu privatnost!!!
Danas još vruće pa mi se baba nabije na leđa, pa duva u vrat, pa me dodirne svojim mokrim čelom, rukom...UŽAS!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 16:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Joj ćuti!
Ali ne možeš im ništa, jer su to uglavnom stariji ljudi... a danas mi je stvarno puko film, pa sam htjela reći: "Gospođo, možete li se samo malo nazad pomjeriti da gospodinu ispred sebe ne dišem u vrat, vruće je..."
UH! popipipi sam!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2007, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Mrzim ove dijasporaše koji pametuju kakav je grad bezveze, kako Banja Luka nije ono što je bila ( dok su oni bili tu) i šta ti ja znam šta sve još.

Pogledajte sledeći link i onda recite kakva je Banja Luka:
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 2&t=391442

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2007, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Super, bar smo se vratili na temu.

Nervira me ova vrucina...zbog nje sam razdražljiv.. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2007, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
povraca mi se na sve ove prethodne postove,od cega je i sta postalo,knjigu u ruke pa ne lupajte gluposti,sto se grada tice,svakim danom je sve veca i veca kasaba,a umjesto da svi zajedno nesto uradimo,mi se samo koljemo i prepucavamo,kako vlast tako i narod,eto to me NERVIRA sva ta provincija i malogradjanstina i pored svega sto me veze za BL sretna sam sto vise nisam na ovoj adresi....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 10:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
nervira me to što oni autobusi moraju ići kroz centar grada, samo prave gužvu i zagađuju sve oko sebe, nek uvedu nešto na plin, biće im bolje.
nervira me što nije zabranjeno voziti auto kroz centar. trebalo bi uvesti da se koriste bicikli. iznajmljivanje besplatno. kao što rade u Atini, Berlinu, Beču, Budimpešti, Pekingu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 10:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da, BL je u rangu tih Metropola što se tiče standarada, a po broju stanovnika je i veća!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Mrzim dvolične ljude.

Taman pomisliš kako je neko onakav kakav se prestavlja, a onda skontaš da je baš suprotno od onog kakvim se prestavi.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Nervira me sto ljudi osudjuju i pljuju sve zivo oko sebe i sto im je uvijek pocetni stav da je nesto namjesteno, potplaceno, ukradeno, dok se ne dokaze suprotno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2007, 17:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nervira me što još nisam otišla negdje na kupanje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 09:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 20:50
1.Nerviraju me gastarbajteri jako ih mrzim

2. Nerviraju me izbjeglice sto misle da je Banja Luka njihova i da mogu da rade sto hoce

3.Mrzim bosku jer je puna seljaka

4.Mrzim AFO grafite

uglavnom to je to

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 10:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Šta fali afo grafitima?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Knoxville je napisao:
1.Nerviraju me gastarbajteri jako ih mrzim

2. Nerviraju me izbjeglice sto misle da je Banja Luka njihova i da mogu da rade sto hoce

3.Mrzim bosku jer je puna seljaka

4.Mrzim AFO grafite

uglavnom to je to

Mene nervira razmisljanje kao tvoje... Pa dobro,reci ti nama cija je onda Banja Luka...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Knoxville je napisao:

Mozes li napraviti neki pravilnik da znaju sta smiju a sta ne smiju raditi? Jel moraju pognuti glavu kad prolaze pored rodjenih Banjalucana ili im ustupiti mjesta u redu za cekanje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
mislim da bi trebali nositi oko ruke zute siroke trake sa posebnim simbolom koji bi ih oznacio kao izbjeglice.
trebalo bi ih sve osisati da nemaju kosu uopste.
trebalo bi im istetovirati redni broj na potiljak.
trebalo bih ih drzati u lancima po mogucnosti da ne bi slucajno preko noci blitzkrig taktikom osvojili banjaluku i prisvojili je kao svoju, izbjeglicku.
trebalo bi im dati poslove vrijedne njihovog statusa - okopavanje, vrtlarstvo, ciscenje ulica.
trebalo bi knoxvilla napraviti velikim i idealnim vodjom kojem bi trebalo napraviti pozornicu za harizmaticne i glasne govore negdje tamo kod boske. kad je ocistimo od seljaka, naravno.
i naravno, preko svakog afo grafita staviti knoxville-ovu sliku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 12:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:21
Ne da mi se citati od pocetka - al' ako je sta od ovog vec pomenuto - nervira me jos vise! :evil: :D

-Katastrofalne ulice i trotoari nadignuti korijenjem - ne mozes se ni voziti, ni pjesaciti. :roll:

-"Autocesta" koja to nije.

-Raskrsnica pod Petricevcem, gdje se redovno ceka po dvadesetak minuta na ulazak u grad.

-Crkvina. :-?

-Nedostatak jedno 2-3 mosta izmedju Gradskog i Venecije.

-Sminka, furka, "gledenje" po kafanama, poziranje, ukocenost, ...

-Opstina Banjaluka. :fist:

-"Hotel" "Palas".

-Mizerna autobuska stanica.

-Vodopadi govana iz kanalizacijonih cijevi koje NIGDJE nisu ukopane da se ulivaju pod nivoom Vrbasa.

-Kastel u predrusevnom stanju.

-Seher.

-Neplanska gradnja kojekakvih zgrada kojekuda, bez planiranja zelenih povrsina, parkinga, ...

-Buvlja pijaca.

-Banjalucki cevap (Ljudi, cevape treba razdvojiti prije pecenja! 8) ) :P

-Ona glupa krivina u Dolcu. :evil:

-"Stara autobuska stanica".

-Krater na Paskovljevoj Ciglani.

-Nekoliko glupih krivina na izlazu ka Vrbanji.

-Incel - fabika u po' grada - a nista ne "fabrikuje" :roll:

.
.
.

(odustajem.. mogao bih ovako u nedogled.. :D )

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 306 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]