banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 09:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jul 2007, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Predpostavljam da ste vec upuceni vezano za nestanak decaka.Nikako mi ne ide u glavu kako ga do sada nisu nasli

Citiraj:
BANJALUKA - Ni dvanaesti dan potrage za troipogodišnjim Ratkom Makarićem iz sela Idžani u Potkozarju nije dao rezultate.

Policija i građani, koji su uključeni u potragu, ni juče nisu pronašli nove tragove koji bi upućivali na to gdje je dječak, potvrdio je Zoran Stanišljević, načelnik CJB Banjaluka.

"Potraga se nastavlja. Ima još prostora koje treba da pretražimo, a koje nismo obuhvatili u ranijim pretresima", navodi Stanišljević i dodaje da su od juče počeli pregledati i ta područja.

Stanišljević ističe da je u potrazi za dječakom policija pretražila većinu terena, te da je pregledana i lokacija s koje se, prema tvrdnjama mještana, duže vrijeme osjećao čudan miris i utvrđeno je da to nema veze s nestankom dječaka.

U najvećoj potrazi koju pamti Banjaluka, za nestalim dječakom tri dana je bila uključena i Gorska služba spasavanja iz Hrvatske, a pomoć u traženju nestalog dječaka policiji su ponudili i pripadnici Štaba Civilne zaštite.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2007, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
a kako je nestao?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 01:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
na zalost ali nakon dvanaest dana male su sanse da je tako malo dijete jos uvijek zivo, ali to samo ako se zaista izgubio. Nisam upucena u slucaj te bolje da nista ni ne kazem sem da mi je jako zao djeteta i roditelja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 02:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2006, 01:57
Pa djete je sa stricem oslo na proplanak, i kad je njegov stric oso da nesto da se vrati kuci djete je nestalo.Navodno mu je ostavio mobitel da slusa muziku al od djeteta ni traga.Sobzirom da djeteta nema vec 12 dana pitanje ocel se naci ziv sto se tice hodanja po sumi.Mada u poslednje vrijeme su se pojavile sumlje da je klinac otet.I da se za njega trazi neki otkup, ja mislim da tu ima svasta da nije samo on tako nesto i da se nemoze pronaci 12 dana bio mrtav il ziv

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
mr_acid je napisao:
Pa djete je sa stricem oslo na proplanak, i kad je njegov stric oso da nesto da se vrati kuci djete je nestalo.Navodno mu je ostavio mobitel da slusa muziku al od djeteta ni traga.Sobzirom da djeteta nema vec 12 dana pitanje ocel se naci ziv sto se tice hodanja po sumi.Mada u poslednje vrijeme su se pojavile sumlje da je klinac otet.I da se za njega trazi neki otkup, ja mislim da tu ima svasta da nije samo on tako nesto i da se nemoze pronaci 12 dana bio mrtav il ziv

Na tv-u su govorili da sumnjaju da se djecak skriva od ljudi, dovodili su pse tragace iz Hrvatske ali ga nisu nasli. Ako je klinac odlucan u namjeri da pobjegne, za 12 dana je mogao minimum 100 kilometara da odmakne.
I acid, brate, daj malo nauci pravopisa, samo malo, ne moras puno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 12:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

:D :D :D Ok.Pa mogo je da odmakne 100 km,ali kako ce dete od 4 godine da jede u toj sumi za 12 dana.Imaju spekulacije da je dijete oteto, al otom potom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 12:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
To su sad sve babske priče! Eno neki lik na TV-u priča kao da je mali komandos, kao zna on preživiti u šumi, jesti korijenje i sl., kao čudo od djeteta što se snalažljivosti tiče! Dobije seljak za takvu izjavu 50KM, a ovi na TV-u imaju o čemu pričati!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 14:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Nevjerujem da je sam sa mogao negdje odlutati, ipak ima samo cetiti godine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 17:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Rakun_Slavko je napisao:
mr_acid je napisao:

Na tv-u su govorili da sumnjaju da se djecak skriva od ljudi, dovodili su pse tragace iz Hrvatske ali ga nisu nasli. Ako je klinac odlucan u namjeri da pobjegne, za 12 dana je mogao minimum 100 kilometara da odmakne.
I acid, brate, daj malo nauci pravopisa, samo malo, ne moras puno.

Dijete od 4 godine ne moze biti odlucno tako dugo ni u cemu. On i da se sakrio i bio odlucan da se krije nakon prve noci bi se sigurno vratio ako ne i ranije. Kakvo je to podrucje sa zvjerima, ima li kakva rijeka u blizini?
Sto neko rece stric je bas cudan, kako ce ostaviti samo dijete, svakavih nas ima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Hmmmm... Stric mu ostavio mobilni, na koji je upućen poziv, odmah nakon dječakovog nestanka, a mobilni isključen. Stric se odmakao na stotinjak metara, na par minuta, a dijete od 4 godine netragom je nestalo. Kolike su šanse da za tako kratko vrijeme, četvorogodišnje dijete umakne toliko daleko da ga odrastao čovjek ne može vidjeti ni pronaći, te da pritom isključi mobilni, da ga potraga ne pronađe. Mali je, prema dosadašnjim navodima policije, otjelotvorenje Ajnštajna, sa sposobnostima pripadnika IDO-a, jer izmiče potrazi već 12 dana, hraneći se korjenjem i šumskim plodovima, pijući jutarnju rosu sa listova drveća. Koliko se sjećam, dijete u tom razdoblju života, teko počinje da razaznaje stvarnost, u smislu da tek od te dobi ljudi počinju da pamete događaje. Dakle, kolike su šanse za gore navedeno?
Da li je iko pomislio da je dijete kidnapovano?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Da li je iko pomislio da je dijete kidnapovano?

Majka od deteta je izjavila da je najverovatnije kindapovan

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 19:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Koja tuga... što niko nije tog strica odveo na ispitivanje? možda pizda i propjeva... ako je on tome kumovao....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Isli su i stric i majka na detektor lazi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 19:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Pa selo je to... tamo svako svakog zna... ne može se pojaviti neki novi "stanar" ili "prolaznik" a da ga niko ne primjeti, ako je u pitanju kidnapovanje...... ne kontam kako se ovo moglo desiti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
da, i ja sam cuo da su majka i otac isli na detektor lazi i da kao govore istinu ..
ma nemoguce da je malac jos uvjek ziv ..
otac mu je pricao da je mali cuvao ovce il sta vec i znao je dnevno prelazit po 5 km ako ne i vise ali opet je tesko da je mogao prezivjeti ovoliko dugo
policija tvrdi da su tragovi koji su nadjeni kraj pistolja i telefona djeciji .. medjutim kakvi tragovi se mogu ostaviti u ovo vreme kad nema ni kise nista ..
ma veze, boga pitaj sta se tu desilo :(

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 00:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2004, 12:24
Ovo je stvarno misterija.
Daj boze i nadajmo se da ce dijete pronaci zivo i zdravo!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 00:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

LJudi da ga nisu vanzemaljci oteli :D ko onoj seriji 4400 pa ce ga za par nedelja opet vratiti.Dijete od 4 godine da bude zivo 15 dana u nekoj sumi ne znam, al ovo nebi ni rambo izdrzo.Mislim da tu ima svasta i droge i kindopovanja i para i svadje itd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 00:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2004, 12:24
Pa realno sanse su manje i manje iz dana u dan ali NADA ZADNJA UMIRE.
Ipak je to dijete, 4 godine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
a nekidan tj u cetvrtak kad sam prolazio isavsi u ostru luku, vidio sam helikopter koji "traga" za djecakom...ebli majku traze a uz cestu odma...jbt pa da je uz cestu ja bi ga naso...a sumetina okolo - niko ni da pridje...ebli majku.,...kakvi amateri...ccc

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
-ubili ga-
-kidnapovali ga-
-rastrgale ga životinje-
??????

Ljudi, kad će te zaobići ta provincijska razmišljanja. Je-- te, pa ko neke babe ste. Zasjeli i ajmo sad: šta mu se moglo desiti.

Ne znam koliko ste pratili sve to. Ja svaki dan gledam vijesti samo zbog njega. A roditelje najviše nerviraju komentari ovog tipa. Sjetite se Sabine. Isto je bilo. Te ovo, te ono. Njena prična nažalost se završila tužno i nesrećno. Što ne znači da će i za malog Ratka biti tako.

Dijete luta, jede voće, našli su i njegovu kaku. Što znači, mali je živ. Dalje, doveli su pse tragače iz Hrvatske i zamolili lokalni narod da ga ne traže više, navodno da ne ometaju pse. Al u stvari je da ne bi plašili malog, jer mali očigledno bježi od ljudi.

I ne znam šta je čudno što ga traže po cesti. Šuma je pročešljana, a koliko ljudi zaista zna kako mali izgleda, pa se možda i šeta po cesti, a da niko ne konta.

Da ne bi ispalo da sam babaroga evo najnovijeg vica: ne mogu ni malog Ratka da nađu, a kamoli velikog :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]