banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
VeLiKi je napisao:
basista je moderator, najebao si.

Ne. Moderator je basista! Najebao si!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 20:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2007, 01:29
Ja znam jednog basistu kojeg se stvarno ima sta pitati na ovim podrucjima ne znam kako vi ostali stojite s tim pitanjem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
babac je napisao:
glavni moto benda ''ko je'e basistu''

Nadam se da si svjestan cinjenice da ovo znaci RAT.....a sto se tice foruma posjedujem puno bolju artiljeriju.....da samo znas koliko imam dugmica na tastaturi za koje ni ne znam za sta sluze.....a ne bojim se da ih upotrebim....imam jedan na kojem pise "ban" i kad drzim stisnut ctlr+"ban"+kucam "babac"desi se haos po tebe....tako da....

Ja bi promislio prije iduce uvrede na racun basista....

A sad malo ozbiljno....
Problem je upravo razmisljanje "ko je'e ovog ili onog" jer su svi u bendu jednako vazni....naravno svako misli da je samo on vazan....a pogotovo gitaristi i vokali....stvarno je rijetkost nac gitaristu koji bi stavio u stranu svoj ego na racun funkcionisanja benda (sreca pa samnom vec dugi niz godina svira jedan takav)....al npr jos nisam sreo basistu koji misli da je bas on najvazniji....valjda zato sto znaju da bez njih bend ne funkcionise pa onda nema pretjerane potrebe da se isticu...ali isto tako su svjesni i cinjenice da su oni bez benda niko i nista.....dok to kod gitarista nije slucaj....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Freak_on_a_leasH je napisao:
babac je napisao:
glavni moto benda ''ko je'e basistu''

Nadam se da si svjestan cinjenice da ovo znaci RAT.....a sto se tice foruma posjedujem puno bolju artiljeriju.....da samo znas koliko imam dugmica na tastaturi za koje ni ne znam za sta sluze.....a ne bojim se da ih upotrebim....imam jedan na kojem pise "ban" i kad drzim stisnut ctlr+"ban"+kucam "babac"desi se haos po tebe....tako da....

Ja bi promislio prije iduce uvrede na racun basista....

A sad malo ozbiljno....
Problem je upravo razmisljanje "ko je'e ovog ili onog" jer su svi u bendu jednako vazni....naravno svako misli da je samo on vazan....a pogotovo gitaristi i vokali....stvarno je rijetkost nac gitaristu koji bi stavio u stranu svoj ego na racun funkcionisanja benda (sreca pa samnom vec dugi niz godina svira jedan takav)....al npr jos nisam sreo basistu koji misli da je bas on najvazniji....valjda zato sto znaju da bez njih bend ne funkcionise pa onda nema pretjerane potrebe da se isticu...ali isto tako su svjesni i cinjenice da su oni bez benda niko i nista.....dok to kod gitarista nije slucaj....

Moj bend igra na tu kartu... svi su vazni u bendu... nema izdvajanja, nema soliranja... nema fovorizovanja...a li mora bit gazda kad kaze ''stan, ne valja, ponovo'' da swi stani i idu ponovo bez pitanja sto, jer ovaj sihgurno ima razlog sto jeto rekao. Ne mogu svi pravit muziku... to je onda tuti fruti i uglavnom ne valja... jedan ima ideju i on je realizuje... ostali moraju slusat...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2007, 05:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2003, 23:13
babac je napisao:
da ne zaboravim... glavni moto benda ''ko je'e basistu''... samo zbog tog mota jos nismo propali :):):) ... (unapred se izvinjavam svim basistima na forumu)

Znaci, slap.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 00:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2002, 21:43
Citiraj:
Tiki the Boyler
PorukaPoslao: 13.07.2007. 21:13 Naslov:
VeLiKi ::

Ne. Moderator je basista! Najebao si!
VeLiKi
PorukaPoslao: 13.07.2007. 17:50 Naslov:

hahahahahhahahhahah

Citiraj:
....al npr jos nisam sreo basistu koji misli da je bas on najvazniji....
...upoznao...

Citiraj:
Annie
PorukaPoslao: 14.07.2007. 06:20 Naslov:
babac ::
da ne zaboravim... glavni moto benda ''ko je'e basistu''... samo zbog tog mota jos nismo propali SmileSmileSmile ... (unapred se izvinjavam svim basistima na forumu)

Znaci, slap.

annie je nas basista i za pravo cudjenje nije crnac i nije bas nasla u podrumu :) (i hate u cartman). dobro je preziovio sam probu, nisi me ubila :).

to za basistu sto sam rekao je, naravno, cista zajebancija.... jeb ga moto se rodio nakon mjesec dana odkad smo poceli svirati... posto ko god je upadao na mjesto basiste bio je: gitarista, basista koji nema bas niti zeli u skorije vrijeme uzimati ili neko ko puuuuuuuuuno se*e... tako da nam je nakako bilo bolje i bez basiste nego sa takvima... do prije mjesec dana nismo imali stalnog basistu, a prije sedam mjeseci smo poceli svirati... tako da... 2 marke burek

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 00:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2002, 21:43
e da... jebga iako je ovo sto cu vam reci za vas sigurno spam moram jos jednu bitnu cinjenicu istaci....

BEND NE MOZE FUNKCIONISATI AKO NIKO OD CLANOVA NE POZNAJE NI JEDNOG PCELARA. POSTO SU ONI BESMRTNI I NAJVECI MUDRACI.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2007, 00:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
slazem se u vezi sa pcelarima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2007, 11:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jun 2007, 13:34
Mislim da cesce prodju bendovi gdje se zna cija je zadnja... inace bi bilo do besvjesti :argue:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2007, 11:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Složili smo se da mora postojati jezgro benda... neko ko će da vodi taj bend... u suprotnom... :(

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 20 Jul 2007, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
F.I. je napisao:
Složili smo se da mora postojati jezgro benda... neko ko će da vodi taj bend... u suprotnom... :(

Not necessarily...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2007, 12:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Moje iskustvo kaže tako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2007, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Svirao sam u nekoliko bendova, inače nisam iz Banjaluke. Trenutno sviram i pravim muziku sam. Da i ja sam gitarista koji je izmišljao ideje, pisao tekstove, prevodio na engleski, komponovao, pjevao, semplovao bubnjeve, snimao i producirao, naravno amaterski.
Znate te naše prijatelje, CuBase, Fruity Loops, Sound Forge, Cool Edit Pro itd.

Mislim da je to sve relativno. Ne smatram sebe za diktatora, jednostavno sam bio sa ljudima koji nisu imali ideja, ili su to bili plagijati, bili furači furki, pozeri, teenage ložiona bez da se zapne i svira iz ljubavi prema muzici. Bio sam otvoren za tuđe ideje ali ih jednostavno nije bilo. Svi su u mene gladali kao u predsjednika sindikata. Normalno to ne može opstati.
Mislim da je demokratija najbolje rješenje, ali nemoguće. Slažem se sa Antidope iako to možda prestrogo zvuči. Mora se znati "ko kosi, a ko vodu nosi" Tj. ako imaš ideju onda je iznesi, nemoj gunđati, ako nemaš. A onaj kome je iznosiš treba biti pošten i priznati šta je na stvari. I prihvatiti ako je dobra.
Problem može biti što se mladi bendovi sklapaju na osnovu prijateljstva, a to nije baš dobro. Znam lika koji ima bend i godinama trpi ljude jer su mu prijatelji, kao nije u redu prijatelji smo, neću da se zamjeram, a ovi ni prstom da mrdnu kući da uvježbaju nešto.

Svi bendovi imaju lidera ili dvojac koji gura. To je tako. Čitao sam jednom intervju sa J. Hetfieldom koji je 96. godine rekao "Jason Newstead je sad ravnopravni član benda Metallica". A čovjek je došao poslije Burtonove smrti, poslije Master of Puppets koji je inače izašao 85. ako se ne varam.

Sukob ideja ne postoji, samo sukob ličnosti.

Živjeli!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2007, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Ako je neko zainteresovan za razmjenu demo snimaka, tu sam

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2012, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Složio bih se sa ovom ekipom, koja smatra da se, iako treba težiti doprinosu svih članova, mora, bar okvirno, znati ko kormilari, brodom. (Dva zareza su čista zajebancija na račun Crnjanskog.)

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2012, 10:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Sistem "ajmo na pivu(sok/rakiju/kafu/keks/čaj/sladoled/palačinke/sony/lubenicu/nebitno)" poslije probe čini čuda za bend a i ljude u njemu(to je valjda važnije?). Ja se jedino nerviram kad neko spava na probi...Arrrrgh! Ne mogu ljudi da sviram sa energijom na 15%. Automatski poblesavim i samo tad može da se vidi moje pravo, nervozno lice, što reče moj omiljeni pjesnik - "Slabost koju tako dobro skrivam".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]