banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jul 2007, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
treba mi preporuka...koje drivere za asus radeon x550 256MB PICx i link za download...plz plz plz :mad: kad igram gta far cry ilil mohpa il nebitno sta..samo odjednom sve strane da radi i moram da rest...prije mi je to bilo zbog drivera...nadam se da je i sad... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 07:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us

Pa sebi biraj za koji OS ti treba

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2007, 08:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2007, 09:29
***S@NI*** je napisao:
treba mi preporuka...koje drivere za asus radeon x550 256MB PICx i link za download...plz plz plz :mad: kad igram gta far cry ilil mohpa il nebitno sta..samo odjednom sve strane da radi i moram da rest...prije mi je to bilo zbog drivera...nadam se da je i sad... :-?

ne mora da znači, ta grafička mi se nikad nije sviđala. serija X tek preko 1000 nešto valja, a i tada imaš krševa do zla boga. vidi što novije da skineš

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Eto rješenja. Što samo da skineš drivere, kad ti je čovjek lijepo preporučio da izdvojiš stotinjak maraka i da odeš kupiš neku drugu grafičku kartu. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma dobro necemo se sad svadjati ovde...hvala obojici za predloge...skidam drivere sad sa ovog linka sta mi je DELLBOY dao (thx mate) a cim budem imao para nekih planirao sam graficku uzeti boolju e sad kad si vec rekao da se razumes...da li da uzmem nVidia ili Ati ??? jer vidim za igre stalno kad je palis pise nVidia it's ment to be played tako nest ugl znate na sta mislim...pa sad sta i kako da uzmem...??? hvala !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 10:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
Eto rješenja. Što samo da skineš drivere, kad ti je čovjek lijepo preporučio da izdvojiš stotinjak maraka i da odeš kupiš neku drugu grafičku kartu. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

nisam mu rekao da kupi drugu grafičku već da mi se ta X550 nije nikad sviđala. uvijek je trzala. može biti i da nije 100% kompaktibilna sa pločom. u ponedeljak sam imao takav slučaj. čovek kupio komp (neću reći gde) sa grafičkim ati radeon X1050 (256 MB). doneo i počeo da kuka kako mu štopa, sjecka sliku, pojavljuju se zeleni kvadratići kad igra wow-a itd itd. stavim nove drajvere, ne ide, isto se događa opet. stavim još 512 rama, jok, opet isto. onda: ubacim ge force ge force 7200 GS TDH 256 mb, neka prdara od 100-ak KM. kad ono ide ko ludo. zaključak: njegova grafička nije kompaktibilna sa pločom. ne leži joj via chipset. napomena: ploča asusova, ne znam sad tačno model, socket 775

jebiga, probaj nešto tako ako već ne ide sa novim driver-ima. možda uspije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ev vidjecu sad kad se skinu driveri...a kod mene isto via chipstet (FUJ) na asusovoj ploci M2V-MX a graficka je rekao sam vec ASUS Radeon X550 256 MB....e sad probacu sa novijim driverima pa cemo da vidimo...a sad nisi mi odgovorio nVidia ili Ati za kasnije ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 11:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

***S@NI*** je napisao:
ev vidjecu sad kad se skinu driveri...a kod mene isto via chipstet (FUJ) na asusovoj ploci M2V-MX a graficka je rekao sam vec ASUS Radeon X550 256 MB....e sad probacu sa novijim driverima pa cemo da vidimo...a sad nisi mi odgovorio nVidia ili Ati za kasnije ?

šta ja znam. ako ćeš radeon idi nešto iznad X1550. ako ćeš nvidia idi onda 7300 GT, ako imaš para za skuplje ti opleti.
nije via chipset loš, ali nije nešto za igrice. ja u igraonici imam 3 kompa sa 7300 GT i 6 komada sa 7300 LE na 512 MB. svi rade ok. ipak uzmi nvidi-u 7300 GT. Da te ne izađe puno i da imaš dobru grafičku.
može i 7600 GS. to ti je neki optimalni izbor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
splendid je napisao:
kompaktibilna

Bez ljutnje,ali ne kaze se kompaktibilna, nego kompatibilna (compatible (engl.) - podnošljiv, kompatibilan, podudaran....).

cheers mate! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 20:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Iggy_PoP je napisao:
Bez ljutnje,ali ne kaze se kompaktibilna, nego kompatibilna (compatible (engl.) - podnošljiv, kompatibilan, podudaran....).

cheers mate! :wink:

jest tako, moja greška. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]