SIJUKS je napisao:
marlonbrando je napisao:
Licno navijacu kao i nekadasnji predsednik Zvezde, Dzaja, uvek protiv Partizana tj navijacu da Partizan ispadne! Bar sam iskren.
To je dobro za Srpski fudbal za sakupljanje bodova

Ali bar si isker,to cenim i postujem
Ajde da ti odgovorim pa onda da razmislis i iskreno mi kazes sta mislis o ovome! Da li ti znas ko je do vaseg ucesca u CL uvek svake sezone najvise skupljao bodova za srpski fudbal? Da li si ti svestan da je Zvezda jedini fudbalski tim prepoznatljiv sa ovih prostora (mislim na celu bivsu jugu) a to sto ja uvek navijam protiv Partizana je jednostavno tako i uvek ce biti! Ti si mozda sada to pitanje za cigane i postavio zato sto se verovatno pribojavas te utakmice i tima koji cete uspeti da sastavite protiv Zrinjskog!
Shvati ovo u evropi generalno gledajuci Zvezda je imala daleko vise uspeha od Partizana! Ti ces da kazes da je to davna istorija, a odmah da ti odgovorim i na to da istoriju kako medjusobnih duela tako i ucestvovanja u evropskim kupovima Zvezda i Partizan pisu od svog postojanja i pisace sve dok ne prestanu da postoje dakle tu istoriju pisu sve generacije a ne samo poslednjih pet kako je odlucila UEFA, a UEFA je tako odlucila da bi sagledala samo trenutni realni kapacitet nekog nacionalnog takmicenja!
Zakljucak je sledeci Zvezda bijezi Partizanu u fudbalu mnogo i to u svakom takmicenju i da dokazes suprotno ne mozes zato se i mani toga! Za srpski fudbal jedina dobra stvar bi bila da vi resite svoje unutrasnje probleme jer hteo ja to priznati ili ne vi ste u nasoj drzavi (ovoj sadasnjoj tj Srbiji) drugi tim po svemu!