banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 08:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Tiki the Boyler je napisao:
Na kraju krajeva, manje je bitno ko je u pravu! Bitno je da se stvari ovde pomjere s mjesta, jer već dugo nigdje nisu bile! Ja sam možda surovo realan i baš zato me boli što neki po svaku cijenu žele stvoriti iluziju kretanja... A fakat sve stoji...

a neće se pomjeriti dok god vi budete raspravljali ovde o tome, i čupali se za kosu i pljuvali i nadvikivali ko je imo više koncerata, gdje, kad i s kim ... trošite energiju uzalud na jalovo prepucavanje i pumpanje ega, umjesto na nešto na obostranu korist. kad se već bavite tim čim se bavite i kad je to već ugrožena vrsta.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 08:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Astor_Piazzolla je napisao:
subcomandante marcos je napisao:
A kada ti Grozni Ume budeš sanjao da si svirao tamo gdje sam ja svirao i sa ekipom sa kojom sam ja svirao... možda i shvatiš gdje si pogriješio i zbog čega ti se snovi nikada neće ostvariti!

može li išta u ovom gradu da završi bez dokazivanja superiornosti i omalovažavanja Onog Drugog, tipa ja sam bolji, ja sam jači a ti smrdiš i nikad nećeš biti ko ja i u tom stilu ... umjesto da pomognete jedan drugom, vi se koljete i to na forumu. pa zato ni nema scene, kad se svima ego razvuko do oblaka. ovi koji imaju muzičko obrazovanje, pljuju ove koji nemaju i vice versa. ovi koji imaju školu prave kvazi-pjesmičice za djecu (?!) i kojekakve bljakfujkaka festivale (a kao sviraju kvalitet za svoju dušu, šta li ili ga ljubomorno skrivaju od javnosti?). ovi koji nemaju školu prave sve i svašta. ni jedni ni drugi nemaju ništa od toga (ako imaju, neka me isprave slobodno) u smislu materijalne satisfakcije ali ego je tu i ne misli da ode ... mala bara, puno krokodila ... ko da su juče svirali u inđiji, u pm. :lol:

ja sam muzički konzument i drago mi je, kad vas čujem, da u ovom gradu nisam nikad ništa svirao. još sam nešto htio da dodam, ali zaboravih ... kad se sjetim ...

Dugo nisam procitao bolji i istinitiji post na ovome forumu , svaka cast !!!!

Necu vise nista dodati jer ovime je sve receno, ostalo je visak ...

POTPISUJEM

Ti potpisuješ da praviš kvazi-dječije pjesmice? :-?
Ne kontam?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Na kraju krajeva, manje je bitno ko je u pravu! Bitno je da se stvari ovde pomjere s mjesta, jer već dugo nigdje nisu bile! Ja sam možda surovo realan i baš zato me boli što neki po svaku cijenu žele stvoriti iluziju kretanja... A fakat sve stoji...

a neće se pomjeriti dok god vi budete raspravljali ovde o tome, i čupali se za kosu i pljuvali i nadvikivali ko je imo više koncerata, gdje, kad i s kim ... trošite energiju uzalud na jalovo prepucavanje i pumpanje ega, umjesto na nešto na obostranu korist. kad se već bavite tim čim se bavite i kad je to već ugrožena vrsta.

Izvlačiš stvari iz konteksta i time omalovažavaš sve ono što se u praksi čini na tom planu!
Pritom potenciraš jednu rečenicu koja je nusprodukt rasprave i najmanje bitna u cijeloj priči.
Ego trip je najmanje bitan, jer se ovde priča o klincima koji tek dolaze. Ne o nama!
Pročitaj ono bitno, molim te!

Na kraju krajeva, ovo je samo Forum - paralelna stvarnost.

A život je nešto drugo. U praksi ću uvijek da izginem da bih pomogao kolegi, pa makar bio i Groznog Uma! Ljudi imaju pravo da griješe i ljudi imaju pravo da se mijenjaju. Na bolje, nadam se!

Uostalom, ljudi kojima treba pomoć znaju gdje se mogu obratiti!

Pozdrav!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Izvlačiš stvari iz konteksta i time omalovažavaš sve ono što se u praksi čini na tom planu!
Pritom potenciraš jednu rečenicu koja je nusprodukt rasprave i najmanje bitna u cijeloj priči.
Ego trip je najmanje bitan, jer se ovde priča o klincima koji tek dolaze. Ne o nama!

A život je nešto drugo. U praksi ću uvijek da izginem da bih pomogao kolegi, pa makar bio i Groznog Uma! Ljudi imaju pravo da griješe i ljudi imaju pravo da se mijenjaju. Na bolje, nadam se!

Pozdrav!

ako izvlačim iz konteksta i omalovažavam, žao mi je, nije mi to bila namjera. potenciram ono što se meni čini da je najbitnije, na osnovu posmatranja sa strane SCENE prethodnih deset godina. a i vaših komentara. klinci koji dolaze teško će da se snađu i nađu neki put kad ni vi starije mrcine niste našli vaš ... ali svaki napor u tom pravcu podržavam. pročitao sam sve, i šta je ono bitno? forum jeste paralelna stvarnost ali se vrlo lijepo na njemu pokaže ko je kakav u životu, koji je nešto drugo. u praksi podržavam pogibiju za kolegu, pa makar i groznog uma. ljudi, falabogu, imaju pravo da griješe i da se mijenjaju, jer da nije tako, šta bi bili?

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 11:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
Da sve je to super, AL MI VOKALA JOŠNEMAMO
@Whitesnake
Možda i budemo nekad svirali whitesnake, ali su oni dosta teški, pogotovo skidanje vokala!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
najjaci komentar do sada

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
F.I. je napisao:
Astor_Piazzolla je napisao:
A kada ti Grozni Ume budeš sanjao da si svirao tamo gdje sam ja svirao i sa ekipom sa kojom sam ja svirao... možda i shvatiš gdje si pogriješio i zbog čega ti se snovi nikada neće ostvariti!

može li išta u ovom gradu da završi bez dokazivanja superiornosti i omalovažavanja Onog Drugog, tipa ja sam bolji, ja sam jači a ti smrdiš i nikad nećeš biti ko ja i u tom stilu ... umjesto da pomognete jedan drugom, vi se koljete i to na forumu. pa zato ni nema scene, kad se svima ego razvuko do oblaka. ovi koji imaju muzičko obrazovanje, pljuju ove koji nemaju i vice versa. ovi koji imaju školu prave kvazi-pjesmičice za djecu (?!) i kojekakve bljakfujkaka festivale (a kao sviraju kvalitet za svoju dušu, šta li ili ga ljubomorno skrivaju od javnosti?). ovi koji nemaju školu prave sve i svašta. ni jedni ni drugi nemaju ništa od toga (ako imaju, neka me isprave slobodno) u smislu materijalne satisfakcije ali ego je tu i ne misli da ode ... mala bara, puno krokodila ... ko da su juče svirali u inđiji, u pm. :lol:

ja sam muzički konzument i drago mi je, kad vas čujem, da u ovom gradu nisam nikad ništa svirao. još sam nešto htio da dodam, ali zaboravih ... kad se sjetim ...

Dugo nisam procitao bolji i istinitiji post na ovome forumu , svaka cast !!!!

Necu vise nista dodati jer ovime je sve receno, ostalo je visak ...

POTPISUJEM

Ti potpisuješ da praviš kvazi-dječije pjesmice? :-?
Ne kontam?

nazalost situacija je takva da je ovo manje-vise istina ... ali ja ne mislim da sam kriv za tu situaciju, ona mi je nametnuta od strane "visih lica" ... jebi ga ... mada ne mislim da pravim pjesme koje su sranja ... naravno ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Vrijeme će pokazati...
Na konto nekoliko primjera i to loših, pravi se neko poređenje...
A da... zaboravih da oni drže monopol u rukama svojim...
Da su mi uzor - nisu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
F.I. je napisao:
Vrijeme će pokazati...
Na konto nekoliko primjera i to loših, pravi se neko poređenje...
A da... zaboravih da oni drže monopol u rukama svojim...
Da su mi uzor - nisu!

pa o tome i pricam ... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08

Pozdrav!

ako izvlačim iz konteksta i omalovažavam, žao mi je, nije mi to bila namjera. potenciram ono što se meni čini da je najbitnije, na osnovu posmatranja sa strane SCENE prethodnih deset godina. a i vaših komentara. klinci koji dolaze teško će da se snađu i nađu neki put kad ni vi starije mrcine niste našli vaš ... ali svaki napor u tom pravcu podržavam. pročitao sam sve, i šta je ono bitno? forum jeste paralelna stvarnost ali se vrlo lijepo na njemu pokaže ko je kakav u životu, koji je nešto drugo. u praksi podržavam pogibiju za kolegu, pa makar i groznog uma. ljudi, falabogu, imaju pravo da griješe i da se mijenjaju, jer da nije tako, šta bi bili?

OK
Mi nismo našli naš!
Ali to nije razlog da oni ne nađu svoj!
Na kraju krajeva imamo različite startne pozicije.

Ja sam 94. godine rasprodao gomilu omiljenih ploča i kaseta, biciklo, pa čak i neke kućne potrepštine da bih sebi priuštio prvi instrument! Trebam li napomenuti da izbora nisam imao, a da sam godinu dana svirao na 3 žice dok mi stariji kolega nije dao svoj pohabani komplet...

Nemoj, molim te, da ovo shvatiš kao pravdanje. Nemam potrebu da se bilo kome pravdam jer sam ja jako zadovoljan onim što sam postigao u muzici! Ako ništa, svirati 14 godina, na momente živjeti od te muzike, a ne završiti pod šatorom udarajući narodnjake smatram velikim uspjehom!

Šta hoću da kažem... danas klinci ne samo da imaju priliku da biraju šta će da sviraju, s kim će da sviraju i u kojoj vježbaonici će da vježbaju... nego imaju priliku i da biraju prodavnicu u kojoj će da kupe instrument (kao što vidjesmo gore). U nekim od tih prodavnica imaju priliku da probaju sprave 3 dana nakon što dožive svoju svjetsku premijeru!
Mogu da naruče opremu putem Interneta, da downloaduju gomilu literature (ja nisam ni znao da to postoji), pa i muzike u krajnjem slučaju...

Žao mi je samo što ne vidim da te prilike koje imaju koriste. Ako već u čitavom svijetu klinci znaju neki redoslijed stvari i ako u čitavom svijetu klinci uspijevaju na isti način - zašto mi ovde imamo potrebu da izmišljamo toplu vodu i pronalazimo neki svoj put... kojim još niko nikad nije prošao...
Geni valjda... jebemliga...

Zato... idemo iz početka!
WAFLi traže vokal!
Momci dobro piče!
Puno rade i imaju predispozicije da vremenom nešto i naprave!

Ako znate da pjevate - pokušajte! Ako ne... šaljite poruku dalje - sigurno znate nekoga ko bi volio da zapjeva u rock bandu!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 20:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Čisto Da napomenem Mi Još Nemamo Vokala!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jul 2007, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
MOmci sretno sa trazenjem, ali na forumu tesko da cete ga naci, probajte sa oglasima, okacite jedan kod Boleta, jedan u Getu i jedan u kokosinj, ovaj, kod Rokija, i isprintajte (to ce vas izaci plafon pola marke, jedno 6-7 komada na a4) pa puknite kod C-marketa, na zadnjem ulazu Kastela i ne znam gdje se jos alternativnija raja skuplja i gdje bi mogla procitati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2007, 12:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma tako sam i planirao, ali nikako!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2007, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
pa nije roki tako daleko :lol:

znas vec, male oglase pa kazes:
Lijep, mlad, kulturan i nadasve fin bend trazi vokala fantasticnih glasovnih mogucnosti, kristalne boje glasa.

dobices 100 poziva pjevaca narodne muzike. sta te briga, tu su pare.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]