banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 19:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Tajna bezakonja
PostPoslato: 26 Jun 2007, 16:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Apostol navodi da se još u ono vreme javlja tajna bezakonja, šta je zapravo tajna bezakonja?
Ono što se radi tajno i na mala vrata pokušava da se uvuče u crkvu jer to u crkvi nije praktikovano pa da se uvede. Ta tajna se odnosi na bezakonje, a šta je bezakonje? Bezakonje je sve ono što se suprotstavlja zakonu tačnije Božjoj reči aeli se tajno uvući i sprovoditi u crkvi. Apostoli za tu crkvu nisu nikad rekli da je to njihova apostolska crkva jer su znali da je ona Hristova zato što na Njemu stoji i On ju je otkupio zato su je trebali čuvati od bezakonja i grabljivih vukova.

Već krajem prvog veka bezakonje se ozbiljno uvlačilo u Hristovu crkvu da bi u četvrtom veku kulminiralo bezakonje pa se ozvaničilo kao javno. U tu crkvu stigoše mnogi vuci grabljivi koji neće štedeti stada što se kroz istoriju i pokazalo. Oni sa sobom unesoše na velika vrata bezakonje koje više nije tajna već se čini javno tako svoje paganske običaje postaviše kao lagitimne i ispravne. Pagani postaše hrišćani promenivši samo ime a zadržaše sve ostalo. Otuda se počeše u (bivšoj pravoj crkvi) ljudi proglašavati svetima i obožavati, pa kad mogu ljudi biti predmet obožavanja što to nebi bila i naprava za ubijanje. Ta naprava delo ljudskih ruku koja služi za ubijanje pravednika počev od Hrista pa preko milion Jevreja i ostalih zavrednila je poštovanje vredno klanjanja i ljubljenja. Zamena vrednosti je izvršena tako se umesto tvorca ljubi i poštuje tvar a umesto slave Bogu daju slavu mrtvim ljudima (a Bog reče da slave svoje nikom neće dati) ali ljudi nehaju. Da bi slika bila kompletna trebalo je još dodati dva elementa.
1. Slike i kipove kojima bi se kadilo i klanjalo kad se već ne klanja Bogu.
2. Pogaziti dan odmora (pokoja) koji Bog blagoslovi i dade ljudima da bude znak između njega i nas.
Tako umesto subote ubaciše prvi radni dan nedelju pravdajući se kako to učiniše iz poštovanja prema Hristu na dan njegovog vaskrsenja pa tako 52 puta godišnje slave vaskrsenje jer toliko ima nedelja u godini. Gde se izgubi sedmi dan odmora koji Bog blagoslovi i odvoji poslušnim ljudima za odmor?
Dakle cilj je ostvaren i slika kompletna, vuci grabljivi su na delu od tad i ako se oblače u odela jagnjeća govoreći da oni nisu vuci već prava crkva. Njihova dela (rodovi) ih odaju jer prava crkva poštuje Boga a ne slike i kipove, niti ih pravi niti im služi, zato što to Bog zabrani u II zapovesti.

Oni neljube Boga već napravu za ubijanje pravednika.
Njihovo oružje nije Božija reč, vera i ljubav već noževi, puške i mržnja pa naravno i dalje viču da su prava crkva.
Kroz istoriju se pokazala njena milost u klanju, giljotiniranju, raspinjanju, spaljivanju i svakom drugom mučenju pravednika kao i istrebljenju naroda.
Kome su ruke pune krvi tragovi mu smrde nečovještvom.
Jedino je Hrist bezgrešan zato nas i mogaše odkupiti i jedino na njemu može stajati crkva a ne nikako na grešnim ljudima Petru,Papi ili Patrijarhu.
Hrist je sam za sebe rekao da će On u treći dan podići crkvu što je učinio podignuvši se i to nije uradio niko drugi do On.
Bog poziva narod iz svih torova da izađu i ne opijaju se vinom bluda (lažnom paganskom naukom) već imaju jedinstvo vere u istinitoj Božjoj reči. Neka vas Bog vodi Duhom Svetim i pouči svakoj istini jer poznanje istine je znak Duhovnog vođstva.
Oni će vas učiti da posle Hristovog vaznesenja nema više proroštva a to nije istina kao i sve ostalo što rekoše jer bi time bio ljudima zakinut najveći Duhovni dar. Apostol nabraja sve darove pa i proroštvo posle Hrista i još moli Boga da svi prorokuju što bi značilo da svi primiše najveći dar od Duha Svetoga. Nažalost njima ništa nije sveto i u ništa neveruju osim u slike koje plaču, kipove koji govore i zidove koji se smeju jer su to po njima odlike prave crkve.
NASTAVIĆE SE!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2007, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Немаш нити најосновнија знања о црквама које критикујеш,
а опет себи дајеш за право да ти и товја тумачења буду мјерило истине. Чиста Сатанаилова гордост.

Понешто знаш о РКЦ а и то из протестантске литературе.
Ако неко хоће да његово писање (а поготово критичко) буде озбиљно схваћено, онда мораш да се упознаш са тим што критикујеш.

Ти уопште и не знаш да православну Цркву не води Патријарх,
већ да је он само председавајући Архијерејског Сабора (Апостолских ученика)?

Кажеш ти си ауторитет у тумачењу Светог Писма, и сву своју причу назидаваш на Писму.
У реду. Хајде да ти повјерујемо. Шта каже писмо?

Је ли исто богослужење златном телету и изображавање божијег принципа?
Ти кажеш јесте.
Да видимо:

Да ли је истина да Господ Мојсију даје упуте при изради Ковчега Завјета да на њему изобрази анђеле, серафиме и херувиме?
Како то?
Онда он сам себи противречи, ако мисли дословно на "никакав лик"?

Да ли је истина да су древни патријарси правили поклоне пред Ковчегом Завјета и кадили га тамјаном и смирном?

Како то?

Шта је за хришћане данас Ковчег Завјета, ако није Часни престо на којем се савршава најстрашнија Тајна над Тајнама и Светиња над Светињама - Христова Тајна Вечера?
Нећмо ли кадећи га, самоме Господу приносити кад и молитву?
Кад изображавамо херувиме, зашто да не изаобразимо и Христа,
који је боравио у људском тијелу?
А ти врло добро знаш да се ту нико не клања ни дрвету нити боји,
већ самоме Господу.
Такође добро знаш да су неукима и неписменима фреске са догађајима из Јеванђеља биле вијековима "Јеванђеље за очи".

И опет кудиш и опет изиграваш некаквог пророка и новог Јеремију или Јована Крститеља позивајући људе на покајање и напуштање Цркава. Шаљеш их као овце међу вукове, равно у чељуст демонску.

Хулиш на Христове ријечи :

"ево постављам Цркву своју
и нити врата Адска неће је надвладати"
тврдњом да се црква распала и пала у власз ђавола
непосредно по смрти последњг Апостола,
те да пребива већ 19 вијекова у мраку и богоостављаности.

Шта да ти човјек каже, ја из овог видим да ти нити Свето Писмо нити устројство, историју и учење Цркве и не познајеш баш најбоље.

Нека ти је Бог на помоћи.

Poslednji put menjao Jim Walsh dana 26 Jun 2007, 17:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2007, 09:08 
Veteran
Veteran

U naslovu ,,Pravoslavna crkva u stvarnosti'' rekoh kako vidim tu versku grupaciju. To je moje viđenje a neznači da je i vaše tako. Svaka zajednica će braniti svoj autoritet pa makar on i u zabludu vodio i to mi je za njih normalno. Oni što sebe nazivaju Božijim svedocima će vam tvrditi kako su jedino oni u pravu i imaju istinu. Adventisti će vam reći da jedino oni imaju istinu i idu pravim putem. Tako će vam reći i Pravoslavna i Katolička i Metodistićka i Bapristička i Pentakostna i sve ostale takozvane duhovničarske crkve kao i svi pokreti počev od Brahamovaca sve do zadnje formiranih a ima vas nekoliko hiljada. Svaka uči različiti a sve su u pravu i sve su na istini?
Nemam ja taj problem koji imaju pripadnici tih zajednica jer imam jednog Boga i Njegovu reč i Isusa Hrista otkupitelja pa je normalno da prenosim reč iz Biblije a ne učenje crkvi.
Ne pripadam ni jednoj verskoj grupaciji i ovo već neznam koji put ponavljam na forumu. Ljudi nepoznaju učenja drugih crkvi pa me svrstavaju odokativno u neku od njih iako se učenje te crkve razlikuje od učenja Biblije a samim tim razlikuje i od mog mišljenja.

Poznato mi je da je upravno telo crkve Sinod ali glava crkve je Pavle(Patrijarh)
Nije potrebno toliko žuči i žestine u odgovorima jer ljubav trpljenje gradi.
Od toliko vernika mi sami razgovaramo jer njih ne pogodi napisano koliko vas.
PS. Da li je Jovan zapisničar Otkrivenja prorok?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2007, 09:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Damaskin je napisao:
Да ли је истина да Господ Мојсију даје упуте при изради Ковчега Завјета да на њему изобрази анђеле, серафиме и херувиме?
Како то?

Damaskine, ti heruvimi i kojekakve šarice bili su samo ukras, ali niko od tih Hebreja nije odavao posebnu počast kipovima heruvima, kao što to sad rade neuki pravoslavci koji balave ikone tj. slike mrtvih ljudi i ostavljaju tako svoje bakterije da ih pokupi sljedeći "cmakalac"...

Napadaš Lavića da je gordi Satana, a ništa manje gord nisi ti jer naskakuješ na svaku njegovu i na svaku riječ nas koji mislimo malo ili puno drugačije, i svim silama se trudiš da se pokažeš kao neki uvijek budni pravovjerni branilac crkve koja sebe naziva pravoslavnom... Ne valja ti, brate, to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2007, 10:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Два миленијума постоји поштовање икона у Цркви, од катакомби до данашњих дана и сад неки следбеник баке Јелене прича о балењу...

Узгред, како су настали Црнци, да ли сте остали на бакином учењу.... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2007, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Лавић,
прво кажеш да је твоја прича настала као доследно тумачење светог писма.
Ја ти дам неколицину цитата, које те питам да ми образложиш,
а ти једноставно поновиш своју прву причу, без икаквог образложења или покушаја одговора на моја питања.

ПС
Нисам чуо, Твртко, шта они уче о настанку црне расе?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2007, 11:59 
Veteran
Veteran

Damaskinu

Veoma mi je drago zbog tebe što se trudiš da svima pomogneš to jeste hrišćanski duh ali se nekad zna desiti da želeći drugima da pomogneš pomogneš u stvari samom sebi jer tražeći odgovor u Bibliji kojim bi ukorio drugog nađeš odgovor da sam nisi u pravu pa se ispraviš.
Da mogu nekako drugačije da ti doturim ovaj podatak rado bih to učinio jer će ovako puno njih uvideti grešku koju si napravio rekavši da posle Hrista nema više proroka niti proroštva.
Jovan zapisničar Otkrivenja je preko 30 godina posle Hristovog vaznesenja pribeležio Otkrivenje koje je proroštvo jer proriče buduće događaje. Sam Pavle je molio Boga da svi dobiju taj najveći Duhovni dar pa da svi proriču. Kako se Pavle usudi tako nešto tražiti ne pitajući današnje crkvenjake postoji li taj najveći dar. Oni žele uskratiti narodu ono što Bog daruje zato i ne tumače Otkrivenje narodu jer je ono stiglo po proroku i u tom dokumentu bi narod možda prepoznao svoje vođe u negativnom kontekstu.
Oprosti ali istine radi ovo iznesoh. Ovde nije dragi moj brate borba između tebe i mene jer se i nepoznamo već između zablude i istine zato trebamo biti oprezni šta zastupamo.

O Bože čuj nas sada hvalimo te za spasenje u Hristu i radosti sve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2007, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Последњи од старозавјетних (дакле у класичном смислу) пророка јесте свети Јован Крститељ.

Откровење и дјела и списи Апостола припадају "продуженој Христовој ријечи", а "дарови Духа" такође сиђоше на њих на Педесетницу у виду пламених језика.
Те дарове они преносе полагањем руку на своје наследнике,
а они се у пуноћи остварују код оних који се посвете постом и молитвом.

Дакле једно су старозавјетни пророци,
а друго Апостолски дарови.

Поздрав и свако добро!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2007, 17:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Пошто су настали у доба ропства у САД, учили су да су Црнци нижа раса, настала мешањем људи и животиња и према томе робовски третман према њима, као и према свакој теглећој стоци је у потпуности оправдан. Крију то они ко змија ноге.
Детаљи се налазе на сајту truefaith

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2007, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TBPTKO je napisao:
Пошто су настали у доба ропства у САД,
учили су да су Црнци нижа раса,
настала мешањем људи и животиња
и према томе робовски третман према њима,
као и према свакој теглећој стоци је у потпуности оправдан.

:-? :-? :-?

Мајко Божија!!!
И они дају себи да право да критикују?????
Ужас!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2007, 18:43 
Veteran
Veteran

Želeo bih pre svega pozdraviti Bosanskog kralja.
Tema je tajna bezakonja u crkvama a ne van nje.
Tekst koji navodite je učenje jedne od Adventnih crkvi pa kakve to ima veze sa Damaskinom ili samnom?
Ako vas zanima učenje Adventnih crkvi (među njima dve veće ,,Reformni pokret Adventista sedmog dana'' i ,, Hrišćanska Adventistička crkva'') Trebaćete pročitati preko sto povećih knjiga jer sam i ja to učinio da bih upoznao njihovu nauku i ukazao im na grške a ima ih koliko i u Rimskoj crkvi. Takozvani ,,Jehovini svedoci'' imaju nekoliko knjižica i dosta časopisa ,,Kula stražara'' i Probudite se'' gde možete naći dobrih recepata za kolače i poslastice. A ako i tamo mislite naći istinu razočaraćete se jer su daleko isto koliko i gore pomenute od istine.
Da ne nabrajam i ostale crkve jer sam i njihova učenja pročitao i nigde sem Biblije nema istine.

Koreanci i Amerikanci imaju dosta pokreta (verskih?) Imam i njihovu literaturu nju ti nebih preporučio jer možeš lakše biti prevaren njihovim tekstovima ako nepoznaš Bibliju napamet i nisi duboko osvedočen Duhom Svetim u istini.
Njihovi tekstovi su lukavo isprepleteni Biblijskim i bogato nakićeni čudima ozdravljenja, govora nerazumljivih jezika itd.
Veliko šarenilo vera svuda oko nas i sve se reklamiraju jedino Bog ćuti i čeka verne da mu dođu.
Prošao sam i kroz ,,tradicionalne'' crkve i njima želeo da ukažem na pogrešnost nauke ali oni nemogu odbaciti od sebe sliku,kip i drvo pa to ti je.

Zašto Bog između ostalog kazni Jevreja? ,,Jer me ostaviše i oskvrniše ovo mesto kadeći na njemu drugim bogovima (svetom ovom, svetom onom) kojih neznaše ni oni ni oci njihovi...'' Jeremija 19. 4

Eto ukratko da nedužim.

Tvoja pobeda je Hriste venac slave krasi te.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2007, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Дакле ваш конфилкт са православнима јесте ваше иконоборство на које други не гледају благонаклоно?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 18:26 
Veteran
Veteran

Tu sam ja nevažan već ono šta Bog govori uvezi ikona i kipova.
Počev od druge zapovesti pa kroz celu Bibliju se provlači Božji ukor prema toj nesreći.
U temi ,,Rimska crkva '' (na forumu je) ima dosta citata koji nedvosmisleno osuđuju to delo svetogrđa.

NIJE BOŽJA RUKA OKRAČALA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2007, 20:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2006, 23:11
Ми се пред иконама молимо да Светитељ пред чијом се Иконом молимо умилостиви господа за наше спасење(опроштај грехова наших)!
Значи молимо се Господу преко Светитеља(посредника), јер сматрамо да су Свети Оци много достојнији да се обраћају Господу од НПР.мене!
Наравно има и директних МОЛИТАВА ГОСПОДУ(ОЦУ,СИНУ И СВЕТОМЕ ДУХУ)СЛАВА ИМ И МИЛОСТ!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЕРТВИХ СМЕРТИЈУ СМЕРТ ПОПРАВ И СУШЧИМ ВО ГРОБЈЕХ ЖИВОТ ДАРОВАВ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 20:34 
Veteran
Veteran

Dragi prijatelju sve je to meni dobro poznato veruj mi mnogo više nego većini Pravoslavaca ako o njima govorimo.
Prvo bih te zamolio za odgovor na jedno kratko pitanje: Zašto nam Hrist ostavi molitvu zvanu ,,Oče naš...'' gde se direktno Bogu obraćamo kad to nemože ići tako?
Znamo nadam se svi da mi imamo JEDNOG posrednika i Otkupitelja na nebu i jedino On može da posreduje kod Oca za nas a nikako Mirko,Slavko ili Sima. Hrist kaže da ako mi priznamo Njega i On će priznati nas pred svojim ocem pa gde su tu onda ostali presvetli likovi?
Daleko od toga da nema pravednika čiji život nam treba biti za primer ali oni nemogu biti slavljeni od ljudi jer sva slava pripada JEDINO BOGU.

Pozdrav prijatelju Božje reči.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 21:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

lavić je napisao:
Dragi prijatelju sve je to meni dobro poznato veruj mi mnogo više nego većini Pravoslavaca ako o njima govorimo.

Цар Душан je napisao:
Значи ти себе издижеш изнад осталих(СКРОМСНОСТ ТИ НИЈЕ ВРЛИНА, а то ти је једна од основних смерница ПРАВИХ ХРИШЋАНА)

Prvo bih te zamolio za odgovor na jedno kratko pitanje: Zašto nam Hrist ostavi molitvu zvanu ,,Oče naš...'' gde se direktno Bogu obraćamo kad to nemože ići tako?

Цар Душан je napisao:
Да си пажљиво читао, ја сам рекао да је заступништво Светитеља само један од начина МОЛИТВЕ, а не једини!

Znamo nadam se svi da mi imamo JEDNOG posrednika i Otkupitelja na nebu i jedino On može da posreduje kod Oca za nas a nikako Mirko,Slavko ili Sima. Hrist kaže da ako mi priznamo Njega i On će priznati nas pred svojim ocem pa gde su tu onda ostali presvetli likovi?
Daleko od toga da nema pravednika čiji život nam treba biti za primer ali oni nemogu biti slavljeni od ljudi jer sva slava pripada JEDINO BOGU.

Pozdrav prijatelju Božje reči.

ИМАМО ЈЕДНОГ БОГА, АЛИ СА ТРИ ЛИЦА.
ОТАЦ,СИН И СВЕТИ ДУХ!
А СВЕТИ ДУХ ЈЕ СИШАО НА АПОСТОЛЕ
АПОСТОЛИ СУ ПРЕЊЕЛИ СВЕТОГ ДУХА НА НАШЕ ПАТРИЈАРХЕ! И НА НАС ПРАВОСЛАВНЕ ХРИШЋАНЕ ЧИНОМ КРШТЕЊА!
ХРИШЋАНИ СЕ ПОСВЕТИЛИ МОЛИТВОМ И ЖРТВОМ!
И СЕДЕ СА ДЕСНЕ СТРАНЕ ОЦА!!!
И САМИМ ТИМ КАДА СЕ МИ ЊИМА МОЛИМО,ОНИ МОЛЕ БОГА ЗА НАС!
Т.Ј ДА БИ СЕ СПАСИЛИ!
Јели сада јасније!
НАРАВНО ИМА И ДИРЕКТНА МОЛИТВА НАС БОГУ, али ја као ГРЕШАН тешко да без помоћи могу да умилостивим БОГА за спасење!
Е зато се молим СВЕТИМ ОЦИМА; И МАЈКАМА ЗА СПАСЕЊЕ!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЕРТВИХ СМЕРТИЈУ СМЕРТ ПОПРАВ И СУШЧИМ ВО ГРОБЈЕХ ЖИВОТ ДАРОВАВ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 21:28 
Veteran
Veteran

Edali se to Bog razdeli na Pravoslavnog,Katoličkog,Adventističkog,Baprističkogi td,itd.
Reći će te NE. Da li su službe Bogu različite? reći će te Da.
Pa koja je onda služba prava? reći će te svi u glas NAŠA.
Jedino ona što piše u Bibliji nije prava i uvek joj se mora nešto menjati (dodati ili oduzeti) pa čiji je to posao? Ima kratka i korisna priča o tome pa možda drugi put.

Stavljam evo oba puta predate...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 09:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Car Dusan je napisao:
ја као ГРЕШАН тешко да без помоћи могу да умилостивим БОГА за спасење!
Е зато се молим СВЕТИМ ОЦИМА; И МАЈКАМА ЗА СПАСЕЊЕ!

Au, kakvo odstupanje od izvornog hrišćanstva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 16:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

lavić je napisao:
Edali se to Bog razdeli na Pravoslavnog,Katoličkog,Adventističkog,Baprističkogi td,itd.
Reći će te NE. Da li su službe Bogu različite? reći će te Da.
Pa koja je onda služba prava? reći će te svi u glas NAŠA.
Jedino ona što piše u Bibliji nije prava i uvek joj se mora nešto menjati (dodati ili oduzeti) pa čiji je to posao? Ima kratka i korisna priča o tome pa možda drugi put.

Stavljam evo oba puta predate...

Права ЦРКВА је она која има СВЕТИТЕЉЕ КОЈИ ДАН ДАНАС ПОМАЖУ ЉУДИМА! Она којој СИЛАЗИ БЛАГОДАТНИ ОГАЊ НА ВЕЛИКУ СУБОТУ!
ОНА КОЈА СВОЈОМ ПРИЧЕШЋУ ЛЕЧИ, а не ко тамо неке!

ТО ЈЕ ПРАВОСЛАВНА ИСТОЧНА ЦРКВА. ЈЕРУСАЛИМА,ЦАРИГРАДА,АЛЕКСАНДРИЈЕ,СРБА,РУСА,ГРКА,МОЛДАВАЦА,РУМУНА,БУГАРА итд...........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2007, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Piši malim slovima, upotreba isključivo velikih slova je zabranjena!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]