banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 08:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Espanjol hoće Smiljanića

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 12:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
sta mislite hoce li moci barsa igrati u sastavu eto, anri, ronaldinjo, mesi....hoce li moci yaya ture i cavi zakrpiti rupe koje ce ostavljati ovi ofanzivci? ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 12:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Španski Atletiko kao zamenu za Fernanda Toresa želi da angažuje srpskog napadača Nikolu Žigića

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
To je konačno savršen sastav, bez obzira na klimavu odbranu! Henry lijevo, Messi desno, Etto naprijed, a Ronaldinho iza njega, konačno na svojoj prirodnoj poziciji na kojoj je igrau u PSG-u! Yaya je konačno pravi radnik na sredini terena, samo ne znam šta će biti s Decom??? Sumnjam da će takav igrač željeti da bude na klupi, a tu je i Iniesta!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Vuk_samotnjak je napisao:
Espanjol hoće Smiljanića

Tomic izjavio da Lola nije na prodaju

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Anelka izgleda ode u Arsenal

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 23:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Anelka, Huntelaar ili Babel! Jedan od njih sigurno ide u Arsenal!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 07:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Vieri u Tottenham-u?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 07:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Barcelona Henrya placa 24 mil, + plate iz njegovog ugovora ce izaci na 11.400.000,00 po okončanju ugovora kad će on biti u 36. god života. Znači da Barcelonu jedan tridesetjednogodišnji izgrač izlazi preko 35 miliona, igrač sasvim nepotreban onakvoj ekipi. Saviolu puštaju džaba, a u timu će nastati sad samo gužva dolaskom Henrya. Btw..teško da je Henry 35 miliona puta bolji od Saviole. Pravi potez Arsenala..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
teško da je Henry 35 miliona puta bolji od Saviole. Pravi potez Arsenala..

Ali je lako zaraditi na prodaji dresova, marketingu, azijskoj turneji i više zbog njega!!! Ko je nekad kupio dres Saviole, a da nije neki Argentinac koji živi u španiji, a i oni će prije uzeti Messijev!!! Arsenal je, istina, napravio dobar potez jer je Henry godinu i po u padu, ali vidjećemo šta još ima da pokaže! Što se tiče para, ne brini se ti, rade u Barci veći stručnjaci od tebe da bi sebi dozvolili da padnu 35 miliona na jednom 30-godišnjaku!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
larson je imao 33 kad je potpisao za barselonu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
I meni su ti transferi nekada besmisleni ali vjerovatno ljudi znaju sta rade , uglavnom svi osim intera ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izgleda da ce ocerati Kapela iz Reala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Pa dobro, njima u Realu ne treba trener koji donosi rezultate, oni oduvek preferiraju više trenere koji će učiniti da njihovi igrači bolje izgledaju.

@Sondri: Znam da i u Chelseau rade mnogo veći stručnjaci koji su procenili da bi Andrej Ševčenko bio prava investicija, vrednija od 50 miliona eura. Sad se neko od nas zajebao, a mislim da nisam ja.. Henry je više isforsiran, nego što je neka igračina. Kao što sam već rekao, imaju dobre napadače, sad malo treba da forsiraju Krkića i mlađe igrače, je je Barca uvek važila za klub koji proizvodi igrače, a ne da kupuje istrošene polovnjake. Što se tiče Larssona, on je došao za neku siću, takođe je potpisao sitan ugovor, odigrao što je odigrao i napravio fantastične rezultate. Henry ako ponovi upola to što je napravio Larsson, svaka mu čast.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 22:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2006, 16:53
arsenal je prodao henrya za 16mil funti a charlton koji je ispao i kojem lova treba odbio 17mil funti za d.benta,mislim znam da je bent mladji ali ipak ne kontam jer nakon igranja u championshipu ako ga ne prodaju cijena ce mu sigurno dobro pasti a henry je otisao iz arsenala prvenstveno zbog odlaska d.deina i zbog wengerovog odbijanja da potrosi lovu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2006, 16:53
BlackHand je napisao:
Pa dobro, njima u Realu ne treba trener koji donosi rezultate, oni oduvek preferiraju više trenere koji će učiniti da njihovi igrači bolje izgledaju.

@Sondri: Znam da i u Chelseau rade mnogo veći stručnjaci koji su procenili da bi Andrej Ševčenko bio prava investicija, vrednija od 50 miliona eura. Sad se neko od nas zajebao, a mislim da nisam ja.. Henry je više isforsiran, nego što je neka igračina. Kao što sam već rekao, imaju dobre napadače, sad malo treba da forsiraju Krkića i mlađe igrače, je je Barca uvek važila za klub koji proizvodi igrače, a ne da kupuje istrošene polovnjake. Što se tiče Larssona, on je došao za neku siću, takođe je potpisao sitan ugovor, odigrao što je odigrao i napravio fantastične rezultate. Henry ako ponovi upola to što je napravio Larsson, svaka mu čast.

prije svega ti strucnjaci iz chelsea nisu doveli shevchenka,niti ga je mourinho doveo a sto se tice henrya reci da je on isforsiran igrac je cista glupost,da je stariji i vise sklon povredama to je tacno ali nemoj zaboraviti da je on najbolji igrac arsenala u istoriji a ako je to za tebe napuhavanje onda ne znam sta da ti kazem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
BlackHand je napisao:
Henry je više isforsiran, nego što je neka igračina.

e jebiga sad. zvučiš kao da nikad nisi odgledao ni jednu utakmicu arsenala. čovek je genije. može dati gol na kojoj god poziciji da se nađe, a pri tome ne koristi taktiku "ko nabije taj dobije" već lik sve cilja milimetarski precizno. dalje, strašan je post player, jak je ko zemlja, i to je ono što me najviše fascinira kod njega, uopšte nema konstituciju, čak izgleda mršavo, ali često zna da sa dva odbrambena igrača na leđima izgradi sebi poziciju za šut. ima fenomenalan dribling tako da mu godine ne predstavljaju problem. ja se ne sećam kad sam ga zadnji put video da trči. čovek samo primi loptu i lagano kaska sa njom kroz protivničku odbranu. nije škrt. kreativan je. drugim rečima savršen igrač za barcu. zamisli kad imaš takvu mašinu za golove pred sobom a biraj odakle će mu doći savršena lopta: ronaldinho, messi, xavi, deco, iniesta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Henry je više isforsiran, nego što je neka igračina.

Jaoj brate, što si ga sad lupio. Reci da si se, šalio molim te ili bar argumentuj ovaj stav nečim konkretnim. Anrija je od vrhunskih rezultata odvojila samo činjenica da je bio vezan za Arsenal i Vengera. Da je igrao u još nekom jačem klubu, ne smijem ni da zamislim šta bi sve postigao. Igrač fenomenalne konstitucije, fizički jak, a laganih kretnji. Dribling, tehnika, realizacija, udarac iz daljine, brzina, startnost, skok igra. Čovjek posjeduje apsolutno sve neophodno za napadača. Može igrati kao jedini napadač u formaciji ili u paru sa nekim. Leđima okrenut golu ili licem prema golu. Što se mene tiče jedan od najkompletnijih igrača današnjice i svakako jedan od najboljih napadača. To što je napunio 30 ne mora ništa da znači. Jan Rajt je u 36. godini života imao fizičke predispozicije jednog 25-godišnjaka. Godine nisu presudan faktor...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2007, 00:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mrzim Arsenal, uopšte sve klubove iz Londona, osim Tottenhama, ali Henry je jedan od deset najboljih igrača koji je ikad igrao u Engleskoj! Rame uz rame sa sir Bobby Charltonom, Cantonom, Ian Wrightom, Georgeom Bestom, Gascoineom,...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2007, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simon Vukcevic u Sportingu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]