splendid je napisao:
ja sam ove godine prodao oko 15-ak kompova sa asrock pločama za sck 462 i amd procesorima: semproni 2500, athloni 2500 i 2200, duroni 2000.
Prodao sam i ja jos vise takvih racunara (mada su ih vise ljudi kupili nego sto sam ih ja prodao) al i dalje ne mislim da je to dobro....ti ako si sebe ubjedio da je takav komp dobar (asrock462+sempron+via) onda je ocito da ti treba jedan dugacak godisnji odmor....
Za nekoga ko nikad nije upalio komp i radio na njemu a sada je vidio kod komsije da ima tako nesto pa oce i on - svaki komp je dobar....pola njih ce se odusevit i sa c64.....al za nekoga ko se razumije u IT tehnologiju sve to pada u vodu jer takvi ljudi znaju sta hoce a to definitivno nije asrock462+sempron+via jer znaju da za nekih 150km vise mogu dobit asusAM2+athlon+nForce i to je to......
E sad je druga stvar sto kod nas onih prvih ima koliko hoces a ove druge mozes na prste prebrojat.....al ako sebe pocnes ubjedjivat da je ono cega se najvise proda super onda si previse profesionalno deformisan.....