banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 06:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 21:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
rasplakao se zbog navijača zvezde čovjek koji je rekao da bi u Srbiji igrao samo za partizan??????????

nešto mi tu nije jasno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 21:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nije rekao da bi samo za Partizan igrao, nego je rekao da su njihovi navijači najbolji i to u trenutku kad je napuštao klub, što se inače često viđa među igračima koji ne žele da imaju problema sa navijačima bivšeg kluba u budućnosti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 21:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kako sada, sa određene vremenske distance, gledate na period dok ste igrali u Partizanu?
- To je za mene ružna prošlost. Sada sam sasvim dobro i najviše mi je krivo što u Partizanu nisam odigrao onako kako mogu. Čekam ponude iz inostranstva, jer ne želim više da igram u našoj ligi. Zapravo, igrao bih samo za Partizan, ali da ne igra Jadransku ligu. Međutim, u sve se umešala politika i ima mnogo ljudi koji su me iskoristili za svoje ciljeve.

nije rekao???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Jauko bi i ja kad bi me neko mljeo 20 razlike :lol: :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bd2308 je napisao:
kad se onako rasplakao, čini mi se da bi mu više odgovaralo da je istetovirao natašu kandić, nego dražu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 22:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I Beckham je rekao da bi igrao samo za Manchester pa kad zagusti ode u Real pa kad žena pritegnu ode u USA!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kaki je to cetnik koji se boji zene :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vratimo se malo kosarci,tema je Sinalko liga a ne Milan Gurovic.Kakve su sada Zvezdine sanse da uzme titulu? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 22:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nikakve, kao i na početku play-offa, samo su napravili senzaciju u prvoj utakmici držeći se do samog kraja!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste culi Karadzica barabe kad je uzeo tajn aut,predlazem da ovo bude izjava godine :D

... ne padajte dole, hoće stoka da nas nabije 30 razlike!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
SIJUKS je napisao:
Vratimo se malo kosarci,tema je Sinalko liga a ne Milan Gurovic.Kakve su sada Zvezdine sanse da uzme titulu? :lol: :lol: :lol:

Iste kao i vase da uzmete titulu u fudbalu narednih 5godina...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dragi moji roditelji,
hvala vam što nisam gurbet da netrpim sramotu,poniženje...da mi nekultura nije odraz stanja mentalne svesti,da mi svi nisu krivi...da imam vaspitanje....a tošto nam redovno puše DECENIJU...je njihov problem...šta reći 2-o...i poziv na LUDILO 22.06.2007...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jedan zanimljiv komentar koji sam procitao

MILANka :cry: zasto places sreco mamina...? Pa vole tebe tvoje cige...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 23:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Grobarske majke,
sve su to kurve sa Štajge,
njihova djeca,
snalažljivija su od zeca!

Grobarske majke,
njihova djeca,

Grobarske majke,
njihova djeca,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jos malo zanimljivih komentara koje sam procitao :D

9-0

Jel se igra do 11 ili do 21?

Cigani, jel vam je Partizan kriv shto sledece godine igrate kup Lilijane Ronketi?

pa ovo i nije neka vest..mislim dajte nesto novo sto se desava...hahahah

Gurovic je sjajan glumac, za dva dana je osim bacanja naucio i da place. Sigurno ce ga angazobvati neki reziser kada i u trecoj utakmici bude pravio scene.

Ja mislim da je Kamings zakucao iz auta, a sta misle "delije"!

Jedno jako dirljivo veče...

sramota do cega je dosla nasa kosarka. sa kime mi to igramo finale?! strasno, pa doveli smo ih do placa =)

Kakav bre chetnik,to je obicna devojcica.Pa Marija Serifovic suzu nije pustila kad je pobedila na evroviziji,a ovaj kalimero se isplakao za medalju.......

A ko vam je sad kriv???Ja mislim
da je krivo more.

GROBARI spremite mekšu loptu našem UPLAKANOM ,,deliji".

Au, pa izgleda da je Partizan "gepekovao" i Gurovića pre večerašnje utakmice

Za druga mi Milanceta:"BRISI,BRISI SUZE S LICA-JA SAM TVOJA NASLEDNICA..."

milane sine zasto places-pita majka
niste valjda opet igrali sa Partizanom!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2007, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Grobarske majke,
njihova djeca,

Grobarske majke,
njihova djeca,

Grobarske majke,
njihova djeca,

Udarila vrucina u glavu,a macak?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
I kao sto rece Bora Corba.
J O S
J E D N A
P O B E D A
P A R T I Z A N A"

:D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ova dva grobara amatera i "košarkaška stručnjaka" nastavljaju da spamuju forum. Puna im usta Gurovića. Kad je odigrana prva utakmica koju su dobili na guzove i zašto ne reći uz sudijsku pomoć, nigdje nije bilo nijednog. Zašto vas dvojica (bd2308 i SIJUKS) ne budete pošteni pa lijepo priznate da je Partizan neregularno dobio prvu utakmicu ili je previše tražit gram objektivnosti od mentalnog sklopa koji je komplet obojen u crno bijelo...
A ne... Vas dvojica se uhvatili Gurovića i citirate svaku njegovu izjavu, vezanu i nevezanu za finalnu seriju, a sutra da odgira ekstra utakmicu za reprezentaciju, ljubili bi ga u dupe kao što ste ga i ljubili u dupe dok je igrao za Partizan i dok je davao one trojke protiv Amera. Ali ko šiša to sve. On je sada u Zvezdi, znači - neprijatelj je. Nije on ipak zadužio srpsku košarku poput Danilovića, koji je "kucao preko Sabonisa" pa sad smije unaokolo da mlati sudije nekažnjeno.
Važno da je sad fukara, seljak, mamlaz i sve ostalo, a nijedan nema pojma zašto je on stalno na meti grobara, ali eto sindromom krda zaraženi i vi prihvatate tu retoriku, pa ga i vi pljujete na sav glas...

Citiraj:
i da, gdje je sad Nitro koji pljuje Grobare kako skandiraju protiv gurovića. ovo što su cigani danas napravili, to je 1000 puta gore.

Šta su napravili? Nisam gledao utakmicu, pošto imam i privatan život i obaveze... Potukli se sa policijom? Prekinuli utakmicu? Strašno jbte. Potući se sa policijom, što se događa otprilike na svakoj petoj šestoj utakmici kod nas i u svijetu. Naravno da to nije u redu i da stoka treba da bude ispeglana pošteno, svaki put kada pokuša da napravi eksces na utakmici, ali bijedna ti je ta paralela koju povlačiš. Sukobi navijača sa policijom su jedno, a vrijeđanje nečije porodice na najniži mogući način je nešto sasvim drugo. da se razumijemo druže, a Nitro osuđuje i jedno i drugo, prosto jer se, za razliku od vas grobara, bar trudi da bude objektivan i da sagleda stvari realnije, a ne da bleji kroz crno-bijele naočale.

Inače moje čestitke na osvojenoj tituli, ali znate i vi, kao i ja, da je finalna serija neregularna. Koš Drobnjaka u prvoj utakmici je neregularan i da je pravde i Boga, ta utakmica bi bila ponovljena, čisto radi regularnosti, kako se to i radi u civilizovanom svijetu... Uostalom nema potreba za tim megalomanskim ispoljavanjem sopstvene nadmoći. Busate se u prsa pobjedom nad timom, koji u finalnu seriju ulazi bez Kovača i Stjuarta i koji nema pravog pleja. Jasno je bilo svima, pred početak, da će Partizan odnijeti pobjedu, prosto jer je bolji tim, ali je ipak gorak ukus, kad se do titule dođe neregularno... Ali takav je život nego dajte još nekih Gurovićevih izjava da ga i mi malo zamrzimo, pa da Nitro izmisli još jednu pjesmu i poturi je pod grobarsku... Ovog puta samo u pjesmi da se dotakne i Gurovićeva mrtva baba i naravno još nerođeno dijete "kopile". Čisto radi estetskog utiska, a i da se vi grobari još jednom dokažete kao "najbolji navijači na svijetu"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 08:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
ta utakmica bi bila ponovljena, čisto radi regularnosti, kako se to i radi u civilizovanom svijetu...

prvo, navedi mi jedan primjer gdje je ponovljena utakmica

drugo, i da se ponovi, bilo bi samo još veće sramoćenje zvezde

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 08:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Volim Partizan,ali moram da priznam da sudije nisu svirale 20 faula za Zvezdu.Tehnicke greske I ikljucenje su zasluzili Kamings,Tepic,Tripkovic,Vujosevic,Drobljak I Perovic.Partizanu je priznato 10 poena Iz auta.Sve u svemu Partizan nije zasluzio pobedu! Sto se tice Gurovica , kome pljuvacka slucajno ipada iz usta , nemam sta da kazem.Covek je dobar kao hleb,slucajno pljuje ljude,udara laktom I ramenom, a sto je najvaznije tako ne pravi ni licnu gresku. Hoce li Milan sutra da se zali sto su dobri navijaci Zvezde bacali stolice , upaljace , metalne predmete? Zasto nije ispaznjena hala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Nitro je napisao:
Ova dva grobara amatera i "košarkaška stručnjaka" nastavljaju da spamuju forum. Puna im usta Gurovića. Kad je odigrana prva utakmica koju su dobili na guzove i zašto ne reći uz sudijsku pomoć, nigdje nije bilo nijednog. Zašto vas dvojica (bd2308 i SIJUKS) ne budete pošteni pa lijepo priznate da je Partizan neregularno dobio prvu utakmicu ili je previše tražit gram objektivnosti od mentalnog sklopa koji je komplet obojen u crno bijelo...
A ne... Vas dvojica se uhvatili Gurovića i citirate svaku njegovu izjavu, vezanu i nevezanu za finalnu seriju, a sutra da odgira ekstra utakmicu za reprezentaciju, ljubili bi ga u dupe kao što ste ga i ljubili u dupe dok je igrao za Partizan i dok je davao one trojke protiv Amera. Ali ko šiša to sve. On je sada u Zvezdi, znači - neprijatelj je. Nije on ipak zadužio srpsku košarku poput Danilovića, koji je "kucao preko Sabonisa" pa sad smije unaokolo da mlati sudije nekažnjeno.
Važno da je sad fukara, seljak, mamlaz i sve ostalo, a nijedan nema pojma zašto je on stalno na meti grobara, ali eto sindromom krda zaraženi i vi prihvatate tu retoriku, pa ga i vi pljujete na sav glas...

Citiraj:
i da, gdje je sad Nitro koji pljuje Grobare kako skandiraju protiv gurovića. ovo što su cigani danas napravili, to je 1000 puta gore.

Šta su napravili? Nisam gledao utakmicu, pošto imam i privatan život i obaveze... Potukli se sa policijom? Prekinuli utakmicu? Strašno jbte. Potući se sa policijom, što se događa otprilike na svakoj petoj šestoj utakmici kod nas i u svijetu. Naravno da to nije u redu i da stoka treba da bude ispeglana pošteno, svaki put kada pokuša da napravi eksces na utakmici, ali bijedna ti je ta paralela koju povlačiš. Sukobi navijača sa policijom su jedno, a vrijeđanje nečije porodice na najniži mogući način je nešto sasvim drugo. da se razumijemo druže, a Nitro osuđuje i jedno i drugo, prosto jer se, za razliku od vas grobara, bar trudi da bude objektivan i da sagleda stvari realnije, a ne da bleji kroz crno-bijele naočale.

Inače moje čestitke na osvojenoj tituli, ali znate i vi, kao i ja, da je finalna serija neregularna. Koš Drobnjaka u prvoj utakmici je neregularan i da je pravde i Boga, ta utakmica bi bila ponovljena, čisto radi regularnosti, kako se to i radi u civilizovanom svijetu... Uostalom nema potreba za tim megalomanskim ispoljavanjem sopstvene nadmoći. Busate se u prsa pobjedom nad timom, koji u finalnu seriju ulazi bez Kovača i Stjuarta i koji nema pravog pleja. Jasno je bilo svima, pred početak, da će Partizan odnijeti pobjedu, prosto jer je bolji tim, ali je ipak gorak ukus, kad se do titule dođe neregularno... Ali takav je život nego dajte još nekih Gurovićevih izjava da ga i mi malo zamrzimo, pa da Nitro izmisli još jednu pjesmu i poturi je pod grobarsku... Ovog puta samo u pjesmi da se dotakne i Gurovićeva mrtva baba i naravno još nerođeno dijete "kopile". Čisto radi estetskog utiska, a i da se vi grobari još jednom dokažete kao "najbolji navijači na svijetu"...

A ja jutros pricam sa prijateljem koji je zakleti zvezdas. kate mi da je sudjenje po njemu bilo korektno i da ne zna sto se ovi iz zvezde bune. kako ga vec pocinje nervirati to sto rade. 1000 ljudi i isto toliko misljenja. mislim da je sudjenje bilo normalno. A ko gubi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]