banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 19:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
sinalko super liga, zajebi kompleksaše

inače, zvezda vodi nakon 1/4 sa 23-22, gurović 15

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ima li gde da se prati,ja pratim na http://www.tbwsport.com ali su spori

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 19:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://nsl.kosarka.co.yu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uzese cigani 10 razlike,finale Partizan-Zvezda

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 00:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Uz dužno poštovanje kluba za koji navijam, ovome se nisam nadao ni u snovima. Obzirom na formu, sastav tima i igru tokom sezone, moglo se slbodno reći da je ulazak među prva četiri bio maksimum za Zvezdu, a ovaj ulazak u finale, može se smatrati premijom. Bez pravog igrača na vanjskim pozicijama, osim Gurovića koji igra neku svoju igru, bez pleja, bez dobrih centara, sa pokretnom bolnicom na rosteru, teško da se može igrati protiv Partizana, koji je ovo finale i priželjkivao. Ono što može da probudi malenu nadu, je činjenica da Zvezda bez igre, koncepcije i tima, pobjeđuje. Kako? Bog zna...

Gurović očito igra napaljen do maksimuma, željan da se od Zvezde oprosti titulom. Koliki god da je čoban i mamlaz, mora mu se priznati da je sigurno najbolji šuter u toj ligi, a da protiv Partizana još nije odigrao dobru utakmicu, što će reći da i njega mora jednom da prosere protiv Partizana, ali to bi eventualno bila jedna, a Talibane treba dobiti u tri utakmice u roku od 10 dana. Tri pobjede protiv Partizana, Zvezda nije uspjela da nakupi u posljednjih 10 godina, pa mi se Zvezdina mogućnost osvajanja titule graniči sa naučnom fantastikom. Da ne pominjem neigranje Miloševića dok je sa druge strane vjerovanto najolji plej na ovim prostorima, Kamings, a već mi se javlja vujoševićevski scenario, gdje će Veličković da odgira ključnu ulogu u paljenju Gurovićevog kratkog fitilja, nakon čega će isti da pljune sudiju ili nekog drugog, potom da bude isključen, a Zvezda obezglavljena, a Bog zna da im za totalno obezglavljivanje ne treba puno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 06:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

cigani se radovali sinoć prolasku u finale, kao da ih tamo ne čeka Partizan :)

sad malo ozbiljno
Partizan jeste kvalitetniji, ali ne mora to mnogo da znači. sjećam se jedne godine (mislim da je bila `93. ili `94.) kad je Partizan dobio Zvezdu 7 puta u regularnom dijelu sezone i kupu, ali izgubio u plej ofu. utakmice su 17. 19. i 22. juna.

inače, sinoć je Zvezda imala fenomenalnih 10/21 za tricu, zaustavili su Joksimoviča, Šuputa i Topića i mislim da je to glavni razlog pobjede

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 07:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ko ima prednost domaceg terena

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 08:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Partizan

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Ko ima prednost domaceg terena

Bolji :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
13.06.2007.
Izvor: PRESS
Milan Gurović
PARTIZANOVCI, PIJTE JOŠMLEKA
Neka samo komšije pričaju kako će da nas razbiju u finalu plej-ofa, ali mnogi od njih moraju još da rastu da bi dostigli moj nivo igre

Milan Gurović spreman je za konačni obračun sa Partizanom u finalu plej-ofa Superlige! Najbolji košarkaš Zvezde poručuje crno-belima da moraju da piju još mnogo mleka da bi dostigli njegov nivo igre.

Čiča je ubacio 37 poena Hemofarmu u drugom meču polufinala plej-ofa i uz Peru Antića bio najzaslužniji za trijumf 91:81 i Zvezdino drugo uzastopno finale! Ubojiti šuter kaže da je sada na redu duel sa Partizanom, u kome će crveno-beli pokazati svoj pravi kvalitet i tajno oružje.

Idem na jogu da se smirim

Milan Gurović krenuo je pre dva meseca na jogu kako bi naučio da se maksimalno opusti i koncentriše pred važne mečeve.

- Nije šala, idem na jogu, ali ne zbog toga što mi dobacuju sa tribina. To me ne zanima, neka viču šta hoće. Idem najviše zbog sebe, da bih bio mirniji i da bih koncentrisano odradio svoj posao na utakmici. Rezultat se već vidi, jer u poslednje vreme uopšte ne reagujem na sudijske odluke i provokacije igrača. Potpuno sam smiren - kaže Gurović.

- Svi nas smatraju autsajderima i tvrde je Partizan već šampion i da će lagano završiti posao. Čitam njihove izjave u novinama da im nije bitno sa kim će da igraju. Mnogi od njih, naročito ovi mlađi, moraju da piju još mnogo mleka da bi dostigli moj nivo igre. Neka nas smatraju autsajderima i neka nas potcenjuju, kao što su svi radili cele sezone. Kad si ranjen, tada si najopasniji, što se dobro videlo na primeru Hemofarma.

Iako crno-beli imaju jake argumente za planove o šestoj tituli, jer nijednom ove sezone nisu izgubili od večitog rivala, Gurović tvrdi da je došlo vreme za naplatu.

- Čitave sezone igraju bolje i dobili su nas četiri puta. Ali, videlo se na prošlim mečevima da ih stižemo polako. Silno želimo trofej, jer deset godina nije u vitrinama kluba. Istakao sam više puta da, ukoliko mi još samo dva igrača pomognu, titula nam neće izmaći. Imamo mi kvalitet i neke adute krijemo za finale. To je naše tajno oružje i neću sada da otkrivam o čemu se radi. Videćete sve već u nedelju.

Gurović ističe da je njegov tim pokazao izuzetnu smirenost na poslednjim duelima sa Partizanom, za razliku od crno-belih.

Superliga finale plej-ofa

prvi meč 17. jun
Partizan - Crvena zvezda 18.00
drugi meč 19. juna
Crvena zvezda - Partizan 20.00
treći meč 22. jun
Partizan - Crvena zvezda 20.00

* Eventualni četvrti i peti meč biće odigrani 24. i 27. juna od 20 sati.

- Sem prvog meča, u kome sam zasluženo isključen, na svim ostalim duelima nijednom se nisam bunio kod sudija. Takođe, kao ekipa nismo dobili nijednu tehničku grešku na poslednjih 15 mečeva Superlige. Pa ljudi, valjda se sada vrlo dobro vidi ko sve vreme pravi pritisak. Nismo to ni mi, ni Hemofarm, a ni FMP.

Iskusno krilo smatra da je ovogodišnji sistem takmičenja u finalu plej-ofa mnogo bolji i da pruža veće šanse Zvezdi da se suprotstavi aktuelnom šampionu.

- Dobro je što se igra sistem "1-1-1", tako da posle prve utakmice kao gosti igramo pred našom publikom. Ako ne dobijemo taj drugi meč kao domaćini, onda nismo ni zaslužili titulu - rekao je Gurović.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Istakao sam više puta da, ukoliko mi još samo dva igrača pomognu, titula nam neće izmaći.

Kao on sam igra,potcenjuje saigrace

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kao on sam igra,potcenjuje saigrace

Inače su mu saigrači sve as do asa. Nije ni Gurović neki vanzemaljac, iako je strašan igrač, ali je u moru mediokriteta u Zvezdi, jednostavno debelo došao do izražaja. Kumovala je tu naravno i trenerska ruka Šakote i Steve, koji u većini slučajeva improvizaciju u igri svode na "dajte Guroviću loptu i trčite u odbranu".
E da Aleksandrov igra po utakmici onoliko koliko Gurović provodi na terenu, Zvezda vjerovatno ne bi bila u finalu, ali bi bar dobila igrača vrhunske klase, a da ima tek 20 godina. Nadaću se da Zvezda može da uradi nešto, ali razum govori da će Partizan lagano da uzme finale.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

KK Partizan saopštio je danas da će na svim mečevima finala plej ofa protiv Crvene zvezde, u njegovoj organizaciji, ulaz biti besplatan.

Saopštenje KK Partizan
Odlučujući o organizaciji utakmica finalne serije plej–ofa između Partizana i
Crvene zvezde Upravni odbor KK Partizan je imao u vidu:
• Veliko interesovanje gledalaca.
• Moguće ozbiljne probleme bezbednosti u organizaciji utakmice.
• Činjenicu da cena ulaznica predstavlja značajan problem za najširu populaciju stanovništva, a posebno mlađih ljudi.

Imajući sve to u vidu Upravni odbor KK Partizan je odlučio:
1. Da na svim utakmicama serije finala plej –ofa u kojima je KK Partizan organizator ulaznice budu besplatne.
2. Za gore navedene utakmice važiće godišnje pretplatne ulaznice
3. U znak zahvalnosti prema našim navijačima koji su nas bodrili u Evroligi, NLB i Super ligi KK Partizan će distribuciju besplatnih ulaznica vršiti preko klubova navijača Partizana.
4. Trebovanja za besplatne karte vršiće se na telefon: 062 8920555.
5. Ulaznica neće biti na uobičajenim prodajnim mestima.
6. Upravni odbor KK Partizan se konsultovao sa predstavnicima navijača i na osnovu toga doneo ovakvu odluku.
7. Pozivamo sve navijače na sportsko navijanje bez vređanja protivnika.

UPRAVNI ODBOR KK PARTIZAN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kvota na Partizan 1,25 a na Zvezdu 3,30

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 22:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Kvota na Partizan 1,25 a na Zvezdu 3,30

:drinking: Bice cuganja u nedelju navece jos cu ja to da dignem na 5.00

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vicevi su na drugoj strani :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 22:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Vicevi su na drugoj strani :D

hahah :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Partizan je počeo sa "pojačanjima" za iduću sezonu. Kako piše B92 Čedomir Vitkovac će od iduće sezone nositi dres Partizana. Nije da je Vitkovac loš igrač, ali nije baš ekstra kvalitet. Više je onako epizodista i stvoren za odbrambene zadatke. Čini mi se da i Partizan srozava kriterijume.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2007, 06:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Partizan je počeo sa "pojačanjima" za iduću sezonu. Kako piše B92 Čedomir Vitkovac će od iduće sezone nositi dres Partizana. Nije da je Vitkovac loš igrač, ali nije baš ekstra kvalitet. Više je onako epizodista i stvoren za odbrambene zadatke. Čini mi se da i Partizan srozava kriterijume.

pa upravo epizodista i čovjek za odbrambene zadatke i treba Partizanu, koliko ja znam. nije ni da je Luka Bogdanović imao neku zavidnu minutažu ove sezone.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2007, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
bd2308 je napisao:
Nitro je napisao:

pa upravo epizodista i čovjek za odbrambene zadatke i treba Partizanu, koliko ja znam. nije ni da je Luka Bogdanović imao neku zavidnu minutažu ove sezone.

Колико чујем Камингс оде. То је први минус прелазног рока. Први прави амер који није играо само за статистику.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]