banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jun 2025, 18:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 13:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Austrija zatvara granice za vreme EP 2008.

Ministar unutrašnjih poslova Austrije Ginter Plater najavio je u intervjuu bečkom dnevniku "Standard" drastične mere bezbednosti za vreme Evropskog prvenstva u fudbalu 2008.godine, koje predvidjaju i "zatvaranje" granica.

Austrija i Švajcarska domaćini su EP, koje će se odigrati juna iduće godine.

"Mi ćemo u svakom slučaju privremeno zatvoriti granice. Švajcarska još nije članica Šengena i zbog toga će Austrija privremeno zatvoriti svoje granice, rekao je Plater.

Ovu meru, privremene obustave primene šengenskog sporazuma, on je obrazložio namerom sprečavanja "huligan-turizma".

"Moramo sprečiti da nasilnici dodju u Austriju ili Švajcarsku. Zbog toga postoje bilateralni sporazumi sa svim državam EU, koji treba da onemoguće da huligani dodju u Austriju. Mi ćemo uspostaviti praćenje navijača i medju njih ubaciti službenike koji dobro poznaju ovu scenu. Iz Nemačke ćemo dobiti pojačanje", objasnio je ministar.

Plater želi da uvede obavezu prijave navijača poznatih po nasilju na stadionu."Osobe od kojih postoji opasnost od nasilja moraće se u odredjeno vreme prijaviti policijskoj stanici. Ako to ne učine poslednje sredstvo biće njihovo hapšenje. To je isto tako učinjeno i u Nemačkoj", dodao je on.

"Preduslov za uspešno EP jeste bezbednost i tu neću dozvoliti da mi se niko meša u posao", kazao je Plater.

Austrijski kancelar Alfred Guzenbauer razgovarao je sa šeficom inostranih poslova Švajcarske Mišelin Kalmi-Rej o predstojećem EP, posebno o viznom režimu za vreme odigravanja fudbalskog šampionata

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2007, 01:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Olympiacos izjednačio :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2007, 11:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Marcus Goree prešao u CSKA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2007, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sir Alex Ferguson

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
10.06.2007.
Izvor: PRESS
Saša Ilić za Press
MATEUS I JA, KAKAV PAR!
Došao sam u Salcburg na Lotarov poziv, on i ja smo sjajno sarađivali u Partizanu, pa zašto ne bismo i u Austriji

Saša Ilić je novo pojačanje šampiona Austrije Red Bula iz Salcburga!

Posle dosta peripetija Ilić je uspeo da pronađe kompromis sa čelnicima Galatasaraja i pređe u klub Lotara Mateusa, trenera sa kojim je uspešno sarađivao u Partizanu. Povremeni srpski reprezentativac potpisao je trogodišnji ugovor sa ekipom iz Salcburga, koja je na ime obeštećenja za našeg asa Galatasaraju uplatila 900.000 evra.

- Mateus i ja smo imali dobar odnos dok je on bio trener Partizana. Nemački stručnjak hteo je da me vidi u svojoj ekipi i na kraju sam uspeo da potpišem ugovor na tri plus jednu godinu. Međutim, bilo je dosta problema oko mog prelaska u Red Bul, jer su Turci hteli više novca i nisu želeli da me puste. Ipak, na kraju smo našli kompromis - kaže Saša Ilić za Press.

Sportski direktor Red Bula Oliver Krojcer ističe da su u klubu oduševljeni zbog Ilićevog dolaska. Uprava austrijskog prvaka ima velike ambicije u nastupajućoj sezoni, a primarni cilj biće plasman u Ligu šampiona.

Ako me selektor pozove, tu sam

Saše Ilića nema na spisku selektora naše reprezentacije Havijera Klementea od utakmice sa Jermenijom 11. oktobra prošle godine. Ipak, miljenik Partizanovog "juga" kaže da se ne nervira previše zbog toga.

- Bio sam uz reprezentaciju, a sada nisam. Međutim, ne opterećujem se previše zbog toga. Najbitnije je da momci igraju dobro i da na kraju izbore plasman na završnicu Evropskog prvenstva. A što se mene tiče, tu sam ako me selektor pozove.

- Osnovni cilj je da se što dalje dogura u Evropi i zato u Salcburgu planiraju da dovedu još pojačanja. Inače, klub je odlično organizovan u svakom pogledu. Za rad sa ekipom zadužen je tandem Trapatoni - Mateus, u timu ima dosta stranaca i iskusnih igrača. Trenutno se proširuje stadion, a kako su mi rekli, ovo je tim sa najviše navijača u Austriji.

Mogući rival Red Bula u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona mogla bi da bude Crvena zvezda. Ipak, Sale priželjkuje nekog lakšeg rivala.

- Da se razumemo, jedini tim protiv kog stvarno nikada ne bih voleo da igram jeste Partizan. Što se ostalih tiče, potpuno mi je svejedno. Crvenu zvezdu poštujem, jer je veliki klub koji iza sebe ima armiju navijača i nisam razmišljao o njoj kao rivalu. Ali, kako smo u grupi povlašćenih klubova, nadam se da bismo u drugom kolu mogli da dobijemo i nekog slabijeg protivnika.

Veliku pomoć u adaptaciji na novu sredinu Ilić će dobiti od Milana Dudića, nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde.

- Milan je sjajan momak. Dugo se znamo, kako iz okršaja između Partizana i Zvezde, tako i iz reprezentacije. On je ovde već godinu dana, upoznat je sa svim dešavanjima i uz njegovu pomoć biće mi mnogo lakše da se prilagodim. Danas počinju pripreme za novu sezonu, ali ja ću se timu priključiti od 18. juna - poručio je Ilić.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 16:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Henry podiže tužbu protiv France Football-a zbog objave informacije da je prešao u Barcu, koja navodno nije tačna!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 17:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Igor Štimac novi predsednik HNS-a.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 12:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Mateus dobio otkaz u Salcburgu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 15:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakvi likovi!!!

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=251307

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
ZBOGOM, ŠPANIJO!
Savo Milošević ozvaničio odlazak iz Osasune i najavio da će igrati još dve godine
Bivši reprezentativac Srbije Savo Milošević u nedelju će poslednji put obući dres Osasune, a nakon toga sigurno je jedino da više neće igrati u Španiji i Srbiji. Rekorder po broju nastupa u nacionalnom timu spreman je da odigra još dve sezone, ali na oproštajnoj konferenciji za novinare u Pamploni nije želeo da otkrije gde će provesti poslednje dane igračke karijere.

- Još ne znam gde ću otići. Znam samo da sledeće sezone neću igrati u Španiji, kao i da još nemam nameru da se vraćam u Srbiju. Želim da nastavim da igram fudbal, jer je to jedino što znam da radim. Neko igra do 39. godine, a ja verujem da mogu da izdržim još dve sezone - rekao je Milošević i odbio da potvrdi da ima dobru ponudu iz Katara.

Milošević, koji u septembru puni 34 godine, zna šta neće raditi po završetku igračke karijere:
- Kada završim karijeru, najpre ću se dobro odmoriti, a potom se posvetiti nekom pozivu koji je vezan za fudbal. Ne umem da kupim "koka-kolu" za jedan evro i da je preprodam za evro i po. Još nisam odlučio šta će to biti, ali znam sigurno da nikada neću biti trener. Za mene bi bilo previše komplikovano da radim sa 24 "ludaka".

Kod srpskog fudbalera ne postoji ljutnja što napušta Pamplonu jer je uprava procenila da nije perspektiva kluba.
- Takve odluke su sasvim normalne u ovom sportu. Klub traži igrača na kojeg će se osloniti naredne tri do četiri godine i zato ne mogu da se ljutim. Ostavljam u Pamploni mnogo prijatelja, a upravi navijačima i svim građanima Navare ostaću zauvek zahvalan na podršci koju su mi pružali.

Navijači Osasune veruju u to da je Milošević jedan od najboljih stranih fudbalera koji su branili boje njihovog kluba.
- Nikada nisam razmišljao o tome da li sam najbolji ili ne. Ako drugi smatraju da sam ostavio duboki trag u klubu, hvala im mnogo na tome.

Milošević će zauvek pamtiti kraj prošle sezone, kada je sa Osasunom obezbedio plasman u Ligu šampiona.
- Bilo je mnogo lepih trenutaka, ali će mi u glavi ostati slika posle meča sa Valensijom kada smo obezbedili 4. mesto na tabeli. Pamtiću slavlje na terenu i ulicama grada dok sam živ, to je nešto najlepše što sam doživeo u karijeri.

Porodica u Srbiji

Porodica Milošević planira da započne život u Srbiji, bez obzira na to što će Savo nastaviti karijeru van zemlje.
- Glavni razlog su moja deca, koja će se školovati u Srbiji, a dosad su živela van zemlje. Želim da odrastaju u Srbiji i da ih tamo vaspitavam, a u Navaru ćemo se vraćati zbog sina koji je rođen u Pamploni - rekao je Savo.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2007, 12:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jedna grupa aspiranata na predsjedničko mjesto Athletica iz Bilbaoa izrazila je namjeru da klub, prvi put u 109-godišnjih istoriji, počne dovoditi strance. Do sada nikada za Athletic nije igrao neko ko nije bio Bask. Athletic je jedini klub uz Barcelonu i madridski Real koji nikada nije ispao iz prve španske lige, ali ove sezone za opstanak mora pobijediti Levante na svom terenu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2007, 16:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Umalo da ubiju Martinsa u Nigeriji!!! Opalili rafal po autu, druga mu ranili, on prošao bez povreda!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ковачи одбили Динамо и Хајдук. Томо у жалости.
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Čelnici regionalne košarkaške NLB lige doneli su odluku da se od naredne sezone ponovo igra "fajnal for" u tom takmičenju. Ova odluka doneta je u utorak na Skupštini NLB lige, koja je održana u Zagrebu.

Prema novim propozicijama, najboljih osam timova plasiraće se u četvrtfinale, a pobednici tih duela igraće na završnom turniru.

Čelnici regionalnog takmičenja odlučili su se da promene sistem takmičenja nakon što se prošle sezone pokazalo da kup sistem nije najpovoljnije rešenje.

Pored ove, čelnici NLB lige doneli su i odluku da od naredne sezone klub koji bude poslednji u regularnom delu neće moći da učestvuje sledeće godine u ligi.

(MONDO)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 14:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

UEFA izbacila Legiju iz svojih takmičenja
Sreda, 11. jul 2007. 15:35

Evropska fudbalska unija (UEFA) isključila je poljsku Legiju iz medjunarodnih takmičenja posle nereda i žestoke tuče njenih navijača sa policijom tokom utakmice protiv Vetre Viljnus u Litvaniji.

Legiji je zabranjeno da ove i naredne sezone učestvuje u bilo kom evropskom takmičenju (naravno pod uslovom da osvoji mesto koje vodi u Kup UEFA, Intertoto kup ili Ligu šampiona).

UEFA je takodje odlučila i da prekinutu utakmicu registruje 3:0 u korist litvanske ekipe. Vetra se automatski kvalifikovala u 3. kolo Intertoto kupa u kojem će igrati protiv engleskog Blekburna.

Za sada nije poznato da li će se Legija žaliti na odluku UEFA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 14:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2007, 09:29
jesu zajebani... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 14:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Šta je tebi tu smiješno??? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 14:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2007, 09:29
Sondri je napisao:
Šta je tebi tu smiješno??? :roll:

što ne izbace liverpul kad njihovi navijači prave sranja, ili bayern, milan... samo drkaju kurac nad ovim nejakim i neuticajnim klubovima. jebeš pičke zapadnjačke, ne bi nikad igrao u nekom uefa takmičenju. većih rasiste nema nigdje. još da dozvole da iz top 5 ide po 6 klubova u ligu šampiona gdje bi im kraj bio. jebem ti ta pravila. šta oni imaju izbacivati ekipu zbog sukoba navijača. to se klub kazni finansijski ili mu se zabrani dovođenje navijača na gostujuće utakmice. kad vidim šta su zvezdi uradili pa i partizanu muka me uhvati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 15:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kad si čuo da su navijači Liverpoola istrčali na teren i obračunali se sa policijom za vrijeme utakmice?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 15:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

splendid je napisao:
što ne izbace liverpul kad njihovi navijači prave sranja, ili bayern, milan... samo drkaju kurac nad ovim nejakim i neuticajnim klubovima. jebeš pičke zapadnjačke, ne bi nikad igrao u nekom uefa takmičenju. većih rasiste nema nigdje. još da dozvole da iz top 5 ide po 6 klubova u ligu šampiona gdje bi im kraj bio. jebem ti ta pravila. šta oni imaju izbacivati ekipu zbog sukoba navijača. to se klub kazni finansijski ili mu se zabrani dovođenje navijača na gostujuće utakmice. kad vidim šta su zvezdi uradili pa i partizanu muka me uhvati.

ako ne znaš šta pričaš onda ne laprdaj!!!
kaže naš narod

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]