banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Jovetić odbio profi ugovor
Supertalentovani Stevan Jovetić, prvotimac crno-belih i crnogorski reprezentativac, nalazi se ovih dana na velikoj prekretnici. Stipendijski ugovor sa klubom iz Humske ističe mu kroz godinu dana, a kako saznaje "Sport", crno-beli su mu nedavno ponudili da potpiše profesionalni ugovor, što je Jovetić u startu – odbio!

Interesovanja klubova iz Holandije i Nemačke su, naravno, uticala na ovakvu odluku mladog igrača, a prema važećim propisima, Jovetić bi bez ikakvih smetnji mogao da parafira za bilo koji evropski klub šest meseci pre isteka stipendijskog ugovora sa Partizanom, dakle, već u decembru.

Jovetić spada u onu grupu fudbalera na koje klub najozbiljnije računa, pa je sigurno da aktuelni stav mladog fudbalera izaziva određenu dozu nervoze u Humskoj 1. Pored trke za pojačanjima, rukovodstvo crno-belih imaće težak zadatak i da zadrži one koji su odavno podvedeni pod budućnost kluba, a Jovetić je svakako u vrhu liste onih koji bi na terenu trebalo da se bave realizacijom nedavno prezentovanog ambicioznog petogodišnjeg plana.

Ono što je u celoj priči izvesno jeste da će se Jovetić pojaviti na prozivci 23.juna, a šta će posle toga biti, to u ovom trenutku niko sa sigurnošću ne može da kaže.

Нова управа, баш ради...
Могла би Звезда и остали клубоци МСЛ-а, да их премира за ове потезе... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Danas:

Po želji prvog trenera Uprava Partizana zahvalila se dvojici članova stručnog štaba

Đukić otpustio Vargu i Zalada

Kraj saradnje: Miroslav Đukić, Aleksandar Stanojević, Rade Zalad i Zvonko Varga

Beograd - Kratko je potrajalo zatišje u Humskoj 1. Taman kada se stišala bura oko odlaska golmana Kralja, a novinarska pera osušila od kiše njegovih teških optužbi na račun trenera Đukića, juče je Partizanom protutnjala nova oluja. I odnela dvojicu trenera - Zvonka Vargu i Radeta Zalada, koji po želji šefa stručnog štaba nisu više deo tima zaduženog da vrati trofeje na crno-beli deo Topčiderskog brda. U odsustvu Đukića, koji vodi mladu selekciju na EP u Holandiji, iskusnom tandemu su odluku o njihovoj smeni preneli zamenici sportskog direktora i generalnog sekretara, Tomić i Petrić.
- U šoku sam, potpuno zatečen, razočaran... Đukić mi nijednim gestom ili rečju nije nagovestio prekid saradnje, nije se desila nijedna situacija koja bi isprovocirala ovu njegovu odluku. Uvek sam 100 odsto bio uz Đukića, čak mislim da bismo svi bolje prošli da je uvažio neke moje sugestije u vezi s igrom i vođenjem ekipe, a on ovako... I ja sam bio prvi trener, znam da u našem poslu nema sentimentalnosti, ali mislim da nisam zaslužio ovakav razlaz. Đukić se nekorektno i ružno poneo. Sve bih lakše podneo da mi se lično obratio, u lice ili telefonom, na kraju šampionata ili kada smo se čuli dok je sa mladima bio u Novom Sadu. Čak i posle Holandije... A ne usred odmora, preko drugih ljudi - u neverici je Đukićev doskorašnji pomoćnik Varga, koji u nedostatku direktnog objašnjenja samo sluti razloge dobijenog otkaza.
PEKARIĆ: Inostranstvo pre Partizana

Dan pošto su ga neki mediji proglasili sigurnim pojačanjem "parnog valjka" za novu sezonu, štoper i kapiten Vojvodine Nino Pekarić demantovao je za Danas vest o transferu.
- Ni na šta nisam pristao, a kamoli potpisao. Jeste Partizan kontaktirao Vojvodinu i mene, ali to nisu bili konkretni pregovori. Male su šanse da obučem crno-beli dres, pošto mi je prioritet odlazak u inostranstvo. Moj menadžer čini sve da mi nađe takav angažman - objašnjava nekadašnji mladi reprezentativac i jedan od najboljih igrača u redovima "lala" prošle sezone.

- Mislim da Đukiću smeta znanje. Ne vidim zašto bi se inače odricao iskusnih i klubu zaista privrženih trenera. Pre nas Partizanovih igračkih legendi Kralja, Nađa... On je mlad i neiskusan trener, koji još uvek traži sebe. Želim mu svu sreću na putu kojim je krenuo, ali nekim stvarima se mora naučiti... - poručuje Varga iz Beograda.
Dolaze Pandurović i Spasić

Varga i Zalad ekspresno su dobili naslednike. Pored Aleksandra Stanojevića treneru Đukiću će u vođenju tima pomagati Igor Spasić, bivši igrač crno-belih koji je trenerski zanat pekao radeći sa mlađim kategorijama u klupskoj Omladinskoj školi, dok će za golmane biti zadužen takođe nekadašnji as crno-belih Goran Pandurović, trenutno bez angažmana.

Da neće više brinuti o čuvarima mreže u Partizanu, Rade Zalad je saznao u Turskoj.
- Neozbiljno bi bilo da sa ove distance komentarišem vest koja se inače saopštava u civilizovanom razgovoru, licem u lice. Nemam predstavu zašto se Đukić odlučio na ovakav korak, jer znam da radim svoj posao i obavljao sam ga na najbolji način. Ne stidim se ničega - kaže Zalad, najavljujući potpuni odgovor po povratku sa mora.
Njegov i Vargin doskorašnji šef nije želeo da se upušta u tumačenje dešavanja u Partizanu, dok je na selektorskom zadatku u Holandiji, pa je samo prokomentarisao:
- Morali smo nešto menjati. O. N.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Citiraj:
Jovetić odbio profi ugovor
Supertalentovani Stevan Jovetić, prvotimac crno-belih i crnogorski reprezentativac, nalazi se ovih dana na velikoj prekretnici. Stipendijski ugovor sa klubom iz Humske ističe mu kroz godinu dana, a kako saznaje "Sport", crno-beli su mu nedavno ponudili da potpiše profesionalni ugovor, što je Jovetić u startu – odbio!

Interesovanja klubova iz Holandije i Nemačke su, naravno, uticala na ovakvu odluku mladog igrača, a prema važećim propisima, Jovetić bi bez ikakvih smetnji mogao da parafira za bilo koji evropski klub šest meseci pre isteka stipendijskog ugovora sa Partizanom, dakle, već u decembru.

Jovetić spada u onu grupu fudbalera na koje klub najozbiljnije računa, pa je sigurno da aktuelni stav mladog fudbalera izaziva određenu dozu nervoze u Humskoj 1. Pored trke za pojačanjima, rukovodstvo crno-belih imaće težak zadatak i da zadrži one koji su odavno podvedeni pod budućnost kluba, a Jovetić je svakako u vrhu liste onih koji bi na terenu trebalo da se bave realizacijom nedavno prezentovanog ambicioznog petogodišnjeg plana.

Ono što je u celoj priči izvesno jeste da će se Jovetić pojaviti na prozivci 23.juna, a šta će posle toga biti, to u ovom trenutku niko sa sigurnošću ne može da kaže.

Нова управа, баш ради...
Могла би Звезда и остали клубоци МСЛ-а, да их премира за ове потезе... :lol:

Direktor Partizana Ivan Tomić
Jovetić hoće novi ugovor!

Mada izgleda da je u Humskoj stanje "redovno" novonastali "slučaj Jovetić" doneo je neke nove vetrove na topčiderskom brdu. Vest da je talentovani Crnogorac odbio da potpiše profesionalni ugovor sa Partizanom iznervirala je navijače "crno-belih" koji u Jovetiću vide novog predvodnika.
- Nije tačno da je Jovetić odbio da potpiše ugovor sa Partizanom. Pričali smo Stevanom o njegovoj budućnosti, predložio neke nove stavke u njegovom ugovoru. Jovetić je jako inteligentan momak i zna da mu je najbolja opcija da
ostane naš član - jasan je sportski direktor Partizana Ivan Tomić.
Novi razgovori na relaciji klub - Jovetić zakazani su za 23. jun kada Partizan započinje pripreme za naredni šampionat.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ljudi pošto je sezona 2006/07 završena, bio bi red da raspustimo ovu skupštinu i zatvorimo temu, a da otvorimo novu za narednu sezonu... Šta mislite?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 15:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Može!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moze

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Sa dva glasa ZA, nijedan PROTIV i ko zna koliko suzdržanih, proglašavam skupštinu zatvorenom. Nova sjednica zakazana je na temi Meridijan super liga 2007/08.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59

Sva vremena su u UTC [ DST ]