Macr0 je napisao:
G7-5 je napisao:
Moguce a i tebe bi trebalo zatvoriti ali u instituciju za mentalno retardirane i kljukati dozom od 3 kg. sedativa svaki dan da ne pricas svakojake gluposti. Iskustva u NGO sektoru ocigledno nemas (ne vjerujem ni da znas nesto o tom ) tako da ti je ostalo samo da lajes iz svoje pozicije gubitnika iz koje se neces pomjeriti do kraja zivota. A u medjuvremenu ce planeta da se vrti sa ljudima koji su bili dovoljno pametni da razmisle o ovoj ponudi.
Evo jako dobar pokazatelj vase promocije multikulturalnosti, demokratije, prava na misljenje. Nije trebalo ni dvije sekunde da se spustite na nivo nas neandertalaca koji nemamo pojma o vasim prosvjetiteljskim misijama preobracanja ovdasnjih malogradjana u gradjane evropskih manira.
Hahaha. Grohotom se smijem.
Elem, i ptice na grani znaju da se izmisljaju raznorazni projekti, uglavnom nekolicine propalih studenata koji bi da se opare u toboze nekim projektima, a sve kroz najpopulraniju 'lezi lebe da te jedem' organizaciju poznatiju kao NVO.
Mogao bih i ja pokrenuti jednu, recimo NVO za kulturno disanje u redu za vizu evropskih ambasada u BiH!!!!
hehe bas tako Macro.
Ispocetka im je nekako i islo. Sad su ih svi provalili.
Zbog njih mi se smucila rijec "projekat", jer me podsjeca na nekakv jalov posao o koji se okoristava samo 1 osoba- vodja projekta. Njemu je cilj i zadatak da ubijedi druge da to nije tako, te da ce se i oni obogatiti. E sad, ko nasjedne nasjedne. Mladih, frishkih glava i dalje ima da na ovo padaju.
Pa, nek im je sa srecom. Evo u njihovo zdravlje