Citiraj:
10 дана ме није било у БЛ (апсолвентска)
Vidi, vidi. Sve se nema, a putuje se po Španiji i Italiji. Ja hljeba ne jedem 5 dana da skupim pare da odem do Balkane.
Šta da ti kažem bigman, osim da je Zvezdina uprava navukla bijes i kletvu navijača i uprave Briža, pošto im je uspjela da uvali Đokića i to za nekih 1,5 milion eura. To je, kao što rekoše ljudi, prvo pojačanje u ovom prelaznom roku. Priča se o nekim Ekvadorcima (Fernando Salas), Portugalcu iz Boaviste (Lukas) kao pojačanjima, ali sve je to zasad u magli. Opet se priča i o Julijanu, a neko je hrabro spominjao i Verona. Trenera još nema i nema neke naznake da bi ga uskoro moglo biti. Del Neri je, koliko znam, dobio otkaz u Kijevu, ali nema namjeru da prezume Zvezdu. Malezani je slobodan, ali isto upitan, Kuper je izgleda i definitivno otpao. Malezani bi se meni najviše svidio, ali to je prilično teško za očekivati. Gaj je odlučio da ostane i definitivno još jednu sezonu, a blizu je i produžnje Kastiljovog ostanka, bar na 6 mjeseci. Nažalost u Zvezdi ostaje i kapiten, a polako se osipa i ono malo domaćih igrača što bi moglo da se smatra pojačanjima. Kolarov je izgleda već završio posao sa Lacijom, a onaj Petković iz Vojvodine sa Genčebirligijem.
Ratko Butorović (predsjednik Vojvodine), grubo se našalio sa Zvezdinom upravom, ponudiviši milion eura za Bastu, i ponudivši dogovor po pitanju Pantića i Raškovića. Piksi ga je gospodski iskulirao povodom Baste. Inače Butorović je, ovim, vrlo jefitno pokušao da prikaže svoj klub, kao ravnoravan "vječitima", a zna on i sam da je Bastina vrijednost na tržištu bar 3 miliona. Za ostale panjeve koje potražuje, treba tražiti džak krompira i karton MB piva i riješiti se, dok još ima zainteresovanih. Rašković možda i jeste bio koristan, ali nije kalibar za Zvezdu...
Otprilike toliko.