banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 07:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Povede Portugal 2-1

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
svaka cast klementeu i igracima !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 14:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2006, 16:11
Bravo ORLOVI!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 15:00 
:drinking:
Cestitke naraFno....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Omladinci Srbije ostvarili su i drugu pobedu na turniru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Selekcija koju vodi Zvonko Živković savladala je vršnjake iz Švajcarske sa 1:0 golom Sulejmanija. Za plasman na završnicu šampionata Evrope selekciji Srbije u poslednjem kolu potrebna je pobeda nad timom Rumunije koji ima isti broj bodova ali bolju gol-razliku.

Jedini gol postigao je Sulejmani u 33. minutu, a bodove našem timu doneo je, praktično, golman Danilović koji je u poslednjem minutu odbranio šut sa 11 metara.

Srbija: Danilović, Adamović (od 74. Vukobratović), Karišik, Vuković, Gulan, Fejsa, Bosančić, Sulejmani, Radovianović, Živanović (od 87. Marjanović), Nenad Marinković (od 73. Srećković)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Milan Jovanović za Press
JA SAM SRBIN, TVRDA LINIJA!
Moji su iz Republike Srpske, a svog sina Lazara nameravam da vaspitavam u srpskom i hrišćanskom duhu, ma gde živeo, kaže napadač Standarda iz Liježa

Fudbalska reprezentacija Srbije u Milanu Lanetu Jovanoviću dobila je sjajnog napadača, ali i velikog patriotu, koji, prema sopstvenim rečima, pripada "tvrdoj srpskoj liniji"! Bivši igrač Vojvodine u Finskoj je golom debitovao za nacionalni tim, a ubeđen je da bi se, uz malo više sreće, to dogodilo i mnogo ranije!

Nadimak Lane od Rusa

Iako mnogi misle da je Jovanovićev nadimak Lane izvučen od imena Milan, to nije tačno.

- Moj prvi trener u rodnoj Bajinoj Bašti, Nikola Mijatović, zvani Rus, prvi je počeo da me zove Lane, valjda zbog toga što sam oduvek bio skočan i hitar. Taj nadimak su kasnije prihvatili i ostali saigrači, pa sam se i ja navikao da me zovu Lane - objasnio je napadač Standarda.

- Moji su iz Republike Srpske i ja sam veliki Srbin, što se kaže "tvrda linija"! Sinu koga sam dobio pre šest meseci dao sam ime Lazar i nameravam da ga vaspitavam u srpskom i hrišćanskom duhu, ma gde živeo. Slobodno mogu da kažem da meni igranje za Srbiju ne predstavlja način da povećam sopstvenu cenu i lakše pronađem angažman. Da je bilo malo više sreće, ovo što sam doživeo u Helsinkiju dogodilo bi se i mnogo ranije - rekao je Jovanović, koji je rođen 1981. godine u Bajinoj Bašti.

U trenutku kada je Klemente saopštio da će umesto suspendovanog Žigića pozvati Milana Jovanovića, napadač Standarda bio je nepoznat široj javnosti.

- Napišite, ako je potrebno i tri puta - nikada se nisam nametao preko novina i neću to činiti ni ubuduće. Ako ne budem pozvan za sledeći meč reprezentacije, nikom ništa, neću se ljutiti. Selektoru Klementeu hvala što me je i sada pozvao, jer je trpeo ogroman pritisak medija. Mislim na pominjanje drugih igrača, čime se osporavao njegov izbor - izjavio je Jovanović.

Naredna stanica Italija ili Španija

Sjajne igre u belgijskoj ligi donele su Jovanoviću brojne ponude iz najjačih evropskih liga, tako da će novi reprezentativac Srbije ovog leta najverovatnije promeniti sredinu.

- Pregovori su u toku i očekujem da kroz 15-20 dana sve bude poznato. Imam ponude klubova iz Italije, Španije i Nemačke. Došao sam do polovine karijere i želim da nadoknadim ono što sam do sada propustio. Mnogi smatraju da je belgijska liga slaba i mada se ja sa tim ne slažem, spreman sam da dokažem da imam kvalitet i za jača takmičenja, za sam vrh evropskog fudbala. Uvek sam bio skroman, ali to ne znači da ne cenim sebe - rekao je Jovanović.

Pitanje koje se postavljalo u medijima pred objavljivanje spiska igrača za meč u Helsinkiju bilo je Jovanović ili Kežman. Najbolji strelac Standarda iz Liježa smatra da to što je dobio prednost u odnosu na napadača Fenerbahčea ne znači da je bolji igrač.

- Kežman je veliki igrač, dao je mnogo reprezentaciji, tu nema priče. Ne smemo razmišljati na taj način, da je neko dobio poziv pre nekoga. Jednostavno, selektor je procenio da mu je trenutno potrebniji igrač mog profila i zato se odlučio za mene. Da li je pogodio neka drugi procene, a ja mogu da kažem da neće pogrešiti koga god od napadača ubuduće bude zvao - istakao je Jovanović.

Sjajni napadač sa ponosom ističe da je karijeru izgradio najtežim mogućim putem i da ga niko nije gurao.

- U Vojvodinu sam došao posle probe, a zatim sam za veliki novac otišao u Šahtjor iz Donjecka. Imao sam tu nesreću da, posle solidnog starta u Ukrajini, povredim hrskavicu kolena. Kada sam se oporavio, napravio sam veliku grešku jer sam na svoju inicijativu otišao u Lokomotivu iz Moskve. Tamo nisam igrao, i to samo zbog nefudbalskih stvari. Na kraju sam otišao u Standard, i to najpre na dvonedeljnu probu, a sada me u Belgiji babe od 80 godina vuku za ruku i traže autogram. Ipak, ne zanosim se time, moja karijera je pokazatelj kako se može brzo stići na vrh i još brže ponovo pasti na dno. Želim da utakmica sa Finskom bude uvod u još bolje partije koje ću pružiti. U fudbalu nema minulog rada - zaključio je Jovanović.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
SIJUKS je napisao:
Citiraj:
Milan Jovanović za Press
JA SAM SRBIN, TVRDA LINIJA!
Moji su iz Republike Srpske, a svog sina Lazara nameravam da vaspitavam u srpskom i hrišćanskom duhu, ma gde živeo, kaže napadač Standarda iz Liježa

Fudbalska reprezentacija Srbije u Milanu Lanetu Jovanoviću dobila je sjajnog napadača, ali i velikog patriotu, koji, prema sopstvenim rečima, pripada "tvrdoj srpskoj liniji"! Bivši igrač Vojvodine u Finskoj je golom debitovao za nacionalni tim, a ubeđen je da bi se, uz malo više sreće, to dogodilo i mnogo ranije!

Nadimak Lane od Rusa

Iako mnogi misle da je Jovanovićev nadimak Lane izvučen od imena Milan, to nije tačno.

- Moj prvi trener u rodnoj Bajinoj Bašti, Nikola Mijatović, zvani Rus, prvi je počeo da me zove Lane, valjda zbog toga što sam oduvek bio skočan i hitar. Taj nadimak su kasnije prihvatili i ostali saigrači, pa sam se i ja navikao da me zovu Lane - objasnio je napadač Standarda.

- Moji su iz Republike Srpske i ja sam veliki Srbin, što se kaže "tvrda linija"! Sinu koga sam dobio pre šest meseci dao sam ime Lazar i nameravam da ga vaspitavam u srpskom i hrišćanskom duhu, ma gde živeo. Slobodno mogu da kažem da meni igranje za Srbiju ne predstavlja način da povećam sopstvenu cenu i lakše pronađem angažman. Da je bilo malo više sreće, ovo što sam doživeo u Helsinkiju dogodilo bi se i mnogo ranije - rekao je Jovanović, koji je rođen 1981. godine u Bajinoj Bašti.

U trenutku kada je Klemente saopštio da će umesto suspendovanog Žigića pozvati Milana Jovanovića, napadač Standarda bio je nepoznat široj javnosti.

- Napišite, ako je potrebno i tri puta - nikada se nisam nametao preko novina i neću to činiti ni ubuduće. Ako ne budem pozvan za sledeći meč reprezentacije, nikom ništa, neću se ljutiti. Selektoru Klementeu hvala što me je i sada pozvao, jer je trpeo ogroman pritisak medija. Mislim na pominjanje drugih igrača, čime se osporavao njegov izbor - izjavio je Jovanović.

Naredna stanica Italija ili Španija

Sjajne igre u belgijskoj ligi donele su Jovanoviću brojne ponude iz najjačih evropskih liga, tako da će novi reprezentativac Srbije ovog leta najverovatnije promeniti sredinu.

- Pregovori su u toku i očekujem da kroz 15-20 dana sve bude poznato. Imam ponude klubova iz Italije, Španije i Nemačke. Došao sam do polovine karijere i želim da nadoknadim ono što sam do sada propustio. Mnogi smatraju da je belgijska liga slaba i mada se ja sa tim ne slažem, spreman sam da dokažem da imam kvalitet i za jača takmičenja, za sam vrh evropskog fudbala. Uvek sam bio skroman, ali to ne znači da ne cenim sebe - rekao je Jovanović.

Pitanje koje se postavljalo u medijima pred objavljivanje spiska igrača za meč u Helsinkiju bilo je Jovanović ili Kežman. Najbolji strelac Standarda iz Liježa smatra da to što je dobio prednost u odnosu na napadača Fenerbahčea ne znači da je bolji igrač.

- Kežman je veliki igrač, dao je mnogo reprezentaciji, tu nema priče. Ne smemo razmišljati na taj način, da je neko dobio poziv pre nekoga. Jednostavno, selektor je procenio da mu je trenutno potrebniji igrač mog profila i zato se odlučio za mene. Da li je pogodio neka drugi procene, a ja mogu da kažem da neće pogrešiti koga god od napadača ubuduće bude zvao - istakao je Jovanović.

Sjajni napadač sa ponosom ističe da je karijeru izgradio najtežim mogućim putem i da ga niko nije gurao.

- U Vojvodinu sam došao posle probe, a zatim sam za veliki novac otišao u Šahtjor iz Donjecka. Imao sam tu nesreću da, posle solidnog starta u Ukrajini, povredim hrskavicu kolena. Kada sam se oporavio, napravio sam veliku grešku jer sam na svoju inicijativu otišao u Lokomotivu iz Moskve. Tamo nisam igrao, i to samo zbog nefudbalskih stvari. Na kraju sam otišao u Standard, i to najpre na dvonedeljnu probu, a sada me u Belgiji babe od 80 godina vuku za ruku i traže autogram. Ipak, ne zanosim se time, moja karijera je pokazatelj kako se može brzo stići na vrh i još brže ponovo pasti na dno. Želim da utakmica sa Finskom bude uvod u još bolje partije koje ću pružiti. U fudbalu nema minulog rada - zaključio je Jovanović.

konacno jedan fudbaler koji normalno prica i djeluje sasvim kulutrno ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 17:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Mladi Crnogorci vode protiv Bugara, 6.60 kvota!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 19:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dobili đetići 1:2!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A golove dali Vukcevic i Jovetic

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 23:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Omladinska reprezentacija Srbije (igrači rođeni 1988. godine i mlađi) obezbedila je nastup na Prvenstvu Evrope. Tim koji trenira Zvonko Živković savladao je Rumuniju sa 2:0 i osvojio prvo mesto u kvalifikacionoj grupi. Pored naše selekcije i domaćina Austrije učestvovaće i selekcije Nemačke, Rusije, Španije, Francuske i Portugalije. Čeka se poslednji učesnik turnira, kandidati su Grčka, Itlaija i Hrvatska.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 07:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
A golove dali Vukcevic i Jovetic
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Poljaci gube 1-0 od Armenije,to nam treba,20 min do kraja :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izgubili Poljaci 1-0 :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hrvatski komplelasi skandiraju ubi Srbina,mamu im ustasku

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 22:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2003, 00:36
:oops: :fist:

Sve sto god obuhvatim zasvetli
Sve sto iza sebe ostavim ugljenisano je
Plamen sam bio i ostao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 22:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
SIJUKS je napisao:

Al' se gleda HRT... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

otok je napisao:
SIJUKS je napisao:

Umesto da osudis to ponasanje ti jos provociras.Pravi ste komplekasi.Kad ste culi da se tako skandira u Srbiji kada Srbi igraju protiv neke trece reprezentacije.Ne mozete vi bez Srba

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 00:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 00:48
SIJUKS je napisao:
otok je napisao:
SIJUKS je napisao:

Umesto da osudis to ponasanje ti jos provociras.Pravi ste komplekasi.Kad ste culi da se tako skandira u Srbiji kada Srbi igraju protiv neke trece reprezentacije.Ne mozete vi bez Srba

A ni vi bez nas kako vidim! :wink:
Nego je si li gledao utakmicu Bugarska-Hrvatska gdje su vasi navijaci stavili onaj transparent o Ovcari.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Necete vi u EU jos za 100 godina

Poslednji put menjao SIJUKS dana 07 Jun 2007, 01:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]