laoce je napisao:
Izgleda da ima veze broj postova sa statusom Urednik, tj. ako si urednik ukupan broj postova ti se ne mijenja(na nize ,naravno) .
Potakao si me da pogledam broj postova i broj "nadjenih pogodaka", kod svih "neurednika" koje sam pogledao,broj postova je jednak broju nadjenih, dok se kod Urednika itekako razlikuje, cak i po nekoliko stotina.
Ja mislim da oni nama ne brisu nase postove
nego ih kradu!!!
Otimaju za sebe, majku im poljubim svima odreda.
Ja sam onomad mojoj Zalosnoj Sovici tak'u ljubavnu pjesmu napisala

, da bi i Hitler (da je imao priliku da je procita) dirnut zaplakao i odustao od svojih ideja, prikljucio se hipi pokretu, pravio s hipijevkama novu djecu cvijeca i hodao okolo u sarenoj cvjetnoj suknji na volane i sa tratincicama oko usiju.
I dosla moja Zalosna Sovica s posla, ja otvorim forum da mu pokazem plod svoje inspiracije i silnih emocija

, kad imam sta da vidim.
Gdje je pjesma?
Nema je!
Sta je bilo s pjesmom?
'Zapalili' je...
...klosari je 'zapalili'/ maznuli/ ukrali/ munuli/ drpili/ otudjili...majku im klosarsku moderatorsku poljubim svima odreda...
I to ko?
Pa uvazeni moderator mIRCon!
Sve je to komunisticka gamad.
Navikli da kradu!
Svi smo kaobajagi isti, svi imamo jednako...a kad pametan covjek kao ti proceprka malo ispod povrsine - vidi da su oni ipak malo jednakiji i imaju malo vise, samo kriju od nas...
Jos se ja pitam sta je smetala ljubavna pjesma na lj.s.e. - ali kaze moderator mIRCon nije mu se nesto uklapala.
I ti mi sad nakon toliko vremena otvori oci!!!
Ukrao lopov!
Sigurno je kelji tamo negdje po bespucima moderatorskog foruma i fali se da je njegova, ofalilo mu u glavi moderatorskoj...obraza to nema nimalo...
Tako se svi oni prave da brisu nase postove, nase bisere, a kradu, svinje moderatorske, kradu i prisvajaju sebi - tamo na tom njihovom moderatorskom podforumu.