banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 23:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2007, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Citam na netu da je prica izmisljena ... da je valjda nije silovao ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2007, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Ја колико сам упознат тај дом је право малољетно јебалиште ... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Maj 2007, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Astor_Piazzolla je napisao:

Da nije to slučajno izjavio direktor???

Ne bi me začudilo da je to njegova izjava, pošto bi poslije ovakvog čina definitivno svaki moralni direktor morao da podnese ostavku, ali ne i na faking Balkanu!!!

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Maj 2007, 08:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Боже мој ... :-? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 00:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2004, 12:24
><

Poslednji put menjao .Cave. dana 01 Mar 2008, 09:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta: eh...
PostPoslato: 25 Maj 2007, 04:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2006, 03:06
Stvarno za ne povjerovati sta se sve desava,pa zar su zaiata tako losi uslovi u domu R. Vranjesevic zar nema dovoljno vaspitaca koji se brinu o toj djeci...ili oni dodju na posao pa ispijaju kafe ,heklaju ili citaju novine, a djeca sama sebe "vaspitavaju" i cine ono sto su gledala ili cula na tv ..... Zalosno je sve to.....trebalo bi da se zaposle novi i mladi sposobni ljudi u takve ustanove koji imaju volju i zelju da ucine nesto lijepo u zivotima te djece koja nemaju nikoga....A to sto neki od vas su napisali da je nacelnik doma drzao se uzdrzano jkao da se nije nista narocito desilo i ne cudime ,pitam se kako bi se ponasao da je njegova kcerka silovana...ali znate kako se kaze "Tudja rana ne boli i ne pece"Zao mi je te djece,ali niko od nas kao pojedinac ne moze uticati da bude im bolje...pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Proslog je tjedna u juznoj Africi bila pretucena i silovana trogodisnja djevojcica. Jos uvijek je ziva. Muskarac koji je za to odgovoran jucer je pusten iz pritvora uz jamcevinu i danas slobodno sece ulicama. Ako ste prezaposleni da sve ovo citate, onda se barem samo potpisite i proslijedite ovo dalje.Vlada namjerava ukinuti Ured za zastitu djece, a ovo je peticija koja se tome zeli suprotstaviti. Ona je vrlo vazna. To je tijelo izuzetno vazno u pravnoj zastiti djece. Mozda ste dosad vec culi za juznoafricki mit prema kojem spolni odnos s djevicom lijeci AIDS. Sto je djevica mladja, sanse za izljecenje su vece. To je dovelo do situacije u kojoj zarazeni muskarci masovno siluju neduznu djecu. Mnoga su umrla u tim okrutnim silovanjima. Nedavno su u Cape Townu, sestorica muskaraca silovala devetomjesecnu bebu. Molim Vas da o tome malo razmislite. Zlostavljanje djece poprima katastrofalne razmjere i ako mi nesto ne poduzmemo po tom pitanju, tko ce?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
ŠIBENIK - Nakon seksa u zahodu šibenskog kafića Bass, državljanin BiH Ivica Mijatović (21), koji je bio pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 1,44 promila alkohola), iz još nepoznatih razloga, piše Jutarnji, zabio je dvaput odvijač u vaginu 17-godišnje Šibenčanke.

Pet minuta nakon ponoći djevojka oblivena krvlju isteturala je iz kafića i s teškim se bolovima, a ubrzo i bez svijesti, sklupčala na pločnik pred kafićem u šibenskoj četvrti Dolac.

Surovi partner neopaženo se izvukao iz kafića i nestao u nepoznatom smjeru, ali su ga djevojčini prijatelji, njih desetak koji su samoinicijativno krenuli u potjeru, u 1.10 sati našli u Zvonimirovoj ulici i doslovce prebili i iscipelarili.

Vlasnik i osoblje kafića prvi su priskočili u pomoć teško ozlijeđenoj djevojci te u prvom trenutku nisu vjerovali što joj se dogodilo. No, hitno su pozvali liječnike i policiju.

Tijekom višesatne operacije u šibenskoj Općoj bolnici liječnici su ustanovili da joj je probijena rodnica i pukla tzv. međica.

Nakon operacije stanje joj je bilo stabilno i život joj nije u opasnosti.

Koliki je pak bio bijes njezinih prijatelja, piše Jutarnji list, svojedoči i to da je jedan od njih u trenutku nailaska policije nasilniku razbijao pivsku bocu o glavu.

Nakon brze policijske intervencije nasilnik je priveden.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 23:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
e to stvarno nije trebalo tuci, nego ubiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Muciti, kakav ubiti

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
U zahodu kafića Ivica Mijatović je nakon seksa s maloljetnicom iz nepoznatih razloga dvaput zabio odvijač u njenu vaginu. Sva krvava, isteturala je van i onesvijestila se.

Juce sam cula vijest na TV-u. MUka mi je dosla.
Ona mu je bivsa djevojka.
Misle da je silovao u wc-u i nakon toga je srafcigerom izbusio dole. Sinoc su javili da ona jos nije podnijela tuzbu za silovanje, a najvjerovatnije i nece.
Policija je preuzela slucaj po sluzbenoj duznosti.
Djevojci je ostecena materica.

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao inteligentna plavusa nisam ni skontala drugu stranu topica, pa nisam ni vidjela da se o ovom kretenu sa sarafcigerom vec pisalo.

Sto se tice osoblja u domu "Rade Vranjesevic", njihovog broja i ponasanja...
Prije par godina mi je prijateljica isla tamo kod zubara. Pretpostavljam da za svoj gros naplacuje drzavni materijal, koji dobije da bi toj djeci odrzavao zube - sto bi rekao Balasevic "mozda grijesim, al' ja sam takvog dojma".
Posto imam fobiju od bilo kakvih doktora bila sam ispred, gdje su se igrale 2 djevojcice predskolskog uzrasta, sticenice doma. Prica i ponasanje tih djevojcica - to je bila slika tuge. Zeljne su ljubavi, zeljne paznje, da ih neko primjeti...
Ali ono sto je problematicno u toj cijeloj prici je da su dvije djevojcice, jako male, bez nadzora! Djeca do 7 godina ne smiju biti bez nadzora!

I da im se nesto desi - nikom nista ne bi bilo, a to je zalosno.

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 16:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Astor_Piazzolla je napisao:

nesto sam nacuo od nekih ljudi koji se bave pedagoskim zanimanjem da je djevojcica vec duze vrijeme sex. aktivna i da se provokativno oblaci i ponasa
ostaje mi samo cudno sto to niko ne sankcionise, pocev od roditelja ili vaspitaca, preko soc. radnika i prosvjete
svi brisu ruke od odgovornosti zato nam i jeste bas ovako kako je

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2007, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A da li je ta djevojka odvedena odmah na ginekoloski pregled?
Da li se iko pobrinuo za nju ili su svi radili na zataskavanju?
Da li sad prima psiholosku pomoc - bilo da je silovana, bilo da je to izmislila ocito je da joj je potreban psiholog?

Nekako mi je sve to sumnjivo.
Nije bas lako ostati iskren i ustrajati na optuzbi za silovanje u situaciji kad si bespomocan i opet izlozen manijaku, a onaj ko te treba stititi je takodje na strani manijaka, jer tako je bolje za sve (a pogotovo za njegov posao), zbog ugleda i drugih *uraca-palaca.

A sto se tice njenog oblacenja - da je nosila samo jedan odjevni predmet i to gace na vrh glave umjesto sesira - niko nema pravo da je siluje!
A uz sve je jos i maloljetna!

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2007, 15:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2006, 14:49
Citiraj:
ŠIBENIK - Nakon seksa u zahodu šibenskog kafića Bass, državljanin BiH Ivica Mijatović (21), koji je bio pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 1,44 promila alkohola), iz još nepoznatih razloga, piše Jutarnji, zabio je dvaput odvijač u vaginu 17-godišnje Šibenčanke.

Pet minuta nakon ponoći djevojka oblivena krvlju isteturala je iz kafića i s teškim se bolovima, a ubrzo i bez svijesti, sklupčala na pločnik pred kafićem u šibenskoj četvrti Dolac.

Surovi partner neopaženo se izvukao iz kafića i nestao u nepoznatom smjeru, ali su ga djevojčini prijatelji, njih desetak koji su samoinicijativno krenuli u potjeru, u 1.10 sati našli u Zvonimirovoj ulici i doslovce prebili i iscipelarili.

Vlasnik i osoblje kafića prvi su priskočili u pomoć teško ozlijeđenoj djevojci te u prvom trenutku nisu vjerovali što joj se dogodilo. No, hitno su pozvali liječnike i policiju.

Tijekom višesatne operacije u šibenskoj Općoj bolnici liječnici su ustanovili da joj je probijena rodnica i pukla tzv. međica.

Nakon operacije stanje joj je bilo stabilno i život joj nije u opasnosti.

Koliki je pak bio bijes njezinih prijatelja, piše Jutarnji list, svojedoči i to da je jedan od njih u trenutku nailaska policije nasilniku razbijao pivsku bocu o glavu.

Nakon brze policijske intervencije nasilnik je priveden.

Ne znam šta bih uradila na mjestu nje, njenih roditelja i prijatelja, ali kad sam čula za ovaj slučaj, odmah sam pomislila da ovog bolesnika treba ubiti, jedino to zaslužuje za to što je uradio jadnoj djevojci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2007, 16:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ventilator je napisao:

A sto se tice njenog oblacenja - da je nosila samo jedan odjevni predmet i to gace na vrh glave umjesto sesira - niko nema pravo da je siluje!
A uz sve je jos i maloljetna!

to stoji, ali psiholozi i pedagozi svih zemalja imaju problema sa objasnjenjem sta je to govor tijela i bas im ne polazi za rukom

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]