Citiraj:
ŠIBENIK - Nakon seksa u zahodu šibenskog kafića Bass, državljanin BiH Ivica Mijatović (21), koji je bio pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 1,44 promila alkohola), iz još nepoznatih razloga, piše Jutarnji, zabio je dvaput odvijač u vaginu 17-godišnje Šibenčanke.
Pet minuta nakon ponoći djevojka oblivena krvlju isteturala je iz kafića i s teškim se bolovima, a ubrzo i bez svijesti, sklupčala na pločnik pred kafićem u šibenskoj četvrti Dolac.
Surovi partner neopaženo se izvukao iz kafića i nestao u nepoznatom smjeru, ali su ga djevojčini prijatelji, njih desetak koji su samoinicijativno krenuli u potjeru, u 1.10 sati našli u Zvonimirovoj ulici i doslovce prebili i iscipelarili.
Vlasnik i osoblje kafića prvi su priskočili u pomoć teško ozlijeđenoj djevojci te u prvom trenutku nisu vjerovali što joj se dogodilo. No, hitno su pozvali liječnike i policiju.
Tijekom višesatne operacije u šibenskoj Općoj bolnici liječnici su ustanovili da joj je probijena rodnica i pukla tzv. međica.
Nakon operacije stanje joj je bilo stabilno i život joj nije u opasnosti.
Koliki je pak bio bijes njezinih prijatelja, piše Jutarnji list, svojedoči i to da je jedan od njih u trenutku nailaska policije nasilniku razbijao pivsku bocu o glavu.
Nakon brze policijske intervencije nasilnik je priveden.
Ne znam šta bih uradila na mjestu nje, njenih roditelja i prijatelja, ali kad sam čula za ovaj slučaj, odmah sam pomislila da ovog bolesnika treba ubiti, jedino to zaslužuje za to što je uradio jadnoj djevojci.