banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Jul 2025, 10:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2007, 01:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ubio sam prije par trenutaka svoje prve Sajlonce, odigrao sam samo prvu misiju, kasno je za nešto više od toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2007, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Ova zadnja epizoda je dobra...saznalo se da ima i dobrih sajlonaca...sve vise postaje zbunjujuce, ali pozitivno. A ona br. 6 ima ista prividjanja kao doktor samo sto ona vidi njega, a on nju. Za doktora Baltara (baltazara) sam uvijek kontao da su mu ugradili cip pa da ga manipuliraju, a sad stvarno ne znam ni sam sta da mislim kad i sajlonac ima slicne vizije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2007, 17:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nisu vizije, vec nacin percepcije :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2007, 18:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Da, dobra je bila ova zadnja epizoda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2007, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

I to je znači sada gotov 2. serijal. Ove zadnje dve epizode nisam gledao u svojim terminima pa sam ih pozajnio od torentija i pogledao sinoć. Dobre su, drago mi je da su ih Sajlonci uhvatili, nadam se zanimljivom 3. serijalu. Baltar super predsjednik :)

Znači predsjednica je muljala na izborima :), ko bi se tome nadao :)

Zanimljiv mi je bio onaj Sajlonac koji se vratio na Galacticu i prenio poruku, super je ono što je rekao Chiefu: "znam da nisi Sajlonac jer ja jesam a nisam te viđao na sastancima" :D

I šta bi na kraju od te poruke koju je prenio, da ih Sajlonci više neće ganjati? A sad su ih našli i kulturno ih posjetili. Valjda će se to tek vidjeti.

I kako su ih Sajlonci našli, onaj je valjda rekao da su registrovali neku nuklearnu eksploziju, ili tako nešto. Na šta je mislio? Nije valjda na ono što je ona Sajlonka razvalila onaj brod, jer je to bilo godinu dana ranije.

Kakav je 3. serijal?
Dokle je serija došla sa snimanjem?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 19:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa bili su 1 svj. godinu od njih kad su detektovali exploziju

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Misliš da je to? A šta su im onda oni "skokovi" kroz svemir, kad se brže kreću sa njima?

Ali ako je to onda je možda ona Sajlonka to namjerno zato uradila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Otkupila je HRT i treci serijal, sa emitovanjem se pocinje odmah sledece srijede.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 16:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Misliš da je to? A šta su im onda oni "skokovi" kroz svemir, kad se brže kreću sa njima?

Ali ako je to onda je možda ona Sajlonka to namjerno zato uradila.

naravno da je namjerno to uradila, zato je odmah rekla Baltaru da nece ici na New Capricu
iznenadice te sad stav Sajlonaca :)
nadam se da si dobro upratio sta su "braca" Cahil govorila Adami i predsjednici

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

BSE je napisao:
nadam se da si dobro upratio sta su "braca" Cahil govorila Adami i predsjednici

Ne sjećam se. Ko su oni? Kad su bili? Šta su rekli?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 16:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

oba modela su svestenici, mora da si ih zapazio :)
elem rekli su kako su preispitali svoje motive i postupke i utvrdili da pokusavaju previse da lice na svoje tvorce tj. da su bez razloga se ponasali kao "djeca covjecanstva"
onda su rekli kako prave zaokret u svojoj "politici" i kako dolazi vrijeme drugacijeg odnosa Sajlonaca prema ljudima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

A to su oni, nisam ih povezao jer nisam upratio njihova imena. To mi je nekako možda do sada i najzanimljiviji model Sajlonaca, taj lik što je bio kao neki sveštenik-savjetnik :)

Prilično me zanima šta će biti od toga što su rekli, i na koji način će to biti "implementirano" :)

Uostalom već večeras je prva epizoda 3. serijala :), vidjeće se možda bar nešto

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 17:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

o, da vidjece se :)

Vrh

Tema posta: BREAKING NEWS !!!!!
PostPoslato: 04 Jun 2007, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Ovako, da malo razdrmam temu. Naime, sluzbeno je potvrdjeno da ce cetvrta sezona BSG-a biti i zadnja. Nakon ljeta ce biti emitovana specijalna epizoda (film) koja ce pratiti dozivljaje BS Pegasus-a a u januaru 2008. pocinje se sa prikazivanjem zadnjih 20 epizoda BSG.

Po meni dobar dobar potez, znaju na vrijeme kada se serija zavrsava tako da ocekujem da ce imati fenomenalnu drugu polovinu. Ovo do sada bi po meni trebala biti samo uvertira 4. sezone.

@ Vanja,

jesu mogli smisliti gluplji kraj u SG-1??? Mislim, ono je kriminal, osjecam se kao da mi je neko ukrao 10 sezona :)

pozdrav[/b]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Na HRTu je doslo do promjene termina prikazivanja BSGa. Ove sedmice ce u srijedu, u standardnom terminu, biti prikazana 3x02, a potom u nedelju ujutro u 09:15 i 3x03. Od sledece sedmice - prikazivanje srijedom prestaje, a nastavlja se samo nedeljom ujutro. Glupost.

Citiraj:
jesu mogli smisliti gluplji kraj u SG-1??? Mislim, ono je kriminal, osjecam se kao da mi je neko ukrao 10 sezona

Tesko .. Gori kraj u SF serijama .. hm .. jedino ima Voyager, mada mu je SG1 opasna konkurencija.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

neka neko u subotu podsjeti za ovaj termin u nedelju :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 17:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sg-1 ? to je ono prije Atlantisa ? ja sam mislio da je pojavom Atlanstisa Sg-1 otisao u penziju
koliko ima sezona SG-1 ? i naravno jel dobar ? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
10 sezona, pogledao ja sve... serija je dobra, ali je imala puno vise potencijala. Pokusali su ici i na kartu nekog nenametnutog humora ali ne najbolje. Moja najveca zamjerka su neke tehnicke nelogicnosti u samom scenariju i naravno kraj. Bolje da ga nisu snimali...
Atlantis koji je poceo zajedno sa 8. sezonom SG-1 je meni dosta bolji. Zdrava doza humora i puno manje propusta.. Eto toliko, ako te jos interesuje toplo ti preporucujem iducu adresu:

http://www.gateworld.net/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Galactica večeras tek u 23:55

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 21:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

the_grunf je napisao:
10 sezona, pogledao ja sve... serija je dobra, ali je imala puno vise potencijala. Pokusali su ici i na kartu nekog nenametnutog humora ali ne najbolje. Moja najveca zamjerka su neke tehnicke nelogicnosti u samom scenariju i naravno kraj. Bolje da ga nisu snimali...
Atlantis koji je poceo zajedno sa 8. sezonom SG-1 je meni dosta bolji. Zdrava doza humora i puno manje propusta.. Eto toliko, ako te jos interesuje toplo ti preporucujem iducu adresu:

http://www.gateworld.net/

hm zanimljivo
gledao sam skoro cijelu prvu sezonu Atlantisa cisto da vidim oko cega je halabuka (svi ga hvale da je bolji od Sg-1)
nakon BSG-a niti jedna serija mi nije dobar SF :)
docepacu se diskova da malo ispregledam i SG-1 (cini mi se da sam jednom uhvatio nekoliko epizoda i da me je izbio onaj debeli crnjo k`o fag sto izgleda)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]