Damaskin je napisao:
Немој тако Дино, ја ти не браним да ти исплетеш џемпер са Пахомијевим ликом
Нисам ја крив што сам рођен само са смислом за црни хумор,
али како уче ови "савремени" данас,
требало би не да то исповиједам и борим се против тога,
већ да себе "прихватим такав какав јесам"...
Ако они могу слободно да буду хомосексуалци,
и још да се поносе тиме
могу ваљда бар понекад да будем циник...
Диоген ми је у средњој био омиљени лик...
Не замјери, али ми је досадила ова стална "озбиљуша"...

Ok, potpisujem ovo sto si kazao, postujem, i
izvinjavam se javno za uvredu. Reagujem tako i ja zbog:
toga sto se bre gadim licemerstva medju religioznim ljudima, koji ti navodno pruzaju shaku i glume prijatelja i iskrenog coveka, a zapravo gleda iza ledja kako da te potkopa, i slicno. Glupo je reci da takve stvari postoje izmedju samih pravoslavaca i adventista, ali ja ne mislim na to. Brate mili, nema coveka sa kime ne mogu razgovarati, i pricati i biti zaista dobar prijatelj, bez obzira sto verujemo drugacije, ali kada se pocne u rukavicama, tada postajem obazriv, i pocinjem se gaditi na takve stvari (ne na osobe, njih malo i ja pecnem), i muka mi je, kako niko ne seti se Isusa koji je imao i Judu pored Sebe, npr., zatim masu licemernih svestenika i teologa koji su Mu stalno disali za vratom i pravili razne spletke i mucke, ne bi Ga kako optuzili pred narodom za iste grehe koje su sami imali.
Prema tome, naravno da sam adventista, hvala Bogu za to, ali to ne znaci da ne postujem i druge, bar u onoj meri u kojoj mi oni to dozvoljavaju (i obrnuto), naravno da se ne slazem sa verovanjima mnogih, ali to ne znaci da ih ne zelim razumeti i prihvatiti ih takve kakvi jesu (i obrnuo). Pa, ako da Bog, mozda i budemo na jedno mesto kada On dodje, bez obzira na silne zidove koji nas sada odvajaju (a Boze sacuvaj da sam 'ekumenista' koji bih kompromitovao svoju veru da bih se nekom dodvoravao, sto ni od koga ni ja ne trazim).
Daklem, sta ima novo???
Prijatno svima.