banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 16:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2007, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Svačijem oku godi da vidi nešto zgodno i lijepo, ali kad se ne pretjeruje s tim.
Ne kažem za majice, ok, samo ako nije baš nategnuta do pucanja, a i to zavisi od garderobe. Npr. ok mi je vidjeti tipa u zategnutoj majici negdje na plaži ali ne i uveče.
Ne znam da bi se ikome dopalo da vidi muškarca u zategnutim helankama, bez obzir kakvo god tijelo imao. :lol:
Tako isto važi i za žene, ako se u nečemu pretjera postaje dugutantno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2007, 09:21 
Citiraj:
"zasto djevojkama smeta kada se momak, koji se fino izgradio u teretani ili nekim sportom/vJEBANJEM".

A gdje nestade Z ? :D :lol: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2007, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
fantomacan je napisao:
Bik je napisao:
Ne, sve ribe koje to kazu, ustvari misle "aaaaaaaaaaaaaa zeliiiiiiim", ali posto oce da pokazu suprotno, bacace na njega drvlje i kamenje. Jel tako ribe?

:tard:

Ovaj odgovor je najbliže istini.

nije

nidje veze da je tako....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2007, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
E JEST TAKO!!!! AKO SAM JA REKAO DA JE TAKO TAKO JE!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2007, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Bik je napisao:
E JEST TAKO!!!! AKO SAM JA REKAO DA JE TAKO TAKO JE!!!!!

e nije!
jes' ti cura??? NISI :-? :lol:
ZNACI NE MOZES ZNATI KAKO mi RAZMISLJAMO! i tacka i uzvicnik!

mozes kao i svi ostali muskarci o tome samo NAGADJATI :lol: ,,,,, :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2007, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
OTKUD TI ZNAS STA JA ZNAM ILI NE ZNAM!!! STA AKO MOGU DA CITAM MISLI!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2007, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
pamella_morrison je napisao:
sinoc vidjeh jednom momka koji me je prije bas bario i nisam se htjela skontati s njim... tada nisam znala tacno zasto ali sam sinoc skontala - nosi preuske majice! :lol:

Ni ja o tome nisam razmisljala, to je u stvari nesvjesna eliminacija. Lika koji se utegao jednostavno ne mogu uzeti za ozbiljno, izgleda mi kao neko s kim ne bih imala o cemu pricati. 8)

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
narcisa je napisao:
a jel ti to hoces da kazes kako ti imas fino izgradjeno tijelo i gratis ku>ac?? :lol:

:o :o Gratis sta??

Ako ima gratis, aj javi gdje je. Nisam nesto pri parama ovih dana 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 00:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
:lol: :D :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 23:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2006, 16:51
mislim da je nosenje odjece koja je na bilo koji nacin neprakticna ili ogranicava tvoje pokrete glupa ideja !
osnovna funkcija odjece je da grije tjelo, da sakriva neke djelove njega ( iz nepoznatog razloga ), i da se foliras u njoj.

e sad ova treca i druga fucnkcija se smatra najkorisnijom. Ali ja mislim da je to sve sranje, najbolje da hodamo goli. ( urodjeni kompleks stida golotinje )

i jos zelim da dodam da zenske koriste neke djelove odjece koji su apsolutno neprakticni, i iz objektivnog pogleda smjesni. npr : stikle.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
moja baba kaze:j...s musko bez 2 m i 100 kg :lol:
ma ti napucani narcisi su bas bljak,kakvo je to musko sto provodi pola dana pred ogledalom diveci se sam sebi :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 08:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
ma ti napucani narcisi su bas bljak,

Ne znam, pitanje pretpostavlja da žene uopšte nerviraju ti 'utegnuti'. Meni se čini da su metroseksualci (napucani narcisi) sada nešto popularni. Možda su uvijek bili, samo nije bilo tako neke poznate etikete da im se prilijepi.

Koliko sam primijetio, čim neko nastupi 'svjetski'* odmah privuče pažnju. Možda je problem u narcisoidnosti koja zahtjeva svačiju pažnju uvijek i svuda pa otuda ovakvo pitanje.

*svjetski, pridjev, površna vizuelna imitacija viđenog na televiziji. (prema lokalnim shvatanjima)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
azdajica-ny je napisao:
ma ti napucani narcisi su bas bljak,kakvo je to musko sto provodi pola dana pred ogledalom diveci se sam sebi :roll:

e moja ti. .svi se oni dive sami sebi, na ovaj ili onaj nacin. ne mora biti vezano za ogledalo, uopste. Muskarac mora da se osjeti mocnim i potentnim, cak i kad je potpuno impotentan. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 13:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
azdajica-ny je napisao:

e moja ti. .svi se oni dive sami sebi, na ovaj ili onaj nacin. ne mora biti vezano za ogledalo, uopste. Muskarac mora da se osjeti mocnim i potentnim, cak i kad je potpuno impotentan. :-?

bah... nisu svi isti, zapravo nije niko isti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
blue je napisao:
Citiraj:

Ne znam, pitanje pretpostavlja da žene uopšte nerviraju ti 'utegnuti'. Meni se čini da su metroseksualci (napucani narcisi) sada nešto popularni. Možda su uvijek bili, samo nije bilo tako neke poznate etikete da im se prilijepi.

Koliko sam primijetio, čim neko nastupi 'svjetski'* odmah privuče pažnju. Možda je problem u narcisoidnosti koja zahtjeva svačiju pažnju uvijek i svuda pa otuda ovakvo pitanje.

*svjetski, pridjev, površna vizuelna imitacija viđenog na televiziji. (prema lokalnim shvatanjima)

sad sta ti to "svjetski" znaci ,jel' to ono sto svi "kopiraju" bekama&company ili sta?
e sreco proputovala sam pola svijeta,od najvecih sela do najvecih metropola a kao sto vidis,zivim u new yorku,ljudi su daleko opusteniji,mozes sresti ljude u pidzami na ulici ili marketu,a ne pokretne izloge,toliko malogradjanstine nigdje nisam vidjela kao na prostorima ex-yu...nije ni cudo sto pitaju jel' nam prostitucija legalizovana kad polugole maloljetnice u podne setaju gradom,a kakve su nocu to ne bih ni da komenatrisem,a isto tako i taj pokusaj metroseksualaca,meni licno ne smeta ako neko depilira ledja ili grudi,cak sta vise to mi je higijenski ili vodi racuna o sebi,ali nakvarcani frajeri,u kako neko rece plastelin majicama ,providnim hlacama,pocupanim obrvama koji se "parkiraju" na izlog -kafane.... ma daj sta je tu privlacno :roll:

Poslednji put menjao azdajica-ny dana 11 Jul 2007, 16:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 15:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
blue je napisao:
Citiraj:

sad sta ti to "svjetski" znaci ,jel' to ono sto svi "kopiraju" bekama&company ili sta?
e sreco proputvala sam pola svijeta,od najveci sela do najvecih metropola a kao sto vidis,zivim u new yorku,ljudi su daleko opusteniji,mozes sresti ljude u pidzami na ulici ili marketu,a ne pokretne izloge,toliko malogradjanstine nigdje nisam vidjela kao na prostorima ex-yu...nije ni cudo sto pitaju jel' nam prostitucija legalizovana kad polugole maloljetnice u podne setaju gradom,a kakve su nocu to ne bih ni da komenatrisem,a isto tako i taj pokusaj metroseksualaca,meni licno ne smeta ako neko depilira ledja ili grudi,cak sta vise to mi je higijenski ili vodi racuna o sebi,ali nakvarcani frajeri,u kako neko rece plastelin majicama ,providnim hlacama,pocupanim obrvama koji se "parkiraju" na izlog -kafane.... ma daj sta je tu privlacno :roll:

mozda tebi i nekima nije. ali vecini jeste ( onima koji se boje reci tako ovde ) jer ce biti popljuvani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 21:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
sad sta ti to "svjetski" znaci

Stavio sam u fusnotu... mislim da smo se razumjeli.

Upravo mi je palo na pamet zašto to - neke - žene ne vole. Jedna od osnovnih karakteristika narcisoidnosti je nezainteresovanost za druge osobe, to jest emotivna hladnoća prema drugima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2007, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

blue je napisao:
Citiraj:
sad sta ti to "svjetski" znaci

Stavio sam u fusnotu... mislim da smo se razumjeli.

Upravo mi je palo na pamet zašto to - neke - žene ne vole. Jedna od osnovnih karakteristika narcisoidnosti je nezainteresovanost za druge osobe, to jest emotivna hladnoća prema drugima.

da to i ovakvi likovi su obicno glupi, mozda zvuci kao stereotip. ali jedini nacin da to radis jest da budes dovoljno glup.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 00:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Rammstein je napisao:
e sad ova treca i druga fucnkcija se smatra najkorisnijom. Ali ja mislim da je to sve sranje, najbolje da hodamo goli. ( urodjeni kompleks stida golotinje )

Urođen? Mislim da se nisi baš najbolje izrazio, ali misli da znam šta si htio reći.

U svakom slučaju su mi likovi koji žive u paralelnom univerzumu blago smiješni, jer nafuravanje da je neki jbač i lik sa roze majicom i počupanim obrvama mi je ...... ma ne znam koji izraz da upotrijebim. :puke:
Naravno da želim da je moj muškarac uredan i dotjeran, ali želim da je prije svega MUŠKARAC, da kad ga onjušim znam s kim imam posla :wink:

Poslednji put menjao F.I. dana 13 Jul 2007, 09:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 00:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Rammstein je napisao:
i jos zelim da dodam da zenske koriste neke djelove odjece koji su apsolutno neprakticni, i iz objektivnog pogleda smjesni. npr : stikle.

Štikle nisu odjevni predmet, i štikle možeš obuti nikako obući!

Sve (dobro ne baš sve)djevojke koje nose štiklu ili visoku petu ili petu uopšte, mnogo ljepše izgledaju, vode računa o svom držanju, tako da je hod pravilan, noga duga, grudi naprijed, jednostavno izgledaju mnogo ženstvenije kad se popnu na višu petu, nego da oru u patikama. I svakako to zavisi od prilike koja ti nameće da moraš imati toaletu i naravno kako ti kažeš "štiklu".

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]