GradskiGost je napisao:
Nema, nema više djevojaka u gradu. Ako i ima ili su sakrivene ili se uopšte ne opažaju. Pokvarenje je uzelo ekspanziju. Ako se kome i čini da nije pa i samim djevojkama ako se čini, one u suštini žive u laži i ne vide istinu, da reklamiranjem svojim se prodaju, i sve postaše kurvama i doslovno i jesu kurve prodajući po ulici svoja tijela u hodu, samo što ne stoje direktno za novac, one to čine raznim drugim raspoloživim načinima.
Nažalost one same to ne uviđavaju toliko jer su obmanute svekolikim modernim okruženjem i modom koji su pokrivalo laži od istine.
Malo sam jučer prošao popodne, one i same i bez pitanja i dobacuju i iz njih sam sex struji, njihovo tijelo odiše sexom, njihova oružja za svladavanje muškaraca su naoštrena, kovački dotjerana, emajlirana i podmazana, nategnuta, i uglađena sa sjajem. Demonstracija njihove sile na daljinu je očita, kao kakav masivan milijunski mercedes i još impresivnije je vidjeti pokrete njihovih raspuknutih zadnjica. Dahtajuče pričanje uvijanjem kose i mamljenje u procjenjivanju mužjaka, kako bi ga svladala,...
Kažem vam ne vidite u kom ste kurvarluku,
I kako da bog da dobra? Kad svaka bol koju treba da savladamo odlazimo od nje u novi seksualni užitak, potom bol, pa opet užitak, a upravo je taj užitak uzrok boli
Hodajuče smrtonosne krstarice krstare gradom, dragi muškarci manji ste od makovog zrna, žene vas obvladaše.
Jeeebote, kakav tekst!
Prije ove teme otvorih temu o duhovima ili tako nečemu a onda vidim tema Nema više djevojaka u gradu i pade mi na pamet serijal Crni Gruja i vampir Toza...
Ne znam druže ko je tebe tako iznervirao, povrijedio pa u svim djevojkama vidiš zlo, rospije i krvožedne amazonke koje uništavaju muškarce?
Uvijek možeš naći djevojku za sebe samo ako otvoriš oči i skreneš pogled sa napucanih ultra mega giga modernih djevojaka koje očito traže više nego što si ti u stanju da im daš i podneseš.