banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2007, 13:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2007, 13:20
Pozzz raja hajde samo da vas pozdravim :D i da vam cestitam na pobjedi protiv FK Sarajeva stvarno svaka cast mislim da Borac ide dobrim putem novi trener mi izgleda ozbiljan pozdrav jos jednom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2007, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Hvala hvala robijas-ze nije bila neka tekma ali vazno da je borac uzeo 3 boda .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2007, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Био сам на утакмици. Стадион је би испуњен, атмосфера одлична. Утакмица је на моменте имала и игру, и то је добро. Борац је био бољи, реално, читаву утакмицу.
Одушевљен сам штопером, носи 15-ку, ПРЕЈАК ЈЕ!

Пенал к`о пенал, поготово у овој лиги. 90+ минут, домаћин си, падај чим пређеш линију, судија мора жив кући, свираће ти.
Хусреф Мусемић је читаво вријеме дивљао, а на крају је тотално пук`о, шутирао канту са водом, бацио је у терен, публика на западу подивљала. Играчи Сарајева су на изласку, псовали свима редом мајку, и играчима Борца, и навијачима, то је прилично тужно.

Само ми није јасна она туча Лешинара са плавцима прије утакмице, ако неко зна да ми појасни, живо ме занима, зато што ми је дјеловала прилично бесмислена и беспотребна, јер нисам видио повод.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2007, 09:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Uhapšena četiri navijača Borca
Bilans "čarki" navijača banjlaučkog Borca i interventne jedinice MUP-a RS je da su četiri lica uhapšena prije derbi utakmice 21. kola Premijer lige BiH Borac - Sarajevo, koja je odigrana u subotu naveče u Banjaluci.

Slobode su lišeni domaći navijači s inicijalima D.K, I.T, Đ.S. i M.B.

"Zbog narušavanja javnog reda i mira na platou ispred Gradskog stadiona uhapšena su četiri lica i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak. U neredima koji su brzo spriječeni nije bilo povrijeđenih", istakla je Bojana Gašević portparlom MUP-a RS.

Kratki sukob domaćih navijača i policije desio se pola sata prije utakmice Borac - Sarajevo ispred zapadne tribine Gradskog stadiona . Banjalučki navijači krenuli su da se fizički obračunaju s gostujućim "Horadama zla" , čiji je autobus bio parkiran na pomoćnom igralištu.

Letjele su kamenice, nekoliko šajbi na autobusu je polupano, a policija je pravovremenom intervencijom spriječila fizički kontakt dvije navijačke grupe.

Kod:
Skoro čas i po poslije utakmice gostujući navijači su ostali na Gradskom stadionu i tada su letjele kamenice, ali na svu sreću povrijeđenih nije bilo. Tek kada su se domaći navijači razišli, gosti su pod policijskom pratnjom napustili Banjaluku.

banjalukalive.com
Ovo je cista laz i sramota sto se sire neistine a dokaz je sledeci :

Kod:
http://www.hordezla.org/index.php?option=com_content&task=view&id=742&Itemid=1

I ko god prica , pise objavljuje neistine protiv borca i Banjaluke treba ga je... dobro kaziniti .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2007, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2007, 21:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Prejak transparent!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2007, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sondri je napisao:
Prejak transparent!!!

Ko je autor

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 08:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
bigman je napisao:
Био сам на утакмици. Стадион је би испуњен, атмосфера одлична. Утакмица је на моменте имала и игру, и то је добро. Борац је био бољи, реално, читаву утакмицу.

Пенал к`о пенал, поготово у овој лиги. 90+ минут, домаћин си, падај чим пређеш линију, судија мора жив кући, свираће ти.
Хусреф Мусемић је читаво вријеме дивљао, а на крају је тотално пук`о, шутирао канту са водом, бацио је у терен, публика на западу подивљала. Играчи Сарајева су на изласку, псовали свима редом мајку, и играчима Борца, и навијачима, то је прилично тужно.

Само ми није јасна она туча Лешинара са плавцима прије утакмице, ако неко зна да ми појасни, живо ме занима, зато што ми је дјеловала
прилично бесмислена и беспотребна, јер нисам видио повод.

Ti si valjda trebao ici na Zvezda Bezanija,sta ces ovde u BL na utakmici?
idi u Beograd pa tamo navijaj!

SAMO BORAC I BANJALUKA!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 08:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2001, 01:00
Da bi jedan fudbalski klub ciji su ciljevi visoki te ciljeve i ostvario mora da ga prati jaka privreda iz njegove sredine ili mora da postoji politicka podrska za to.Na zalost,FK Borac nema ni jedno ni drugo.Ono sto se desava u Borcu,razna rukovodstva,ne ulazeci u namjere,dobre ili lose,je cista improvizacija.Nedovoljno finansijski jaki privatnici ulaze u pricu sa namjerom bilo da svoje dijete proguraju do prvog tima bilo da se opere novac bilo da izlijece neke svoje frustracije i sujete.Sve to se na kraju odrazi na rezultat pa klub seta iz jedne u drugu ligu.
Posebna prica je politika kluba u stilu:Dajte pare i nista ne pitajte.To se desili prije godinu dvije kada je okupljeno 40-ak ljudi iz privrede i tako receno a trazilo se od 20-40 000 KM po glavi.Naravno niko nije dao novac,a onda pocnu da kukaju na sva usta kako niko nece da pomogne.
Na nekim sastancima vezanim za zakon o sportu sam predlagao da se preduzeca oslobode dijela poreza (3-5 % od onih 17%)a da taj novac moraju da daju u sport pri cemu sam prvenstveno imao na umu FK Borac.Ljudi iz vlade to nisu htjeli ni da cuju.
Sve u svemu Borac ce jos dugo vremena biti u agoniji.Sigurno.Barem do trenutka dok neko preduzece toliko ne ojaca pa ga ne uzme pod svoje,kao Sarajevo sto je pod FDS i Metropolisom ili dok neki od buducih predsjednika vlade ne shvati Borac kao svoj hobi i igracku pa ne gurne drzavne pare u klub a sve one ljude u klubu koji se vec godinama samo vrte u krug na raznoraznim funkcijama ne oduva iz kluba.
Do tada mrka kapa i strah od Modrice,Celika,hercegovaca i inih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Makelele je napisao:
bigman je napisao:

Само ми није јасна она туча Лешинара са плавцима прије утакмице, ако неко зна да ми појасни, живо ме занима, зато што ми је дјеловала
прилично бесмислена и беспотребна, јер нисам видио повод.

SAMO BORAC I BANJALUKA!

У БЛ живим, а да нећеш ти да ми кажеш да ли да идем на утакмицу или не? Нисам Лешинар, али волим погледати Борчеву утакмицу. Проблем?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 11:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2006, 17:56
Да ставимо руку на срце:

Среће па је судија хрват из Херцеговине и срећа па је свирао пенал за Борац (који реално није био) због својих тимова из хрватског дијела Херцеговине који мало заостају на табели са Сарајевом..... Иначе би био 1 бод...

Гледао утакмицу!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Makelele je napisao:

Koliko znam Beograd je u Srbiji,zasto vi onda skandirate SRBIJA??? Partizan i Zvezda su iz Beograda???

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 19:19 
Veteran
Veteran

Srbija hm pa necu Bosna govoriti

Uostalom ne skandiramo Beograd!

Govorimo SRBIJA a to se neodnosi na Beograd!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Makelele je napisao:

U cemu je onda razlika,Grobari i Delije isto skandiraju Srbija.Kako ti mozes navijati za dva kluba tj Laus i Borac a ja ne mogu za Partizan i Borac? :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 19:46 
Veteran
Veteran

Zato sto su to dve strane svijeta!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Govorimo SRBIJA a to se neodnosi na Beograd

Aj' se malo saberi pa skontaj šta si napisao.
I stvarno, koji je je vama đavo da ste stvarno utuvili sebi u glavu da možete određivati ko će za koga navijati i da li će neko dolaziti na utakmicu ili ne? Moja stvar je da li navijam za Zvezdu, Partizan, Mladost iz Apatina ili Naprijed, a isto tako je i moja stvar hoću li doći na Borčevu utakmicu ili neću...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Видиш ли шта се све мора објашњавати људима? Толико је патетична та прича, да је то невјероватно.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 06:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ja navijam za Nikos Kamberu,Vrbas,Dinamo i Vojvodinu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 08:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Makelele je napisao:

Oprosti mu Boze nezna sta govori

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Apr 2007, 08:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Sta reci? Realnost je da u BL dosta ljudi prati zvezdu i partizan (vise samo gleda na tv-u nego sto prati)....nazalost.Vrlo zanimljiva pojava je ljubav prema klubovima iz grada udaljenog 300 km, pa se nadam se da ce to jednom neko razjasniti.Meni je cudno, al' ko zna, mozda sam ja cudak?! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]