Sondri je napisao:
Dve najgubavije ekipe!!! Po dosadašnjoj igri, Manchester i Valencia zaslužuju finale, ali teško će Manchester bez Scholesa u revanšu pogotovo što su Talijani uvijek bili najbolji u igri na rezultat!!! Mestalla će goriti u revanšu, odgovara im i 0:0, mislim da će oni proći smrdljivi Chelsea, a finale bi mogao biti najveći engleski derbi Manchester - Liverpool!!!
Mah, teško da je Roma prepoznatljiva po nekoj "talijanskoj" igri. Da se radi o Milanu, Juventusu, Laziu pa čak i jednom Interu, onda ok. Ali kod Rome nema igre na rezultat. Oni ako se pokušaju zatvoriti na Traffordu primiće bar tri komada. Postoje neke šanse da se vrati Silvestre, što bi koliko-toliko popravilo desetkovanu postavu Manchestera.
Ja sam bio ubeđen da Chelsea ne može pobediti na Stamford Bridge-u, ali isto tako imam osećaj da će pobediti na Mestalli. Realno gledano, Chelsea je i taktički i igrački mnogo kvalitetnika ekipa, a i Valensija je desetkovana povredama. Na prošloj utakmici je Valencija jednostavno imala sreće, a onaj gol De Silve nema nikakve veze sa ekipom, nego je delo pojedinca, kome se btw. posrećilo
PSV nema šta tražiti u Liverpoolu, tu je sve rešeno, a ni sam Liverpool se neće mnogo izlagati opasnostima. To je situacija kad će Benitez igrati bunker, da im se ne ponovi Galatasaray, kad su sa 3:0 jedva izdržali do 3:2.
I def. najinteresantnija Bayern - Milan. Moje iskreno mišljenje je da Milan ide dalje. Već sam rekao da smatram da su u prvoj utakmici bili oštećeni još u prvom poluvremenu za onaj čisti penal, a i pokazali su mnogo više od igre od Bayerna. Neki logičan rasplet situacije: Milan dadne gol u Munchenu i igra bunker do kraja

No, vreme će pokazati..
Finale? Voleo bih u svakom slučaju gledati u finalu Valenciu i...Man Utd. Ipak, dali su najviše golova, igraju dobar fudbal, taktički su spreminiji od neke tamo Rome, tako da smatram da u svakom slučaju oni zaslužuju finale.