banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2005, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Aida je u Svedckoj,,,dolazi najvise ljeti dole,,,jos u ovjek je u istome stanu pa ako hoces da je vidis z´nas gdj je,,,pozdrav

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2005, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
tough - ma provokatorka...treba samo ignorisati njene postove....nemos' vjerovat' koliko cura mozhe gluposti napisati u jednoj rechenici..no ona se na tome ne zaustavlja nego nastavlja ...

shtob' profesorica istorije Kantarka rekla "svashta u Bozioj bashti" :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2005, 19:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2004, 19:28
jeste,Edine,to je ta cura,molim te javimi sta je sa njom ,bile smo nerazdvojne do 7. razreda,poslije nista vise ne znam!Ako ti je bed ovdje javno slobodno mi posalji pp!Hvala ti jos jednom od srca,kao i momku koji mi je javio za Aidu,mada sam ja cula u medju vremenu da je Aida u Srbiji,da se sada zove Ida i da ima drugacije prezime!Sad sta je od toga tacno ne znam,mogla bih stvarno jedan dan prosetati dole do Borika i vidjeti ima li ko u njenom stanu!

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2006, 19:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Avg 2006, 18:02
6g

Poslednji put menjao o{-_-}o dana 24 Avg 2006, 15:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2006, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2004, 16:03
I ja trazim... Majdu Osmancevic, koju sam zadnji put vidjela tamo neke '95 u Ljubljani.

Helena, imas li ti kakav trag? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2006, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaci nemam pojma. Jedino pitati Dijanu (Mrdja). Bile su komsinice, a Dijanu sam do skora vidjala u gradu.

Vrh

Tema posta: Sanja Ruzdijic -
PostPoslato: 17 Okt 2006, 08:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 08:36
Mogu ti pomoci ako vec niste stupile u kontakt. Sanja i Jasna su mi sestre.
Jasna zivi u Londonu a Sanja u Svicarskoj Javi mi se na private da ti dam contact informacije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2006, 13:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Amareen,ostavila sam ti pp!Jako sam sretna sto konacno neko ima neku pouzdanu informaciju o Sanji!Javi se!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 13:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Feb 2006, 18:59
kOLIKO ZNAM DRCA TAMARA SE UDALA I ZIVI U SRBIJI

Vrh

Tema posta: enes
PostPoslato: 11 Nov 2006, 09:59 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Apr 2006, 21:38
on je u swe ozenjen (amrita spahic) i ima cini mi se da ima dvoje djece, sreli smo se prije par mjeseci na jednom koncertu tu u swe
ako je to taj enes
i naravno jos uvjek je "lud" ko struja :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2006, 15:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2006, 09:05
Damir Smajlagic je u Swe,Ozenio se mislim da ima 2sina,Jos uvjek ima kucu dole u Vrbanji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2007, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
ChocolateAdikt je napisao:
I ja trazim... Majdu Osmancevic, koju sam zadnji put vidjela tamo neke '95 u Ljubljani.

Helena, imas li ti kakav trag? :)

ona je, ako je to ta, iz vašeg razreda ( :D ) u banjaluci i radi u policiji. čini mi se ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2007, 22:56 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2007, 20:22
Pile odbojka je napisao:
Cao
Ako mislis na Enesa Ganibegovica iz Mejdana koji je bio moj skolski je zivio u Svedskoj ozenio se i sa zenom preselio u Sarajevo. Otvorio je Banjalucku cevabdzinicu na bascarsiji

Mislim da je to taj Enes,kakva slucajnost,prosle godine sam bila u Sarajevu i ispred te cevabdzinice na Bascarsiji,ali s obzirom da sam prije rata imala priliku probati u Sarajevu banjalucke cevape koji tome nisu bili ni nalik,mislila sam da je to opet to!da sam znala,sigurno bih pojele bar jednu srednju sa duplom namocenom lepinjom!Drago mi je zbog njega!

Vrh

Tema posta: Re: enes
PostPoslato: 02 Apr 2007, 22:58 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

barisa je napisao:
on je u swe ozenjen (amrita spahic) i ima cini mi se da ima dvoje djece, sreli smo se prije par mjeseci na jednom koncertu tu u swe
ako je to taj enes
i naravno jos uvjek je "lud" ko struja :lol:

Mislim da to nije ta osoba,ovaj nije bio toliko lud ni sa 17,a kamo li sada sa 34.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2007, 23:00 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Borac-BL je napisao:
Damir Smajlagic je u Swe,Ozenio se mislim da ima 2sina,Jos uvjek ima kucu dole u Vrbanji.

Svaka cast,tog covjeka bih zaista voljela vidjeti!Ako si u kontaktu sa njim puno ga pozdravi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2007, 19:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
subcomandante marcos je napisao:
ChocolateAdikt ::

Helena, imas li ti kakav trag?

ona je, ako je to ta, iz vašeg razreda ( ) u banjaluci i radi u policiji. čini mi se ...

Nije to ta, Majda Berbić radi u policiji, ne znam gdje je Osmančevićka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2007, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Berbic je mladja ili?? Zivjela u Majdinoj zgradi??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2007, 19:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Nije mlađa, naše godište, čini mi se D odjeljenje od prvog do četvrtog, kasnije A od petog do osmog. Sa Starčevice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2007, 19:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2006, 13:51
hallo idijanka ,
svaka ti cast na komentaru. ti si u pravu,i ja se vrlo rado sjecam stari prijatelja i skolski naravno.u ovím forima sam se cuo nakon niz godina sa nekadasnjom skolskom rajom.i znaj da me je obradovalo cuti nesto o njima.
poz Fritz
indijanka je napisao:
tough je napisao:
... nema potrebe da trazis te ljude sad jer ih neces naci u istom statusu u kojem si ih ostavio, to i samo to je bila poenta , ja znam da nemam pravo da pricam o ovome jer nikada nisam bio na njihovom mjestu, ali imam pravo da dam ideju. Stvari su se promjenule, zanima me sta samo kazes takvoj osobi i ako je pronadjes?? hey sta ima, mozemo li nestaviti gdje smo stali etc. Glupost, i ja imam prijatelj il dva koja su se izgubila al nemam komentara i rjeci da kazem tim ljudima ...

Tough, NIKO od nas nije otjerao svoje prijatelje :roll: Rat je poceo a mi smo bili mladi. Nismo imali nikakav uticaj na rat. Jel' tebi to tako tesko da shvatis?!? Samo iz mog razreda je u jednoj godini otislo oko 15-ak cura, sve tri nacionalnosti. Da li to znaci da ne trebamo da nastavimo druzenja i kontakte koje smo do tada gajili? :roll: Ja sam licno 93.god otpratila najbolju drugaricu kad je kretala za Njemacku. Plakale smo obje i ni jedna nije bila sretna sto se desava to sto se desava.. Jedno vrijeme smo izgubile kontakt pa smo ga opet uspostavile. I imale smo I TE KAKO sta jedna drugoj da kazemo. Onda je ona otisla za Ameriku i ponovo smo izgubile kontakt. Doslo je do izmjene brojeva telefona u BL, ja sam se odselila iz BL, tako da ni ona mene nije mogla naci. A trazila me je. Nakon dvije godine traganja, stotine poziva ( nek mi oproste svi oni ameri koje sam nocu budila :oops: ) ponovo smo se pronasle. I jos uvijek IMAMO sta reci jedna drugoj.

Da li ti je sada bar malo jasnije o cemu se ovdje radi? O PRIJATELJSTVU koje nikakva nevolja i rat ne mogu ugasiti. O prijateljstvu izmedju dvije drugarice razlicitih nacionalnosti.... To sto ti nemas sta reci svojim prijateljima je tvoja stvar, ali ako si sa tim ljudima dijelila i dobro i zlo, suze i smijeh, brige i radosti onda ces imati i nakon 30 god. sta da kazes.

Ne zelim te optuzivati niti osudjivati, ali citajuci tvoje postove dolazim do zakljucka da si prihvatila mentalitet ljudi u cijoj zemlji zivis. Sve je racionalno i proracunato. Mozda grijesim. ... Ali tako mi se cini..

Prijatelji zauvijek ostaju prijatelji... Nisi odrasla u Bluci, nisi dozivjela rat na svojoj kozi i to ti jos manje daje za pravo da pricas o temi kao sto je ova. Na ruzan nacin si se ponijela prema katjar, prema svima nama koji i dan danas tragamo za nekim ljudima koji su ostavili trag u nasim srcima, nasim mislima.

I nemoj gledati ovaj forum kao vid dokazivanja ili nametanja. Ovdje ljudi komuniciraju. A komunikaciju treba nauciti :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2007, 08:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Da,zaista je lijepo kada uspijes saznati nesto o staroj raji,gdje su,sta su,kud su....Mada i dalje za vecinu ljudi nista ne znam,od onih pomenutih sa pocetka ove teme!nadam se da ce se i o njim s vremenom pojaviti neke informacije kao o Spikeru,Aidi,Sanji,Almi i Enesu! :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]