jannet je napisao:
E pa ljudi ne znam sta imate protiv netcoma...ja doduse nemam kablovsku vec se wirelissem (wireless).Do sad nijednom od ljudi koji odavno koriste netcom nisu imali zamjerki za njih,a sto se tice tih starih zgrada ljudi se sigurno naci jedno od najboljih mogucih resenja,mislim da nece biti ni potrebe da vam se kopa po zgradi,sem u slucaju da neki debil nije busilicom probio/presjekao zicu za kablovski,a jos da nije na sve to debil sam bi spojio zicu, jos na to da dodam da ono bas kablovi nisu u ocajnom stanju,pa ajmo ljudi rusit zgradu
Mirko sta si ovim zelis da kazes "sa srećom

kako mi radi kablovska televizija na Netcomu, trebaće im je dosta

"...da malo pojasnis?
mislim na to da im je kablaža u totalnom haosu, kvalitet slike na kanalima varira i povremeno kanali ispadaju, tj. zamrzne se slika. Znam iz prve ruke, tj. njihov sam korisnik.
Elta, čija je mreža puno sređenija ima dosta problema u radu interneta, tako da mogu ocekivati jos gore stanje sa Netcomom. Internet traži puno bolji kvalitet signala nego tv kanal.
A od konkurencije, pogotovo takve, ne prpam. Konkurencije je uvijek dobrodosla i tjera sve nas da idemo dalje. Uostalom vidjecete i sami, kad Telekom Slovenije malo složi redove, da će i Telekom Srpske morati poboljšati uslugu.
I realno gledano, ako kablovski operateri Elta i Netkom ne utegnu svoje mreze, vrlo lako mogu ostati bez korisnika interneta, što bi bila velika šteta s obzirom da su već poprilično pokrili grad.