AntiDope je napisao:
Uzas je swe... kakvo bolan takmicenje gitarista!

Nema ovdje takvih gitarista, za te solo shred nastupe. Mislio sam da ima, ali nema.
Mozda i ima tih gitarista ali oni definitivno nisu svirali tamo to vece. Ja CD ne bih ni izdavao, neka ljudi misle da su gitaristi puno bolji nego sto ce misliti kada disk pocne da kruzi gradom i drzavom i planetom.
A i taj takmicarski duh je bezzeze... ko je bolji Jimmy ili Satriani?
Znam da je swe wec prokomentarisano uzduz i poprijeko, ali ewo da se wratim na temu, onu zakljucanu.
Ni ja nemislim nista zlonamjerno.... Samo nikad nisam cula takvu kritiku od velikih ljudi (da ovo niko ne shvati licno), koji su zaista puno napravili, ali sam takvu kritiku cula od ljudi koji su malooo sujetni, a zapravo nikad nisu pitali za pomoc, a sviranje bilo kakvog instrumenta zahtijeva puno rada i casova. Zanima me koliko je muzicara iz BL ikada bilo na nekom casu bilo gdje kako bi radili na sebi, ili se sve to zavrsava nekom klosarskom pricom?
Nikog ne prozivam, ali citat je bio pogodan za moje razmisljanje...
A sto se takmicenja tice, definitivno pozitivno desavanje, da svi ti NAJBOLJI gitaristi koji se prse gdje stignu, zaista vide gdje su...
Naravno ne globalizujem jer vjerovatno tu ima i skromnih muzicara
A sto se CDa tice, svi oni koji nisu bili to vece tu, sad mogu i da cuju tu svirku u svojoj kuci...