banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 15:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
maloprije sam gledao trening portugalaca i ronaldo trci iradi sa loptom kao nov...znaci igra!

Pa nije on zvezda kao ovi nasi pa da se stedi on se tek treba dokazati a ne kao Pantelic i kompanija koji su dokazani i provereni igraci pa mogu malo lakse da igraju protiv Kazahstana!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 15:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ronaldo je vrhunski igrač baš zbog toga što gotovo nikad nije povrijeđen! Za razliku od Robbena, Messija, Cissea,... Ne kažem da su oni loši, naprotiv, ali nikad neće biti smatrani najboljima na svijetu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 15:58 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Ljudi skontajte ovo ... Izlazim sa faksa ... Bacam pogled lijevo ... Kad ono ... Stoje Siniša Mihajlović i Figo i dijele neke postere/autograme 8)

Kako sam se utripovao, jebem ti život. Hoće neko da kupi poster :D :D :D ? Vidimo se na Marakani (čujem da je bilo u BL organizovano putovanje za 45 KM sa kartom!).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 17:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Azerbejdžan probio psihičku barijeru protiv Srbije i sad vodi u 90. minuti i protiv Finske 1:0, kvota 6,80!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 18:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Azerbejdžan probio psihičku barijeru protiv Srbije i sad vodi u 90. minuti i protiv Finske 1:0, kvota 6,80!!!

hahahahah mi sluzimo izgleda da drugi protiv nas izgube nevinost hahahahaha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
E svašta.

Mada Srbiji taj rezultat odgovara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 19:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
Kako li ce biti veceras?
Srbija-Portugal...

Prognoze?

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 19:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakve prognoze, 0:1 je već!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 21:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
1-1 zavrsilo!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
,meni je iskreno sazlilo ,traljavo, izgubljeno i slucajno --svaka cast onom jadi od golmana sabio se od posla

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Sve u svemu dobro su odigrali. Prvo poluvreme je bilo na nivou, a drugo su drastično usrali, kako samo oni umeju. Do duše nisu oni toliko ni usrali, koliko je Portugal nametnuo svoju igru, a oni kako su lošija reprezentacija po kvalitetu, nisu to mogli ništa da urade. Sreća pa mali Ronaldo nije bio raspoložen kako treba inache bi nas nabili gore nego Argentina :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
E ajde ti suti majketi...Vidic je tog Ronalda u dzep strpao i on i Duljaj..kakav crni Ronaldo moze prolaziti igrace tipa Antona Ferdinada i Olafa Melberga tamo po raznoraznim Engleskim klubovima...kakav on...!!!

A sta reci za Milosa Krasica...ja nemam rijeci mali ima turbinu u guzici...stas onaj sjeverac kad produva u Rusiji ubi moras trcati ako oces zivu glavu...a jest igra covjek svaka mu cast...!

Duljaj mastor majke mi....veliki borac,zaista primjer svima.!

Dusko Tosic e taj momak je samo za jebat Karleusu i nista vise,momak stvarno pojma nema.

Bole Jankovic sminkeraja al nije los sjajan potez kroz noge Karvalhu i onaj go nema sta momak odigrao za 10.!

Pantelic Marko....veliki borac igra srcem to se vidi,trci u odbranu pa u napad pa u sredinu na skok svugdje ga ima..njemu tehnika nije jaca strana pa mu se ne moze zamjeriti neke stvari...on ipak lopte dobija u sesnaest metara....!

Stojkovic golman.....momak ne brani nije u formi i to se vidi..!!!

Stanka ma kapiten je kapiten:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 22:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dragutinović je najjači!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 22:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
Citiraj:
A sta reci za Milosa Krasica...ja nemam rijeci mali ima turbinu u guzici...stas onaj sjeverac kad produva u Rusiji ubi moras trcati ako oces zivu glavu...a jest igra covjek svaka mu cast...!

krasic je igrao krasno ali ga sabili portugalci jeb ga

Citiraj:
Duljaj mastor majke mi....veliki borac,zaista primjer svima.!

stvarno

Citiraj:
Dusko Tosic e taj momak je samo za jebat Karleusu i nista vise,momak stvarno pojma nema.

dobro tosic je los igrac ali je sigurno poceo prvo igrati fudbal pa jebati doticnu i nekako su ljudi kreteni prema njemu

Citiraj:
Pantelic Marko....veliki borac

+velikkki glumac :wink:

Citiraj:
Stojkovic golman.....momak ne brani nije u formi i to se vidi..!!!

sabili su ga branio je prilicno dobro

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Све у свему, добро.
Мој оптимизам прође, ладно!
Прво полувријеме одиграно добро, агресивно, бокови се добро показали. Голман, ван форме, направио грешку, касније се извадио, према томе, солидан учинак за њега.
Одбрана добра, Видић краљ, Крстајић има мало проблема са главом, или га је неко на истоку нервирао, па га овај гађао пола утакмице. Ипак добро је одрадио посао. Бекови такође, Дуљај прејак, машина од човјека, укључиш је и она ради, ради, ради, ради, ради......
Драгутиновић дјеловао споро, али је имао пар добрих пасова, и није се баш прославио у застављању противника.
Тошића и не треба коментарисати, не знам ни откуд он на тој позицији, у овој репрезентацији, на списку селектора, у фудбалу...? Био је борбен и то је све. Тужно је да ми непрестано величамо само "жељу", момак је упропастио пола напада, а ни један португалски. На његовој опзицији може играти бар 5 играча са списка тренера.
Ковачевић, као што раније рекох, ограничен. Не треба му дозволити да задржава лопту, и то је то. Има болесну потребу да нешто, као, мува, комбинује, дрибла, а, везе нема. У дефанзиви добар, одузео неколико кључних лопти.
Станковић имао врло добро прво полувријеме, као и Јанковић. Обојица су трчали, додавали употребљиве лопте, центрирали... Фалио нам је Жига, као никад. Друго полувријеме, обојица заказали. Мали се почео бацати по земљи, фолирати, зај... А капитен, уморан, шта ли, јер једино тако могу разумјети ону измјену?!
Красић, играч утакмице. Носио се са лоптом, и одбраном Португала, више него добро. Надам се да смо напокон добили доброг креативца.
Пантелић, превише усамљен у нападу, добијао само висинске лопте, и то што је добио, није баш ни примао како треба, уз то је ван форме. Без обзира на то, и он је имао жељу. Друго полувријеме, показује двије ствари, умор играча (недопустиво), и кукавичлук Клементеа. Чувао је столицу, лову, "живу главу". Имао смјешне измјене. Лазовић прекасно, Марковић умјесто капитена - без коментара, Короман????.
СРБИЈА!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
krasic je igrao krasno ali ga sabili portugalci jeb ga

Nista oni njemu nisu mogli.....onaj Fereira i Miguel ce ga sanjati ovu noc ja mislim pravi ringispil je bio

Citiraj:
dobro tosic je los igrac ali je sigurno poceo prvo igrati fudbal pa jebati doticnu i nekako su ljudi kreteni prema njemu

Ma koliko god ljudi bili kreteni on nije za ove reprezentacije...ima tu mnogo boljih rjesenja.

Citiraj:
+velikkki glumac

Isto kao i Ronaldo

Citiraj:
sabili su ga branio je prilicno dobro

Ma daj branio je ono samo sto je islo u njega,a ono sto je islo malo vise to mu je il ispadalo il je nekako jedva boksovao ma sve zajedno nista a onaj go sto je primio..pa ja ne znam sta je trazio na 10 metara od gola svoga

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Srbija bolja u prvom, Portugal u drugom... 1:1 najrealnije. Niti možemo da igramo repsing jer nemam fizički spremne igrače za to, niti možemo da igramo u istom ritmu cijelu utakmicu iz istog razloga, a još manje možemo nekome da namećemo svoj stil igre, jer smo tehnički dosta slabiji...

Ovo mi se svidjelo u prvom poluvremenu, a u drugom je jednostavno nestalo snage...
Stojković je klasa i čovjek mačijih refleksa
Duljaj ima borbenost i defanzivu. Slab u napadačkom dijelu, ali en može se sve imati.
Dragutinović previše izgubljen za igrača nejgovog iskustva i rejtinga.
Vidić - šta reći. Jedan od najboljih evropskih štopera u ovo mtrenutku
Krstajić - igra iskusno i sigurno.
Kovačević - jedan od najboljih. Rijetko komplikuje i igra najpožrtvovanije
Krasić - u rangu sa Kovačevićem. Malo više komplikuje, ali daleko je tehnički potkovaniji i opasniji.
Stanković - konačno jedan dobra utakmica za reprezentaciju. Može i mora još bolje.
Janković - ma jel' ono bio Bole maneken na terenu, pa još dao gol glavom. Najveće iznenađenje za mene...
Tošić - ? ? ? Nit može da centrira, niti da probije stranu. Defanzivno upitan. Definitivno enigma.
Pantelić - odsječen i bez upotrebljivih lopti, ali se i pored toga par puta izborio sa Karvaljom i Andradeom.

Optši utisak - dobro. Zaključak - može i bolje.

Portugalci - takvu skupinu foliranta, padavičara i provokatora valjda svijet još nije imao. Tehnički su superiorni, ali im fali čvrstine i borbenosti. U vrhu jesu, ali daleko su od najboljih.
Po nekima, najbolji igrač današnjice, Kristijano Ronaldo, prosto traži batine po terenu, pa kad ih popije, bleji u sudiju. Najveći padavičar današnjeg fudbala. Čudi me da ga par puta nije oduvala i beogradska košava...

Puno je bodova još u igri. Ovakvim pristupom možemo da pobiejdimo obe utakmice protiv Finske, a i Poljake u Beogradu. Ni Belgija ne bi trebala da bude problem, a ako ne pobijedimo svu boraniju (Kazahstan, Jermeniju i Azerbejdžan) ne moramo ničemu ni da se nadamo. Grupa je velika i ima još puno da se igra...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 23:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:

Ma daj bolan u sta ti gledas....vrati traku malo protiv kazahstana i tad je imao macije reflexe jel?On je samo branio ono sto bi i Jovo Smanja odbranio sve ono sto je u njega islo to je i branio a ono sto je bilo malo teze tu se vec gubio il mu ispadale lopte il je izletao bez ikakve potrebe...samo je tuzno sto u ovom trenutku nemamo kvalitetnog golmana jedino ne znam kakav je onaj Avramov.

Citiraj:

Sve je to OK samo taj momak nema nista bolju tehniku od Igora Duljaja tako da on ne smije loptu drzati duze od sekunde kod sebe,ali sto taj voli komplikovati to te bog dragi sacuva..!!!

Citiraj:
Krasić - u rangu sa Kovačevićem. Malo više komplikuje, ali daleko je tehnički potkovaniji i opasniji.

Krasic nista ne komplikuje sve sto je danas uradio dobro je uradio nije imao niti jedne lose strane...kad je krenuo u dribling prosao je 1 ili 2 igraca ne bitno on je prosao.....!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 23:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Kao prvo slazem se da ima puno da se igra i da j epuno bodova u igri ali nam raspored bar po mom misljenju ne ide na ruku!

Citiraj:
Ovo mi se svidjelo u prvom poluvremenu, a u drugom je jednostavno nestalo snage...
Duljaj ima borbenost i defanzivu. Slab u napadačkom dijelu, ali en može se sve imati.
Dragutinović previše izgubljen za igrača nejgovog iskustva i rejtinga.
Vidić - šta reći. Jedan od najboljih evropskih štopera u ovo mtrenutku
Krstajić - igra iskusno i sigurno.
Stanković - konačno jedan dobra utakmica za reprezentaciju. Može i mora još bolje.
Janković - ma jel' ono bio Bole maneken na terenu, pa još dao gol glavom. Najveće iznenađenje za mene...
Tošić - ? ? ? Nit može da centrira, niti da probije stranu. Defanzivno upitan. Definitivno enigma.
Pantelić - odsječen i bez upotrebljivih lopti, ali se i pored toga par puta izborio sa Karvaljom i Andradeom.

Ne slazem se sa par ovih tvojih ocena! Krasic je po mom misljenju taj kreativac koga smo dugo cekali i ovo je bila njegova utakmica, Dragutinovic je odigrao besprekorno a Stojkovic cij sam veliki fan ima macije reflekse ali mislim da je trebao propustiti ovu utakmicu jer zbog toga sto je u zalosti je i napravio onu gresku kod prvog gola, siguran sam da nije u zalosti ne bi ni bilo greske mada i pored toga u drugom poluvremenu je delovao sigurno! Za ostale se slazem s tim sto moram apostrofirati onog mamlaza Tosica taj covek nije za reprezentaciju!
Sta reci za selektora sem da nije za ovu selekciju jer izmene niti su imale smisla niti su pomeranja na terenu imala smisla jer kada je usao Markovic on pomera Duljaja na Stankovicevo mesto a Markovica salje na najosetljiviju poziciju tj da cuva njihova krila i to je bila nepotrebna kocka selektora jer je Duljaj taj posao radio perfektno i zamislite da je ne dao bog Kvarezma izdriblao Markovica i zabio gol!!! Zatim sta Koroman radi na terenu to ni meni nije jasno! U jednom trenutku je cak i komentator rekao da ovaj nas vezni red nikada nije igrao zajedno sto je jos jedan u nizu dokaza koliko Klemente nije za ovu selekciju!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Mar 2007, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
vrati traku malo protiv kazahstana i tad je imao macije reflexe jel

:roll: :roll: :roll:

Citiraj:
je samo branio ono sto bi i Jovo Smanja odbranio sve ono sto je u njega islo to je i branio a ono sto je bilo malo teze tu se vec gubio

:roll: :roll: :roll:

Zanimljivo viđenje... Biće da nisi gledao istu utakmicu kao i ostali.
A i kod vodećeg gola malo mu se može prigovoriti. Tijagova lopta je zakačila igrača u bloku i bilo je teško da se bilo šta učini...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]