Tiki the Boyler je napisao:
@jacqueline
Hvala za link. Nisam znao za to...
Zanimljivo!
jos sam zaboravila napisati da im oni nekad organizuju i svirke. ali to je zanimljivo, ti bendovi su uglavno sretni ako dobiju priliku da negdje nastupaju, cd ako i snime, snimaju sami, pakuju sami, prodaju za 100, 200, 300 dinara, zadovoljni su ako na nastup dodje vise od 50 ljudi, ako dodje 200 to je odlicno, i to se sve desava u beogradu!!! a ovo je banja luka. mozda ljudi ovdje imaju malo nerealna ocekivanja.
i u bl ima gdje da se svira, samo treba pitati. ako je neko spreman i uvjezban za nastup, neka pita negdje. to nije sramota. ima molos, ima cat, pub... i samo ovdje stavi tacno vrijeme. na ovom forumu ce to vidjeti bar sto ljudi. jos tih sto povede nekog i eto.
subcomandante marcos je napisao:
jacqueline ::
i onda je doslo ovo
http://www.popboks.com/jutro/da se nisi možda dokopala te kompilacije?
nisam, mada imam vecinu pjesama. ali pitala sam onu djevojku iz keca, rekla je da ce pitati sto im nisu poslali i tu kompilaciju, posto nisam bila jedina koja je pitala za taj cd. stvarno hocu da kupim orginal, prvo sto su neki izvodjaci svoje pjesme po prvi put snimali u studiju, trebalo bi da zvuci bolje nego oni snimci koji se mogu skinuti sa scene, a i zato sto od prodaje prve kompilacije zavisi izlazak druge, koja se, ja mislim, vec i priprema, jer prodaja je u srbiji isla sasvim dobro.