Astor_Piazzolla je napisao:
Nadam se da nije problem sto sam imenovao ove ljude
Samo dobro mislim

P.S. zaboravio sam da napisem ime jedne djevojke koja se zove Sonja Djevenica koja je u Sloveniji trenutno (koliko znam)...
Da Sonja je u Sloveniji, i postoji
veliko mozda da ce se vratiti. Jer bi ona zaista da mijenja ovdje neke stvari, kad je muzicki odgoj djece u pitanju!!! I znam da su je tamo u SLO osposobili da to i realizuje u realnoj situaciji. Ali po onome kako stvari sad stoje, ne vjerujem da ce dalje od Ljubljane, jer se dosta namucila da ostvari svoje ciljeve, da bi dosla ovdje i naisla na ljude koji bas i nisu skloni promjenama, i koji bi je natjerali da se vrati odakle je i dosla, nazalost!!!
Tako da nekad ima smisla neke stvari popravljati, a nekad ne!!! Nisam nikakav pesimista, samo sam se prosto navikla na ovu ovdje situaciju i brutalno sam realna!!! I ono sto je najbitnije treba se nauciti nositi sa svim tim problemima, i ne dozvoliti da uticu na tebe!!! Zato ja cesto letim do SA i BG i puno radim i pokusavam opstati ovdje tako sto se hranim pozitivim mislima i radom sa vrsnim muzicarima!!! I moj savijet svim banjaluckim muzicarima je da svakodnevno rade na sebi, kako se jednog dana ne bi uhvatili u situaciji kako samo kenj..u i kritikuju!!!
P.S. Protiv zdrave kritike nemam nista, ako mi taj neko zna objasniti sta to treba da promijenim kako bih bila bolja!!!
A kritika, koja nije potkrepljena cinjenicama, i recena onako, jer neko ne zna udijeliti i neki kompliment mi ne znaci mnogo!!!
I da, jos samo nesto...
Ljudi ne bojte se kritike....