banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 23:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2007, 18:18 
Из Службе града најавили комплетну обнову "Инцеловог" базена

Ријеч је о озбиљнијем улагању градских власти у обнову "Инцеловог" базена. За те намјене у овој години планирали смо да издвојимо пет милиона марака, а преостали дио у сљедећој години, истакао Будимир Балабан

НAЈВAЖНИЈИ задатак Одјељења за комуналне и стамбене послове Службе града у овој години је да започне изградњу "Инцеловог" базена.

У Одјељењу за комуналне и стамбене послове Службе града сазнајемо да је расписан јавни оглас за извођача радова за изградњу објекта, који ће се простирати на површини од 6,5 хиљада квадратних метара.

- Ријеч је о озбиљнијем улагању. За обнову "Инцеловог" базена у овој години планирали смо пет милиона марака, а преостали дио у сљедећој години. Међутим, тек када изаберемо извођача и добијемо динамику радова, прецизније ћемо знати када ће бити завршен и колико ће тачно коштати - истакао је Балабан.

Према његовим ријечима, "ако Служба града процијени да се радови могу завршити и платити у овој години, онда је сигурно да ће се упутити захтјев Скупштини града са корекцијом програма и пребацивањем новца из једне у другу ставку".

Начелник Будимир Балабан је казао да је сада само питање обезбјеђења довољно новца и технолошког начина на који ће "Инцелов" базен бити изграђен.

У Aдминистративној служби града казали су да није ријеч о класичној обнови, већ о изградњи потпуно новог базена.

Идејно рјешење за базен урадило је предузеће "AРС студио" и биће изграђен по свим међународним олимпијским стандардима.

Идејним рјешењем је предвиђено да "Инцелов" базен у потпуности буде затворен. У објекат ће се улазити на контролни улаз, послије којег слиједе свлачионице, тушеви и улазни простор у базен. Гледаоци ће из контролног улаза пролазити до трибина.

Горњи дио трибина биће фиксиран, а доњи, због одржавања различитих манифестација, покретан.

Дио базена биће затворен великим покретним стаклима, па ће купачи у љетном периоду моћи да излазе на плато испред објекта и сунчају се.

У склопу "Инцеловог" базена биће изграђене и клупске просторије, као и новинарске коментаторске кабине. У горњем

дијелу објекта планиране су просторије за управу базена.

П. ПЕЋAНAЦ

Тренинг

Начелник Одјељења за комуналне и стамбене послове Будимир Балабан казао је да су бројни приједлози и примједбе са јавне расправе о "Инцеловом" базену, одржане у мају прошле године, укључене у коначно рјешење.

- У оквиру затвореног дијела, наћи ће се и дјечији базен. Јавна расправа значајно нам је помогла да неке ствари, на које нисмо мислили, уочимо и уврстимо у коначно рјешење обнове "Инцеловог" базена - нагласио је Будимир Балабан.

Додао је да ће, по завршетку изградње, бањолучки спортисти коначно добити мјесто гдје ће моћи да тренирају и имати основу за постизање врхунских резултата.

Izvor: glasssrpske.com

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
kakav kretenizam najj bolje da ga zablindiraju skroz i da se osjecas kao u konzervi i onako ce se svi preseliti u akva park tj pokusaj da se napravi akva park

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2004, 00:59
Koliko ja znam to se planira već 5god. a poslije AQUA parka na koji su dali ko zna koliko da će toliku lovu izdvojiti za INCEL čisto sumnjam.. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
ne znam plivati :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa ako u AQUA park bude ulaz 10marona kao što pričaju nevjerujem da će se baš puno ljudi preseliti tamo...Vrbas, gajba piva i bog te veselio... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Konacno se neko sjetio da napravi zatvoreni bazen kako treba. Da je potreban, jeste. Prijeko potreban. Ja prva idem na bazen samo zimi. Jer idem prvenstveno zbog plivanja. Ljeti izbjegavam bazene jer ne vidim funkciju "kiseljenja" u bazenu. O plivanju nema govora jer medju 'iljadu dusa to je prosto neizvodivo. A da ne pricam o zabrani skakanja ( :D ).

Seherov bazen je dosta neuslovan. Prilicno skup, hladan, moras da teglis stvari sa sobom, uticnice (da ukljucis fen) nekad rade, nekad ne...Jedino je voda ok (doduse kako kad).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

upad petak ili preko ograde :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

A što od 5 marki marku daješ za džamiju da ni ne spominjemo... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

taj seherov je posebna prica iz principa nikad nisam otisla tamo a nikada i necu ii .-tacka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

GHOST RIDER - ajde da se svi zatvorimo u kuci zato sto na jednoj strani marku dajes za crvkvu, na drugoj za dzamiju, na trecoj za javnu kucu, na cetvrtoj za FK Borac, na petoj za Telekom....I marka i do marke i dzamija i do dzamije. Jel' ti znas 1/1 da je to 100%? Dakle imas informaciju iz prve ruke da se od prodaje karata za bazen u Seheru, dio para izdvaja za dzamiju??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

helena pise na karti vidjela rodjenim okom :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U redu ako je tako, ne obracam paznju, jer me se zaista ne tice ko sta radi sa svojim parama. Ne bih da ovo povuce na raspravu oko dzamije i slicno. Ja govorim o samom bazenu. O (ne)uslovnosti istog. Zbog toga mislim da je Banjaluci potreban (pravi) zatvoreni bazen.
Doduse, zatvoreni i otvoreni je trebao vec da se izgradi gdje je naselje Zute zgrade, ali nije jos (gradnja je u toku).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 20:24 
GHOST RIDER je napisao:
Pa ako u AQUA park bude ulaz 10marona kao što pričaju nevjerujem da će se baš puno ljudi preseliti tamo...Vrbas, gajba piva i bog te veselio... :D

Al bash....uz to i pilence ili roshtilj...bolje deset puta neko na bazenu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 21:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
A gdje će naša omladina kad zatvore Incelov??? Ja sam tamo proveo "10 najboljih godina", od 7. godine i sezonskih karata do pred kraj srednje škole! Da neće da se kupaju u one tri kade u Aquani???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 21:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Stvarno su napravili shit od AQUANE, nema čestitog bazena,sve neke što kažeš kadice, a da su napravili pravi olipiski bazen pa da se tu mogu održavati i neka takmičenja itd...neg ovako...za sve je to kriv zapad, globalno zatopljenje i Mc Donalds.....Štrajk gladju pa ko crko,crko..... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
10 miliona maraka???
Sad imaju 10 miliona, a kad smo mi trazili 180 hiljada za pokrivanje,nije bilo, bilo im puno.Da. naravno,od tih 180 000 .toliko bi i otislo za bazen, nista u necije ruke, sad ce od ovih 10 000 000, pola da ode u privatne dzepove. :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 21:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Trebalo je predložiti bar 5 miliona, ali naglasiti da je za pokrivanje potrebno samo 180.000 pa bi bilo svega!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Mar 2007, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
laoce je napisao:
10 miliona maraka???

200 miliona maraka... Ako imaš... Ja bih ti vratio, brate.... Evo, i radim prinudno u trafici...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
GHOST RIDER je napisao:

Ulaz 7 km a bice i neka poslepodnevna karta, kao jeftinija. Inace jeste veliki shit od bazena, ali su rekli da ce u narednih 5 godina napraviti i jos jedan zatvoren u sklopu tog bazena, kao ostavili mjesta. Videcemo.... Izgleda da gradiska/srbac opet ne ginu ovo ljeto ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Mar 2007, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
EiLeen je napisao:
laoce je napisao:
10 miliona maraka???

200 miliona maraka... Ako imaš... Ja bih ti vratio, brate.... Evo, i radim prinudno u trafici...

Stevane,jes to ti? :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]