banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jun 2025, 17:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Nova tema
PostPoslato: 12 Mar 2007, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Људи, браћо, пријатељи,
како вам више на досади набијати се око потпуно бесмислених тема...

Подфорум има све мање чланова који пишу, просто јер је постао бесмислен и досадан...

Има ли шансе да одморимо са досадашњим стилом комуникације и избора тема, и да разговарамо о неким нормалним и лијепим стварима, тако потребним у ова времена смутна...

Да ли се слажете са опцијом да се избејгавају провокативне и бесмислене теме и да се дају само позитивни и лијепи примјери?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Evo jedan pozitivan i lijep fazon.

Sekta bijelog lotosa u Indiji,(sidnejska opera je izgradjena po uzoru na arhitekturu njihovog hrama,koji stvarno izgleda kao bijeli lotos,predivno)je medju 5 najposjecenijih turistickih destinacija na planeti(neprovjereno,cito ja nedje).

Njihovo vjerovanje?jednostavno.Svako ko vjeruje u nesto,bilo shta,je dobrodosao da se moli u njihovom hramu.

To je po meni lijepo i pozitivno,uciteljice :D

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D :D :D

Сједи Перице, добио си 4+!

Тј свако ко вјерује да је Пучини дупло већа фаца од Вердија
може да се моли у том храму :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2007, 20:06 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Damaskin je napisao:
Наравно, Видуша је одмах препознао да се овдје не прича у ствари о скретању са теме и глупим причама, већ да је права тема екуменизам. :D :D :D

Viduša, izvalio te Damaskin ko krmača ogradu :) Ludi ste obojica.

Gradimo ustanove za mentalno oboljele a ne vjerske objekte!

Šminka :wink:

Evo imam ja jednu divnu priču!!! U nekom dijelu svijeta postoji jedna časna sestra koja drži dvije bolnice. Jedan od pacijenata, mladić 23 godine, ima neizlječivu bolest - atrofiraju mu mišići i do 30te godine će sigurno umrijeti a do tada će prikovan za bolnički krevet. Elem, dečko je bio nevin i nije želeo da takav "spozna Boga" (jer bi ga ovaj sigurno zezao, gdje ćeš to vidijeti, čovjek 30 godina a nije k...harao). Zato mu je dotična dobroćudna i nekonzervativna kaluđerica za pedesetak dolara pronašla prostitutku jer je to bio jedini način da se dečko omrsi. Dečko je tako u svom bolničkom krevetu posredstvom "božijeg službenika" iskusio čari seksa. Svi su sretni, vi ste uživali u ovoj priči, a ja sam iskreno bio iznenađen kad sam je pročitao! Kakvih sve nečasnih sestri i ima!!!

Znate onaj vic kad smo već kod njih? Priča časna sestra iz Francuskog manastira...

"U drugom svjetskom ratu, kada su se Francuzi povlačili, vojnici su upali u manastir i po***** sve nas, osim sestre Marije. Kad su Švabe došle, po***** su nas opet sve osim sestre Marije. Poslije krajem rata kad su se Švabe povlačile, opet su nas po****** sve osim sestre Marije. Kad su saveznički vojnici opet došli, ponovo su nas po****** sve osim sestre Marije."

Pa dobro, što nikad nisu po***** i sestru Mariju?

"Zato jer ona nije htjela!"

:lol: :lol: :lol:

Nemoj da mi se neko uvrijedi zbog ovog bezazlenog vica ;)

Pomoz Bog svima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 02:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ово је виц?...

По дефиницији је то нешто смијешно а не жалосно.

Ова прича, само много тога говори о теби и твом образу,
свака ти част мајсторе...

ПС Пријатељски савјет - боље да трошиш енергију да нађеш дјевојку умјесто што трошиш простор на серверу оваквим смећем

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2007, 07:03 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Haha, pa naravno da je vic, zar nije očigledno!? Ništa ti to burazeru ne govori o meni, sem da volim uvrnute viceve. Ovo iznad sa bolesnikom nije vic, naravno... Tragikomedija. Ali sestra Marija ... :lol:

Hvala na prijateljskom savjetu :thumbleft:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]