Damaskin je napisao:
Viduša, izvalio te Damaskin ko krmača ogradu

Ludi ste obojica.
Gradimo ustanove za mentalno oboljele a ne vjerske objekte!
Šminka
Evo imam ja jednu divnu priču!!! U nekom dijelu svijeta postoji jedna časna sestra koja drži dvije bolnice. Jedan od pacijenata, mladić 23 godine, ima neizlječivu bolest - atrofiraju mu mišići i do 30te godine će sigurno umrijeti a do tada će prikovan za bolnički krevet. Elem, dečko je bio nevin i nije želeo da takav "spozna Boga" (jer bi ga ovaj sigurno zezao, gdje ćeš to vidijeti, čovjek 30 godina a nije k...harao). Zato mu je dotična dobroćudna i nekonzervativna kaluđerica za pedesetak dolara pronašla prostitutku jer je to bio jedini način da se dečko omrsi. Dečko je tako u svom bolničkom krevetu posredstvom "božijeg službenika" iskusio čari seksa. Svi su sretni, vi ste uživali u ovoj priči, a ja sam iskreno bio iznenađen kad sam je pročitao! Kakvih sve nečasnih sestri i ima!!!
Znate onaj vic kad smo već kod njih? Priča časna sestra iz Francuskog manastira...
"U drugom svjetskom ratu, kada su se Francuzi povlačili, vojnici su upali u manastir i po***** sve nas, osim sestre Marije. Kad su Švabe došle, po***** su nas opet sve osim sestre Marije. Poslije krajem rata kad su se Švabe povlačile, opet su nas po****** sve osim sestre Marije. Kad su saveznički vojnici opet došli, ponovo su nas po****** sve osim sestre Marije."
Pa dobro, što nikad nisu po***** i sestru Mariju?
"Zato jer ona nije htjela!"
Nemoj da mi se neko uvrijedi zbog ovog bezazlenog vica
Pomoz Bog svima.