Užas... Od sramote neću imati snage da odgovorim na prozivanja grobara, koji sad mogu da nas isprozivaju do mile volje...
Bajević kupi prnje. Nije uspio i tutanj. Za njega važi isto kao i za Šakotu u košarci. Niko ne tvrdi da je loš trener, ali ono što je ovdje zamislio, nije uspio da sprovede u djelo i rastanak je neminovan. Ne treba ga sad pljuvati i prozivati. Za zazliku od jednog Šakote, bar nije čeko da totalno ugrobari tim, pa da ode, već je uvidio svoje greške i ostavio ipak jednu solidnu bodovnu zalihu, svom nasljedniku.
Već poslije ispadanja od Libereca, postojala je mogućnost da Bajević ode u Panatinaikos za velike pare. Pitao sam se već tada, da li je trebalo prihvatiti tu ponudu, pogotovo što je postoja mogućnost angažovanja Dujkovića, kao trenera, ali Piksi je tada rekao da ozbiljan klub ne mijenja trenera nakon samo par mejseci. Nije da nije bio u pravu, ali čini mi se da svi možemo da zaplačemo za tom prilikom...
Inače nije Bajević isključivi krivac. Igrači takođe zaslužuju sve kritike, ali Bajević je ipak preuzeo krivicu na sebe, štiteći igrače, što je lijepa stvar, da su u pitanju profesionalci koji to znaju da cijene, a ne raspuštena bagra koja potcjenjuje svakog protivnika...
Citiraj:
jedini trener za Zvezdu sada je Muslin
Hmmmm... Jedino je sa Muslinom zvezda imala prepoznatljivu igru u posljednjih nekoliko godina, ali ono što me zabiranjava je Muslinovo menadžerisanje i njegovo vječito povlačenje nekakvih polovnjaka tipa Lerinca i Ilića sa sobom... Ne bih da se upuštam u licitiranje, ali treba razmisliti o mlađim snagama, bivšim igračima. Ne bih imao puno zamjerki da se mjesto trenera ponudi Mihajloviću ili Jugoviću...
Pozitivna stvar iz svega ovoga je ovo...
Citiraj:
Navijači Zvezde su pozvali fudbalere posle meča, da pridju severnoj tribini, a kada su fudbaleri pokušali da to učine, zasuli su ih stolicama i topovskim udarima! Potom su uzvikivali: "Vidimo se na treningu".