Joj majko, vidi Đanija dizelaša i dekoltea, Kovačevića i šarene košuljice i Ćirića retarda u pozadini u majici u kakvu ja koristim za spavanje...
Inače mislim da je ovo slika sa proslave jedne od Partizanovih titula, a Kovačević izdajnik slavi sa njima.
Kružile su priče da je on grobar kakvog nema i da je igrom slučaja završio u Zvezdi...
Nazad na temu...
Nisam htio da dajem bilo kakav komentar na ovo kolo, dok se bar malo ne uvjerim da li je Zvezda odigrala još jednu utakmicu na nivou prethodnih, a protivnici odsječeni od treme, sami sebi dali 4 gola, ili je konačno i igra bila na nivou rezultata. Izvještaji sa utakmice, od strane novinara i ljudi koji su imali priliku da je gledaju, kažu da je konačno igra ličila na nešto... Bajević krenuo sa 2 napadača i Raškovićem na desnoj strani, kao povučenijim. Po meni se Đokićevo prisustvo na terenu odavno ne može karakterisati kao igra sa napadačem, ali šta je tu je...
Kastiljo i Milijaš kreatori igre, a obojica stigli i da se upišu u strijelce. Burzanović najbolji igrač na terenu.
Treba li još pokazatelja da Georgievu nije mjesto na terenu i da Koroman ne mora da igra, iako je najzvučnije pojačanje? Banat nije mjerilo kvaliteta igra, a još manje kvaliteta tima, ali s obzirom da je po ocjenama mnogih ovo bila najbolja igra Zvezde u posljednjih godinu dana, moiže se zaključiti da ipak nije sve crno kako je izgledalo nakon derbija... Ono što je tužno je da će Nenad Milijaš, već u idućem kolu da izvisi za mjesto u timu, jer Kastilja će malo ko da izbaci iz ekipe, pošto je čovjeka drugi strijelac ekipe, a kapiten Milovanović mora da igra... Za Milijaša znači nema mjesta, jer na lijevoj strani ne može da igra, s obzirom da mu brzina nije jača strana... Još da vidimo koliko mogu Trajković i Perović i eto pristojne konkurencije u veznom redu, a u napadu provjeriti tandem Tadeu-Purović. Čini mi se da bi kombinacija brzog i pokretljivog napadača, sa sidrašem tipa Purovića, mogla da da rezultate...
Ukupna ocjena je i dalje mršava. Jedna dobra igra i ubjedljiva pobjeda ne pokrivaju očajna izdanja tokom sezone. Vidjećemo u narednim kolima...
A Partizan je malo poletio poslije derbija, ali su se spustili na zemlju. Njima je problem mlada ekipa, kojoj je dovoljna jedna dobra utakmica protiv jakog protivnika, da poleti u nebo. Vidjećemo ih u narednim kolima, jer dosad nisu prikazali ništa spektakularno, mimo derbija. Vjerovatno da ocjena njihovog kvaliteta leži negdje između briljantnog izdanja u derbiju i ovih neubjedljivih predstva protiv Smedereva i Mladosti...