BlackHand je napisao:
Ne, Shaka Zulu nije vodio ni jednu jedinu bitku protiv Britanaca. Istrebljivao je masovno ostala plemena koja nisu bila spremna da prihvate njegov plan o "velikom Zulu plemenu." Ti govoris o ubistvima pod okriljem demokratije, kome se konkretno mogu pripisati ta ubistva ? Bombardovanej Srbije 1999. je jedan od najbolje argumentovanih napda NATO-a ikada. Predpostavlja se da bi posledice bile kud i kamo veće da se sranci nisu umešali. Milošević nije bio spreman da ode i da preda vlast, narod nije bio spreman da ga trpi dalje. Novi građanski rat je bio na pomolu. Ne kažem ni ja da mi se svidja ta njihova politika dole u Iraku i sl, ali ipak mislim da su odigrali značajnu i pozitivnu ulogu u Kuwaitu na primer.. Ne možeš ti izdvojiti posebno Blaira ili Schredera, Solanu, Klintona ili Busha, ... sve su to napadi koji su bili predmet dogovora grupe naroda, organizacije-aždaje poznate kao NATO.
hehhe cuj nije vodio bitku protiv Britanaca. ajd ti vjerujem. Britanci su imali plan da pripoje to dole sebi kao koloniju sto su i uradili, saka zulu je znao za to i pokusao da ujedini afriku al eto procitaj dole moj signature on ti govori sve. iz obale slonovace je toliko izvuceno zlata, jer su se crnci prodavali za novac. britancu su ga imali i znali su ako ga daju ili kupuju ljude da ce dobiti jos vise, zlato. eh to ti je demokratija. muzeji su im puni strane kulture koju su poosvajali zbog gramzivosti.sorry. svugdje je tako isto, pa i u tom kuwajtu. prvo napravis problem pa onda ides pod okriljem NATO da ga lijecis. ne mogu da se sjetim jedne recenice iz filma syriana, upravo je tako neto izreceno.