banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 104 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Dobro, onda: Joj, patetika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 22:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
Pozdrav svima,

ja ne shvatam zasto neki ljudi dolaze na ovaj banjalucki forum? Dosta se negativnog moze procitati ili se meni samo cini..
Mene za ovaj lijepi grad puno toga veze, jednostavno volim BL, zato sto sam u njemu nasla ljubav, toplinu, prirodne ljepote..sve sto je meni vazno..i velika mi je zelja jednog dana i za stalno zivjeti u Banjaluci. Uopste je ne usporedjujem sa drugim gradovima, jer ima i boljih i losijih. Isto tako ne mogu ni svog partnera usporedjivati sa drugima, jer ih ima mozda i boljih ali i gorih. Ali ja svog partnera najvise volim na svijetu, onakvog kakav je i sa svim manama ali i sa puno vrlina. Isto vazi i za Banjaluku.

Pusa mojim dragim Banjalucanima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 22:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=XWlLuJMc ... ed&search=

i idemo , veselooooooo :)

http://www.youtube.com/watch?v=1mVlVXKc ... ed&search=

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2006, 21:38
breskvica je napisao:
Pozdrav svima,

ja ne shvatam zasto neki ljudi dolaze na ovaj banjalucki forum? Dosta se negativnog moze procitati ili se meni samo cini..
Mene za ovaj lijepi grad puno toga veze, jednostavno volim BL, zato sto sam u njemu nasla ljubav, toplinu, prirodne ljepote..sve sto je meni vazno..i velika mi je zelja jednog dana i za stalno zivjeti u Banjaluci. Uopste je ne usporedjujem sa drugim gradovima, jer ima i boljih i losijih. Isto tako ne mogu ni svog partnera usporedjivati sa drugima, jer ih ima mozda i boljih ali i gorih. Ali ja svog partnera najvise volim na svijetu, onakvog kakav je i sa svim manama ali i sa puno vrlina. Isto vazi i za Banjaluku.

Pusa mojim dragim Banjalucanima

E draga Breskvice ni ja ne znam zasto se pojedini koji ne samo da ne znaju cijeniti nas grad i njene starosjedioce,oni jos na sve pljuju i po gradu i po nama...ali dzaba im sve mi ma gdje bili mi smo jos uvijek Banjalucani jer nasa LK je jos uvijek sa adresom u Banjaluci(jer nikad se necemo odreci onoga sto jesmo i odakle smo)....pa sad mislim da nam je najbolje ignorisati pojedine postove...a i vec kvare i ovu temu kao i mnoge druge(a moderatori i urednici samo sute,fuuj)...osoba je pitala vezano za studiranje o nasem gradu a evo oni poceli pisati i o Splitu...o mein Gott,was kommt nächste dran....

nek' tebi tako BUDE!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 17:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pozdrav za Ricklingen

da u pravu si. Zaista je nevjerovatno zasto neki moraju minirati takve teme, ako nemaju sta pametno da doprinesu bolje da sute. Mislim moze se iznjeti i kritika, ali ako je dobronamjerna..Jer na ovaj forum valjda dolaze samo oni koji vole Banjaluku.
Mislim zaista je glupo spominjati druge gradove kada se prica o BL. Zar mislite da ce neki Splicani tj. hrvati , na nekom forumu gdje se prica o Splitu, spomenuti Banjaluku i reci da je veca ili ljepsa ili sta vec?
Ma dzaba se nervirati, ali moderator bi trebao pazljivije da radi posao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 17:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Vezano za moderatorstvo: Obrisane su dosad oko 3 strane poruka bas sa ove teme. Obrisan je sav OT, a neke manje stvari koje su neki ostavili za uporedjivanje su ostavljene, tako da ne vidim razloga za zalbu. To sto se neodgovarajuce poruke ne brisu istog momenta kad su i napisane, je, naravno, neprisustvo moderatora (mene, u ovom slucaju) u datom momentu na forumu. Ja pokusavam da budem liberaliniji sto se moderisanja, da se ne osjecate 'terorisano', ali, ako se zahjteva ostrija cenzura, meni nije problem povisiti kriterijume (cime bi automatski otpala trecina poruka). Poz i uzivajte. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 21:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
blah

nista novo na ovom forumu :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 21:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
matador je napisao:
blah

nista novo na ovom forumu :roll:

Sve je isto samo tebe nema

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
FLASH je napisao:
Vezano za moderatorstvo: Obrisane su dosad oko 3 strane poruka bas sa ove teme. Obrisan je sav OT, a neke manje stvari koje su neki ostavili za uporedjivanje su ostavljene, tako da ne vidim razloga za zalbu. To sto se neodgovarajuce poruke ne brisu istog momenta kad su i napisane, je, naravno, neprisustvo moderatora (mene, u ovom slucaju) u datom momentu na forumu. Ja pokusavam da budem liberaliniji sto se moderisanja, da se ne osjecate 'terorisano', ali, ako se zahjteva ostrija cenzura, meni nije problem povisiti kriterijume (cime bi automatski otpala trecina poruka). Poz i uzivajte. ;)

Flash, ti si jedan od rijetkih modova koji normalno obavlja posao tako da stvarno nema mjesta žalbama. :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 07:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2007, 18:07
zivot u banjaluci..tuga chemer jad

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2007, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@RICKLINGEN: Nisam htjela da moj komentar tvog posta zvuci grubo. Ipak, malo je drugacija perspektiva vecine ljudi koje poznajem a koji ovdje zive. Stvarno nema mnogo mogucnosti ako nemas novca. Isto tako ne vjerujem da bilo ko ovdje “pljuje” po ovom gradu samo da bi pljuvao. Sve to proistice iz frustracije koja je ocigledna i opravdana.
Grad moze lijepo da izgleda, ali to nije sve sto treba da pruzi.
Pozzz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 15:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 13:30
Koliko god se covjek zalio na chinenjicu da moze bolje, uvijek treba imati na umu da moze gore... Moze biti puno gore! Ljudi koji zive u BL to zaboravljaju, ali da su iskusili zivot u nekoj "manje urbanoj sredini" mozda bi gledali na sve to drugim ochima... Lako je reci "Vidi kako je u Rimu, Bechu, Grazu.." Malo teze je biti zadovoljan onim sto imas.
A ruku na srce, nije da bash nishta nema...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 16:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2007, 11:47
Ne bi da zvucim kao naslov starog klasika ali "zivot je lijep" u svakom gradu ako ga sebi lijepo uredis. :wink: Samo se ne treba obazirati na druge,u smislu sta ce ti ko reci,i sve ce biti laka Nirvana... 8) Malo je guravo zbog love ali bice i to just fine kad se izvucemo za desetak godina iz silnih kredita u koje smo se uvalili... :roll: Stavila bih akcenat na ekologiju,tu bi se dalo jos stosta poraditi,inace je bas super! :) :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ako ne tezis boljem neces ni napredovati. I ti ljudi koji zive u manjim sredinama sigurno ne razmisljaju u fazonu: A kako je tek onima na selu, vec: E da mi je u neku malo razvijeniju sredinu. Ali da sad ne krenemo sa off topicom... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nekad_sam_bio_Pero_Bombas je napisao:
"Vidi kako je u Rimu

:D :D :D
Kako je naučio. :D
@Frieda - citiram svaku riječ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
ko je rekao off-topic?
:lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 23:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 13:30
Ko moze napredovati, tj. ko ima mogucnosti (=para) naravno da nikakvih problema nema ako se zali... Ali sta ko nema rapa... Sta onda... Cijeli zivot kukati? Srecan je onaj ko uskladi zelje i mogucnosti... Dzaba ti zeljeti vishe, kada to ne mozes dobiti... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2007, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Već smo danas pričali na tu temu. Ne možeš samo sjediti i kukati... Radi i studiraj, al se miči odavde...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2007, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
EiLeen je napisao:
Već smo danas pričali na tu temu. Ne možeš samo sjediti i kukati... Radi i studiraj, al se miči odavde...

Ради, студирај и мичи се одавде....САМО ТУРИСТИЧКИ!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2007, 01:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
bigman je napisao:
САМО ТУРИСТИЧКИ!!!

Podržavam!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 104 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]