banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 03:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 00:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Partizan prekinuo 11 godina posta u komšiluku.Navijači Partizana morali su 11 godina da čekaju na pobedu svojih fudbalera na stadionu Crvene Zvezde

SIJUKS od.ebi u sirokom luku :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
SIJUKS je napisao:
Cigani kad mislite da nas pobedite niste vec dve godine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mi smo prekinuli post,a vas uveliko traje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Partizan je pobedio zvezdu pre 6 sati,a Zvezda Partizana pre 2 godine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 00:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
SIJUKS je napisao:
Mi smo prekinuli post,a vas uveliko traje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne znam o cemu pricas???Si vidio tabelu i broj bodova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 00:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2006, 00:29
AJAX bi podero i zvezdu i partizana skupa... :drinking:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 02:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Morao sam se pregaziti od alkohola da zaboravim ovu tragediju!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 03:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
SIJUKS nabacao si ovdje bar 20 postova u kojima pričaš sam sa sobom, što znači da patiš od teškog kompleksa manje vrijednosti, mada kad vidim ono divljačko ponašanje tvojih istomišljenika na jugu i već standardan asortiman lomljenja stolica na Zvezdinom stadionu, te majmunske urlike kada je Gaj bio u posjedu lopte, onda me i ne čudi ovo spamovanje foruma... :lol:

O derbiju nemam puno reći, osim da je Partizan zasluženo pobjedio, na čemu i čestitam...
S obzirom da još zaostaju 9 bodova ne znam čemu se toliko raduju i likuju, ali dobro... Neka bude. Ipak si ti SIJUKS vjerovatno bio još dječačić kad je Partizan zadnji put pobjedio Zvezdu...
Zvezda je tragična, ali i takva je 9 bodova ispred Partizana, pa me stvarno zanima koga bi to trebalo da bude sramota, kako kaže onaj folirant Smiljanić.

Zvezdina pojačanja su ispala blagi užas na prvoj ozbiljnijoj utakmici, sa izuzetkom Burzanovića, koji makar ima ideju šta da uradi u pojedinim momentima utakmice, dok ostatak Zvezdinog veznog reda ne može ni toliko, pa je često Gaj glumio kreatora igre. Đokićevo prisustvo na terenu je igrač više za protivnika. Ne mogu se oteti utisku da je treći gol Partizana postignut poslije prekršaja na Trišoviću, ali svejedno je zaslužen, jer Zvezdina odbrana igra na nivou početnika... Milovanović katastrofa, Kastiljo takođe, uprkos postignutom golu, Georgiev je odavno zaslužio šut kartu sa Marakane, ali i dalje troši ogroman kredit koji ima. Koroman prepotentno ulazi utakmice, kao da je došao iz Mančestera i to mu se obija o glavu. Možda je najveće igračko ima, ali mora da koriguje taj "najbolji sam i sve mi je dopušteno" stav. Sve u svemu ima tu posla za trenera, a da je na terenu bio makar jedan od dvojca Trajković - Milijaš, garantujem da Zvezda bar ne bi bila ovoliko bezidejna na terenu... Ovako sa petoricom veznih na terenu, ne može da zadrži loptu u svom posjedu više od 10 sekundi, pa ne postoje riječi koje bi adekvatno opisale tu tugu od igre...
Partizanu svaka čast još jednom, ali treba podsjetiti da pobjede u derbiju ne donose titulu... Titula se osvaja na drugim terenima. Ovo me inače neodoljivo podsjeća na neke prethodne sezone kada je Partizan bio dominantan u prvenstvu, a Zvezda ih redovno peglala u derbijima. Dakle, sve se vrti u krug... Do idućeg derbija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 04:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
На утакмици сам чуо коментар који ме навео да мало размислим. Говори момак као у задњих 5 година не пропушта ни једну Звездину утакмицу и каже: "Од како је дошао Бајевић, нисам видио ни једну лијепу акцију Звезде..." Е сад, да ли је све до играча? У екипу вратити Перовића, Трајковића, Милијаша и Пуровића? Нитро?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 05:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
ne mogu sve chitati jer sam taman da ne mogu chitati :drinking:
cigani jesmo vas odarali! shteta shto niste proshli odlichnim vecheras xexexexex

9 bodova minus dva derbija ostaje samo 3!
po pare da ce te kiksati sledecu tekmu!?!
znachi dacemo vam kup xexexexexex i onako ne znate uci u ligu shampiona!

Sondri je napisao:
Morao sam se pregaziti od alkohola da zaboravim ovu tragediju!!!

pozdrav brate :drinking: :drinking: :D
nadam se da cesh se josh koji put pregaziti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Cestitam partizanu na pobedi i malo toplijem vremenu -9 :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 08:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

E da Sijuks de nesto smisli sam nemoj samo Copy-Paste B92

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Barem nije Kurir :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 09:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
U tuči povredjeno 13, privedeno 27 osoba

Jedna osoba teže je povredjena, a 12 lakše u sukobima navijača Crvene zvezde i Partizana i tokom intervencije policije u centru Beograda, rečeno je agenciji Beta u beogradskoj policiji.

Teže povredjana osoba nije policajac, a medju lakše povredjenima su osmoro policajaca i četiri gradjanina. Posle utakmice koja je odigrana u subotu na stadionu Crvene zvezde, privedeno je 27 osoba, a protiv pet će biti vodjen krivični postupak.

Prema navodima iz SUP-a Beograd, jedna osoba je zadržana zbog napada na policajca na stadionu. Najveći problem posle utakmice je bio na potezu od Autokomande do Slavije, gde je zbog radova na putu bilo više kamenica, koje su navijači koristili za medjusobno gadjanje i za gadjanje policije.

Grupe navijača Crvene zvezde i Partizana potukli su se na beogradskoj Autokomandi posle fudbalske utakmice ta dva tima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 09:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Barem nije Kurir :)
:lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 12:18 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
bigman je napisao:
У ствари, једина свијетла тачка тренутно везана за Звезду су навијачи.
Није никаква утјеха, али су ПРЕЈАКИ. Убили су у појам Гробаре транспарентима.
НПР. Отели им заставе прије утакмице, па их показали и исписали: "Паметан потез што нисте понијели .... тренспаренте..."
:lol:

Čuj to majke ti? Jebali vas ti dječiji transparenti, niste normalni, odakle vam tako glupe ideje ko da ste iz vrtića izašli? Bilo vas je tri put više a niste se ni jednom čuli dok je Jug sve vrijeme urlao vi ste mijenjali sličice i prikazivali "sms poruke" ... Svaki vaš transparent je bio ispraćen odgovarajućim aplauzom Juga i vjeruj mi niko se nije nimalo isfurao zbog tih nekih poruka. Jedan od komentara je bio "Grčki cigani, grčki cigani ..." :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Од како је дошао Бајевић, нисам видио ни једну лијепу акцију Звезде..." Е сад, да ли је све до играча? У екипу вратити Перовића, Трајковића, Милијаша и Пуровића? Нитро?

Ne znam bigman... Bajevića sam smatrao odličnim rješenjem za Zvezdu, a ispade da od njegovog dolaska Zvezda igra najlošije u zadnjih desetak godina. Počinje da se javlja sindrom Šakota, kao u košarkaškom timu, pa se sa razlogom bojim sličnog debakla. Tim je doveo ekstra pojačanja, bar za ovu našu situaciju, ali i dalje igre nema... Sad je evidentno da Bajević tvrdoglavo forsira svoju taktiku i pojedine igrače, iako je evidentno, da ti igrači jednostavno ne mogu da se uklope, sastave sa loptom ili šta već. Lako je jednom Georgievu da se manekeniše po terenu, kad zna da će svaku utakmicu biti u startnoj postavi. To mu omogućava da lijepo čuva nogice, nonšalantno igra cijelu sezonu, a kad ga jednom krene, odigraće odlično protiv nekih bijednika sa začelja, pa će se lako nači opravdanje u riječima "Eto vrijedilo ga je čekati", nakon čega će opet da nastavi manekenski hod po travnjaku, na još 20-ak utakmica i tako stalno...
Za Milovanovića već počinjem da sumnjm da je u timu samo kao Đokin sin i ništa drugo. Nedefinisane je pozicije u timu i fali mu štošta u igri. Milijaš i Trajković su po meni daleko bolji izbor, ali ko mene pita. Momci su kreativni i nekako znaju da čuvaju loptu na sredini, što je očit problem u Zvezdinoj igri... Purović mora na teren ili makar onaj mali Brazilac. Đokić je kanta i u timu mora da bude još jedan napadač, makar njegovog (malog) kalibra.

Kako stvari stoje možda bi najbolja opcija bia da se odustane od te ziheraške taktike 4-5-1 koja može da da rezultat kada u timu imaš pokretljive, kreativne i fizički spremne fudbalere ili individiualce koji mogu da naprave višak, a u Zvezdi toga nema. S obzirom da nema pravih bekova u timu valjdalo bi vidjeti neku varijantu sa tri štopera, recimo 3-5-2, gdje bi ovi spoljni bili recimo Trišović i Basta (ili Koroman), dva zadnja vezna Milijaš, Kastiljo, Trajković ili Milovanović, nešto isturen naravno Burza, a dva napdača Purović i Đokić ili još bolje Tadeu. Mislim da bi tu uspjeli svi da se pronađu, pošto jedan Trišović nije kalsičan vezni igrač, već bočni koji pokriva komplentu lijevu stranu, a nije ni klasičan bek. Klasični lijevi vezni mora da ulazi u sredinu, a Trišoviću treba dati da grli liniju i centrira, pošto ima dubok centaršut. Slična je situacijia sa Bastom. Iako je on prvi i najbolji izbor na mejstu desnog beka, on nije klasičan desni bek... S obzirom na tri odlična štopera u timu (Gaj, Đorđević, Bajalica) ovo bi možda bilo i najbolje rješenje. Taj sistem igre jeste prevaziđen, ali se mora prilagođavati onom što trenutno postoji u timu...

Druga varijanta je klasičan 4-4-2 sistem, ali za tako nešto fale bekovi, a bogami i još ponešto...

Citiraj:
Jebali vas ti dječiji transparenti, niste normalni, odakle vam tako glupe ideje ko da ste iz vrtića izašli

Važno da su Grobari "odrasli" i zreli, pa su vrlo "odraslo i zrelo" lomili stolice i majmunski urlikali, dok im na klupi voljenog tima sjedi tamnoputi fudbaler Odita. Inače su vrlo "zreli i odrasli" kada je u pitanju i bojkot kluba. "Bojkot do konačne pobjede", ali s povremenim prekidima. A sad vam je dupe puno jer su te prdonje koje pokušavate da smijenite, dovele trenera koji vam je podario pobjedu u derbiju na Marakani nakon 11 godina. Izgleda da ipak oni majmunski urlici oslikavaju pravi karakter navijača tog kluba. Mene bi ipak bilo malo sramota, hvaliti se takvim "navijanjem"....

Da se razumijemo, to nema nikakve veze s fudbalerima koji su potpuno zasluženo došli do pobjede u derbiju...

Poslednji put menjao Nitro dana 25 Feb 2007, 12:33, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 12:30 
Urednik
Urednik

Nitro je napisao:
SIJUKS nabacao si ovdje bar 20 postova u kojima pričaš sam sa sobom, što znači da patiš od teškog kompleksa manje vrijednosti, mada kad vidim ono divljačko ponašanje tvojih istomišljenika na jugu i već standardan asortiman lomljenja stolica na Zvezdinom stadionu, te majmunske urlike kada je Gaj bio u posjedu lopte, onda me i ne čudi ovo spamovanje foruma... :lol:

Kakve komplekse izmišljaš, to je tebi malo teško zbog poraza pa tu se sad malo "izduvavaš" :)

Sta ce vama crnci, vi ste crveno beli, dovodite aboridžine, crnce ostavite nama :)

"Hukanje" se čulo često, ne samo kad je Gej imao loptu (btw lik je odlično igrao iz moje perspektive).

PS: uzeo sam komadić stolice sa juga pa ako hoćeš daću ti ga pa ga ti fino oplači, otuguj i sahrani ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Hukanje" se čulo često, ne samo kad je Gej imao loptu...

uzeo sam komadić stolice sa juga pa ako hoćeš daću ti ga pa ga ti fino oplači, otuguj i sahrani

E Bože Bože, čime se ti hvališ. Mene bi iskreno bilo sramota, ali dobro... Čega se pametan stidi... (nastavite sami)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Feb 2007, 12:41 
Urednik
Urednik

Nitro je napisao:
Čega se pametan stidi... (nastavite sami)

Kolega, ispušili ste, nećemo se vrijeđati 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]