Teodulija je napisao:
monstrum je napisao:
Teoduljo, jesi ti zatucani policajac iliti clan intervente jedinice? Stvarno si dokazao da u tebi cuci veliki fasist, vjerovatno si se nasladjivao snimkom kako Sarajevski policajci muce momka oviskinka i prebijaju ga jer nema prsluk, ali i treba tako s njim, on je narkomanska zivotinja!
TI stvarno nisi dobar s glavom, a ja sam treca godina faksa, a ne srednje, i nisam satanista...
Аман ми са сарајевом немамо везе, али наркомани јесу животиње који су изгубили појам од људскости када су кроз дрогу постали слуге ЧОВЕКОМРЗСЦА.
Али и за њих има покајање и спасење у ОКРИЉУ МАЈКЕ ЦРКВЕ, али када се покају. Пример је Манастир Црна Река где се успешно опоравља од дроге много младих људи. СЛАВА БОГУ они су данас нормални чланови друштва а неки и МОНАСИ. То је права победа над сатаном. Када му натрљаш со на рану.
А то што си трећа година факса овако, није одредба за твоје ментално стањ екоје је на нивоу затуцаног детета из неке лоше комунистичке породице.
Prejako prejako! Niko u mojoj porodici nije bio komunist, stvarno ne znam na osnovu cega ti vadis zakljucke, ali izgleda nikome nije jasno kako ti razmisljas, jer treba biti dobranu lud ili psihijatar da bi tebe shvatio. Ako sam zatucano djete zato sto sam agnostik, neka bude tako, ne vidim niti osjecam potrebu da sluzim ikakvog boga/djavola ili bozanstvo.
Ti si (nadam se da neces ostati) jedan primjerak vjernika/fasiste, svi koji nisu u tvome svijetu pravoslavlja su u sluzbi sila zla... Ajde u manastir, i ne muci ljude po forumu, ljubim te!
Ako vec hoces o meni: ne pijem i ne pusim, nikada nisam probao ni jednu drogu, sam zaradjujem svoj novac (na nacin srodan walter wolf-ovom, ah taj kompujter je satanska sprava!), i ne sunjam se uvece u svoj krevet... Ne kradem, ne varam ljude, niti pravim verbalne ni fizicke konflitke i obracune. Hajde da cujem sta mi sada imas natovariti na ledja, zbog cega sam to los covjek? Jer ne vjerujem u boga?