Slušaj brando... Odgovoriću još jednom, a poslije stvarno neću više imati živaca...
Sondri je govorio o tome da prihod od navijača iznosi 7 odnosno 12 posto u klubovima kod kojih je taj procenat najveći, a ti ekonomski ekspertu brljaviš o nekakvoj egzistenciji od navijača. I iopet ti razjašnjavam da Zvezda nije klub iz zapadne Evrope već iz proklete Srbije, gdje ljudi jedva sastavljaju kraj sa krajem. Svi klubovi koje navodiš dolaze iz ekonomski jakih zemalja. Misliš da je Steaua ušla u LŠzato što je povećala člananrine navijačima. Ušla je u LŠzato što je bilo ULAGANJA u klub, a to je ono što rade sponzori... Nema kluba na ovom svijetu koji može živjeti od prodaje dresova ili članarine navijača. Nema uspjeha bez većih investicija, a u uslovima koji vladaju u Srbiji ulaganje u fudbal je neisplativo. Razumijemo li se sad?
Samo me zanima znas li ti koliko je 7 posto u evrima od budzeta Man.utd.??? Koliko je 12 posto takodje u evrima od budzeta Benfike?? Zar ti takav znalac prilika u Srbiji u kojoj si ko zna kada zadnji put bio mislis da te pare ne bi bile dovoljne da klub funkcionise bez problema svake godine? Ja nisam rekao da bi sa tim novcem mogli da osvojimo CL al da bi mogao klub normalno da zivi mogao bi! Zar te pare ne bi kroz dve godine zacepile sve rupe u budzetu? Ti sve majstore vidis i znas pa za kraj mi samo obracunaj da li bi te pare bile dovoljne da pokriju te dugove koliki god da su mada mislim da su 7.7mil eura a ni priblizno 18ak miliona! Ne poredim niti fudbal u Engleskoj i Srbiji niti ekonomsku situaciju vec samo govorim da tamo ljudi idu na utakmice svog kluba nebitno protiv koga on igra (tj nisu izbirljivi kao ti) i zar ti ne mislis da su tamo ulaznice jeftinije od 30funti? Preracunaj to u svomguce marke pa pomnozi sa brojem utakmica u toku mjeseca pa ces da vidis da ni tamo to nije jeftino!!
Citiraj:
Ti ocigledno nisi isao da gledas Zvezdu protiv Milana i Reala kao sto si rekao vec si isao da gledas Milan i Real jer pogledaj malo kakvi su navijaci recimo kod engleza gde su stadion puni igralo se protiv Reala i Milana ili protiv Lutona i Milwalla!
Ti si stvarno nevjerovatno iritatantna ljudska pojava, a pomalo si izgleda i izgubljen. Niti sam išao na te utakmice, niti sam rekao da sam išao.
I opet porediš engleski fudbal i fudbal u Srbiji. Jesi li ti normalan? Jesi li imalo svjestan razlike u kvalitetu između ostrvskog fudbala i srbijanskog? Jesi li svjestan razlike u mentalitetu ljudi, u životnom standardu? Da li si svjestan da porediš nebo i zemlju?
Citiraj:
cifra koja se spominjala kao dug je 7.7miliona eura a ne 20ak kao sto ti rece!
Dug koji je Piksi naslijedio od prethodnog rukovdostva je oko 18 miliona eura, s tim da je početkom njegovog mandata narastao još malo. Dio duga je eliminisan sponzorstvom od strane Tojote, Viner štediše banke i korporacije Delta koja je kasnije odustala od sponzorisanja, pošto su svoj ostanak uslovljavali prevelikim ovlaštenjima i miješanjem u kadrovsku politiku kluba, zbog čega je došlo da razlaza. Ostatak duga je eliminisan prodajom igrača. Eto sreće da je moguće eliminisati ga prodajm dresova, ali takvo nešto spada u domen naučne fantastike i neozbiljno je pričati o tome...
Toliko od mene, a ti ostavi svoje smarajuće i nebulozne komentare za nekog kome je stalo do toga...
Samo me zanima znas li ti koliko je 7 posto u evrima od budzeta Man.utd.??? Koliko je 12 posto takodje u evrima od budzeta Benfike?? Zar ti takav znalac prilika u Srbiji u kojoj si ko zna kada zadnji put bio mislis da te pare ne bi bile dovoljne da klub funkcionise bez problema svake godine? Ja nisam rekao da bi sa tim novcem mogli da osvojimo CL al da bi mogao klub normalno da zivi mogao bi! Zar te pare ne bi kroz dve godine zacepile sve rupe u budzetu? Ti sve majstore vidis i znas pa za kraj mi samo obracunaj da li bi te pare bile dovoljne da pokriju te dugove koliki god da su mada mislim da su 7.7mil eura a ni priblizno 18ak miliona! Ne poredim niti fudbal u Engleskoj i Srbiji niti ekonomsku situaciju vec samo govorim da tamo ljudi idu na utakmice svog kluba nebitno protiv koga on igra (tj nisu izbirljivi kao ti) i zar ti ne mislis da su tamo ulaznice jeftinije od 30funti? Preracunaj to u svomguce marke pa pomnozi sa brojem utakmica u toku mjeseca pa ces da vidis da ni tamo to nije jeftino!!