banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 11:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Ipanema, nemam namjeru da se nadojebavam (da prosti ovaj narod ovde), rekla sam sto sam mislila i to je to...

Svaku primjedbu vecina moderatora shvata previse licno i naravno udara kontre koje nisu ni sekunde argumentovane...Ne daj Bozhe da se nesto uzme sa dozom razumijevanja i kaze "da, u pravu si"..

Ma nije ni bitno....odoh...u zdravlje....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Helena je napisao:
naravno udara kontre koje nisu ni sekunde argumentovane...

pa samo procitaj sta si napisala :)

svasta...
a moja reakcija je bila sasvim normalna. nije kao sto ti kazes - nadojebavanje

mogla bih ti reci 'da, u pravu si' kada bi zapravo napisala nesto razumljivo i smisleno.. (bez ljutnje)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
na zalost, stanje niti je realno, niti je smisleno. nema poente masovno zakljucavanje tema. znaci ide koncert, ljudi pricaju o tom koncertu, prodje koncert, ljudi prestanu pricati o tom koncertu, tema padne u zaborav. zar je to mehanika koju je tako tesko pojmiti!? i logicno da ce se prica povesti o toj grupi onako usput. a sad jedino realno i logicno i smisleno sto mozete da uradite kao moderatori je da brisete postove koji nemaju veze niti sa temom, niti sa bendom. postove tipa, jebem ti mater, burzum zakon, rap je bolji, taj bend sranje, itd itd.

a ti digresija, ti si veci debil nego sto sam mislio....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
aahahahah jest vama bilo fino dok je babo bio na vlasti...

vreme je da zapevamo onu: "a kada se baaaboooo vraaatiiiii, tebi brata, majci sina iste noci on ce daaaaariiiivaaaatiiiiii..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Meni uopšte nije smetalo kao je bilo. Ali kad ljudima toliko smeta, možda bi se mogao napraviti "Child Board" unutar podforuma, dakle podforum Muzika i unutar njega jedan child board za koncerte.

Ako nekom nije jasno evo konkretnog primjera na ovom linku:
http://www.psygarden.org/forum/index.php?board=13.0
Dakle podforum je Produkcija (Production & Creation) gdje je priča o muzičkom softveru, teoriji itd. a Child Board je "Demo Tracks" gdje ljudi kače muziku koju su napravili.
Možda bi se moglo nešto odraditi prema ovom modelu? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 16:36 
Stara kuka
Stara kuka

ratnice, pogledaj moj zadnji post na prvoj strani :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Čitao sam ja to, ti si predlagao podforume unutar podforuma, ovo je Child Board - u suštini isto ali nije :lol:
Pogledaj link

EDIT: izgleda da baš u ovom trenutku imaju neke radove na forumu :x ... Pogledaj malo kasnije :D

EDIT 2: Evo sad radi 8)

Poslednji put menjao Warrior of the Light dana 18 Feb 2007, 17:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ovo je gore nego sto sam mislio, havarija ziva. medjutim iskreno, mislim da je trebalo uvesti malo reda. necu reci da nisam imao muda nesto slicno da uradim, vec sam jednostavno bio lijen i dosta nezainteresovan za takve karafeke. ali u svakom slucaju, vjerujem da ce moderatori uraditi sve ne bi li kvalitet foruma doveli na vishi nivo. u krajnjem slucaju, kolektivni ban za sve galamdzije ne predstavlja loshu ideju. ionako ste svi chupavci i narkomani 8)

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Zasto ne postici neki kompromis, a ne da se bas sve teme vezane za najave koncerata stavljaju 1 temu. Npr, 'vece' koncerte ostaviti da imaju svoje zasebne teme, a ostale drzati u jednoj. Ili npr svakog mjeseca (2, 3 -5 .. ) po 1 temu vezanu za koncerte u tom vremenskom periodu ..
Iskreno, ne vidim zasto se tolika halabuka dize oko otvaranja zasebnih tema za svaki koncert - nasi prostori, nazalost, nisu bas centar svjetskih koncertnih desavanja (ako izuzememo nadaleko poznatu i nadasve popularnu Grand Paradu :) Muzika je podforum sa 3 aktivna moderatora - valjda tu ne bi trebalo biti nikakvih problema. Razumijem ja ono sto Freak kaze, da je trenutno stanje takvo da je vecina tema na prvoj strani muzike vezana za najave, ali to je samo trenutno. Nije uvijek bilo tako, a vjerovatno i nece. Slucajno se desilo da je pocetak ove godine bio koncertno jak - uopste ne mora znaciti da ce i kraj biti takav.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
AntiDope je napisao:
Ljudi, kako ne kontate da svako odredjeno desavanje nosi komentare koji su vezani iskljucivo za taj dogadjaj. Zamisli da u istoj temi 10 korisnika komentarise 10 koncerata i da svako od 10 korisnika prokomentarise po jednom svih 10 koncerata.... kojim bi se to redom desavalo? Ko bi se tu uopste snasao?

Džabe je govoriti.
Ne znam ni što se pokrenula tolika priča o "zasluživanju" posebne teme, i prije je bilo dobro i ništa nije smetalo. Bar u komentarisanju koncerata nema ništa uvredljivo i protivno politici foruma. Ili sad možda ima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 19:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Kao da moderatori vise ne znaju sta rade. A ima jos dosta nezakljucanih najava koncerata. Najava Bregovicevog koncerta, na primjer.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 19:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Ma muzika je tradžedi!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Kao da moderatori vise ne znaju sta rade. A ima jos dosta nezakljucanih najava koncerata. Najava Bregovicevog koncerta, na primjer.

Ma neka oni brišu i zaključavaju teme sa koncertima nekih "beznačajnih" metal i rock grupa, a što egzistiraju teme pune besciljne rasprave i pune spamova to je ok.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 19:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Taj Bregin koncert je bio prije nekih pet godina. Malo sam karikirao stavljajuci poruku u kojoj je pisalo kako bi i ta tema trebala da se zakljuca, a onda su mi obrisali post. Zaista, kad se krene od pozadi na forumu Muzika, primijeti se mnogo najava raznoraznih koncerata, sto u Banjaluci, sto drugdje. Te teme stoje nezakljucane, tako da ko god hoce, kao sad ja, moze ostaviti poruku na temi za koncert koji je odavno prosao, a koncerti koji tek treba da budu ne mogu da se komentarisu jer ih odmah zakljucavaju. Logicno, zar ne? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Problem je nastao kad se smanjio broj tema na stranici na 25 jer neke teme koje su aktualne padaju na drugu stranu u roku od 2-3 dana......to nevalja.....
A to se desava zato sto ima previse najava koncerata isvirki.....

Necu se opet ponavljat.....imate gore sve obrazlozeno.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Treba onda postaviti rok trajanja teme i countdown do zaključavanja, a čim koncert počne obrisati temu da ne bi neko nešto slučajno komentarisao (jer zaboga nije forum za to).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 20:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ako imate viska tema, zasto ne obrisete temu o najavi Cecinog koncerta na 45-oj strani foruma Muzika, umjesto najave koncerta ZZ Top-a?

Poslednji put menjao HR dana 18 Feb 2007, 20:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To govorim cijelo vrijeme, problem su ZZ Top, Saxon, HammerFall, Guardian... a ne Ceca. Ovaj forum samo vijerno oslikava sredinu u kojoj živimo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Helena je napisao:
Ajoj tebe, Digresija....nemos vjerovat'. Samo zato sto je dechko iznerviran postojecim stanjem na podforumu koji ga zanima i sto predlaze neke novitete, automatski ima (skrivenu) zhelju o moderatorskom mjestu? :-?

A i vi, moderatori, tripate to je strashno.

Cuj, tripanje ;)

Avaj, s jedne strane je Antidope u pravu.

Samo, mislim da bi se mogao mozda otvoriti subforum koncerti i to bi onda bilo ok.
Meni se posebno ne svidja pljuvanje muzike od strane onih koji ne slusaju nesto drugo.
Ja volim ono sto slusam, sto se za mnoge ucesnike muzike ne bi moglo reciu. I, nije to pljuvanje po narodnjacima...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka

micelijuse...nemoj to vise raditi.

moderatori - olabavite malo, stvarate vise problema nego koristi. celicna pesnica vam se zaista ne isplati. pazite sta brisete, ako tema ode u kurac zbog spama, brisite spam a ne temu. ako neko tovori temu zbog koncerta, brisite spam temu ostavite. cuj nestaje poruka sa foruma, idu na drugu stranu. wow, jeben problem. kliknes na broj dva i vidis jos 25 poruka. dakle, prosipate (mislim na tebe freak sad direktno) suplju pricu.

korisnici - nemojte kenjati vise. pilot babo je bio u pravu, nigdje nije vladala veca anarhija nego na muzici. ali je sve lijepo sljakalo. kako covjek dade otkaz, sve ode u P.M. stvar koja mi najvise smeta na podforumu na kojem trosim najvise vremena je nadaleko poznato tjeranje teme u krasni spamom i preglupim komentarima. moderatori, borite se protiv toga a NE protiv necega sto je sastavni dio muzike. u ostalom, koji ce ikome ikakva muzika bez koncerata. ok, sta ako neko otvori u kratkom roku puno tema o novim albumima? ocete i to onda brisati!?

dzizs krajst.

bi nerevar u pravu:

kad se babo na forum vrati pijaaaan
on napravi uvijek neki zijaaaan
oooo
babo babo
ooooo
ma mojne ga babo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]