banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 244 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2007, 14:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sutra naveče dva prenosa na OBN-u!!! :multi: :multi: :multi:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2007, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Koje su tekme u pitanju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2007, 17:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
22.30 Detroit-Cleveland
NBA liga
prijenos
http://www.obn.ba/program.php?dan=nedjelja.db

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2007, 01:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Moja greška, drugi prenos je trenutno na OBN-u! Washington - Lakers! Pisalo 04.02. u 01:00h pa ja skonto da će biti dva za redom, nisam vidio satnicu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Boston bez Pirsa navukao i 15. uzastopni poraz. Ovog puta i Detroit je uzeo mjeru najtrofejnijem klubu NBA lige 109:102.

Darko Miličić je u porazu Orlanda od Milvokija, na gostujućem terenu, 116:111, proveo 21 minut na terenu i postigao 9 poena, uz 6 skokova.
Amari Stodemajer je bio ključni čovjek Finiksove gostujuće pobjede nad Portlandom 109:102, sa 36 poena i 9 skokova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 10:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne mogu vjerovati da forsira Batija više od Miličića, a ovaj bolji u svim brojkama!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
i ja bas gledam. Stvarno ne znaju raditi svoj posao. Milicic koji tek treba da se dokazuje i d apolaze svoje igra premalo dok ostali debili dobijaju odlicnu minutazu. Ne razumijem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 23:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Srojaković se polako oporavlja! Počeo je sa laganim treninzima i danas je šutao trojke 41 od 47 koristeći samo ruke, bez skoka! Još ima problema sa leđima ali se očekuje da će za 2-3 sedmice početi da igra!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 11:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pavlović postigao 16 poena uz 5 skokova i 3 asistencije u pobjedi Clevelanda nad LA Clippersima! Odlično igra u poslednje vrijeme i dobija sve veću minutažu! Samo da nastavi u ovom ritmu do evropskog prvenstva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 08:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pavlović ponovo igrao sjajno u pobjedi Clivlenda protiv Majamija! Za 25min je postigao 15 poena, imao 5 skokova, 6 asistencija i 2 ukradene lopte uz šut iz igre 4/8! Ušao je pred kraj 1. četvrtine i za nepunih 8min postigao 11 poena i trener ga izvodi vani, a komplet ekipa do tog momenta dala 34 poena???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Intervju : Nenad Krstić
DOBRO JE, HODAM!
Centar Nju Džerzija zadovoljan time kako teče oporavak posle operacije ligamenata
Centar Nju Džerzija Nenad Krstić, koji je pre mesec dana operisao ligamente kolena, otkriva za Kurir da je počeo da ide na utakmice Netsa, ali da dan kada će istrčati na parket još nije blizu. Krle je vrlo zadovoljan time kako teče oporavak, počeo je da hoda bez štaka, a na kolenu je ostala samo longeta.
- Upravo sam stigao sa terapija. Sve ide kako treba, eto, mogu da hodam bez štaka. Skinuli su mi gips i sada nosim samo longetu, koju će danas još da skrate, tako da će obuhvatati samo koleno. Lekari su veoma zadovoljni, kažu da oporavak teče brže od očekivanog, ali ja sam znao da će biti tako jer sam i ranije brzo sanirao povrede - kaže Krstić.

Šta vam kažu ljudi iz kluba, saigrači?
- Idem na treninge, posećujem i utakmice i svi me podržavaju. Bodre me da se što pre vratim. Monotone su ove terapije, ali upozorili su me da će tako biti i moram da ispoštujem program kako bi ligamenti ponovo vršili svoju funkciju. Ovih dana primenjujem terapiju u bazenu.

VELIKI USPEH PARTIZANA

Kako ocenjujete igre vašeg bivšeg kluba Partizana u Evroligi i prolaz u Top 16?
- Imam satelit i gledao sam neke utakmice Partizana u Evroligi. Veliki uspeh, ne samo za klub već za srpsku košarku uopšte. Prošlo je već devet godina od poslednjeg učešća u Top 16. Znam da će im protivnici biti izuzetno teški, ali nikad se ne zna.

Da li menadžment Netsa pominje produžetak ugovora ili je to pitanje ostavljeno za leto?
- Često sam u kontaktu sa čelnicima kluba, ali još nema nikakvih konkretnih razgovora. Sada uopšte nisam opterećen, iako sam ranije razmišljao šta bi moglo da se desi. Ugovor sa Netsima traje još godinu dana, verujem da ću biti spreman za narednu sezonu, tako da ima vremena. Iskreno, ne bih da menjam klub jer se ovde zaista sjajno osećam. Navikao sam se.

Znači li to da su vam se svideli Njujork i Nju Džerzi?
- Kako da ne, zgotivio sam ih, a to je, praktično, jedan grad. Nažalost, sada kada imam mnogo više vremena da posetim neka mesta, ne mogu zbog povrede. A i užasno je hladno ovih dana.

Imate li vremena da se družite sa Srbima?
- Ovde ima srpskih klubova. Kad god mi to vreme dozvoli, odem tamo jer mogu da uživam u dobroj domaćoj hrani. Nažalost, taj naš klub nije blizu Menhetna. Poslednji put sam ga posetio pre desetak dana.

Bez vas i Džefersona ekipi ne ide baš najbolje, u poslednje vreme mnogo je više poraza od pobeda?
- Nikada u karijeri nisam video da jedan tim toliko nema sreće. Više ni sam ne znam koliko smo utakmica izgubili u samoj završnici sa pola koša ili u produžetku.

Mile Ilić je konačno postao "Amerikanac", pošto je sredio sve papire, ali još ga nema u timu. Zašto?
- Da, sad ima stan blizu mene, bukvalno smo komšije. Posetio me nekoliko puta otkada sam se povredio. Nije mu lako, očekivao je da će da zaigra, a trenutno nije u kombinaciji za prvi tim. Dobro trenira, od njega prave igrača za budućnost. Dosta se nervira što ne igra, ali mora da bude strpljiv.

Čujemo da je u početku bio "žrtva" taksista, ali sada je nabacio novi "audi LJ7"?
- Da, u početku smo ga razvozili, ali sada ima dozvolu i taj auto, tako da se super snašao. Što se tiče taksija, kroz to smo svi prošli. Znate kako je, ovo je velika zemlja, sve je drugačije.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 12:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
pavlovic najzasluzniji za pobjedu klivlenda. postigao je 21 poen uz odlican sut iz igre i bio je najefikasniji u svojoj ekipi. Dobro momak napreduje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 18:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Samo im treba minuta na terenu! Miličić je počeo dolaziti do izražaja, nebi me začudilo kad bi potpisao još jači ugovor na kraju sezone, a koliko sam se smijao kad sam vidio da prima 5 miliona, a učinak nula!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2007, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pavlović briljantan, pobeda Kavsa

Košarkaš Klivlenda i potencijalni reprezentativac Srbije Aleksandar Pavlović igra u velikoj formi. I pored 36 koševa Kobe Brajanta, Los Anđeles Lejkersi izgubili su u Klivlendu, 99:90. Aleksandar Pavlović bio je najefikasniji u svojoj ekipi sa 21 poenom, za 28 minuta na parketu.

Vladimir Radmanović u Lejkersima takodje vrlo solidan uz dabl-dabl učinak, 12 poena, deset skokova.

U pobedi Minesote nad trenutno najslabijom ekipom NBA lige Bostonom 109:107, učestvovao je i Marko Jarić, 17 minuta na parketu, četiri poena.

U derbiju večeri aktuelni šampion Majami je ubedljivo savladao San Antonio Sparse sa 100:85.

Finiks bez Neša i Dijaoa bio je lak zalogaj čak i za Bulse koji su sa tri uzastopne pobede "izvukli" turneju po zapadu ( skor 3-4). Deng je ubacio 29, a Gordon 27 poena.

Ekipi Portlanda uspelo je što mnogim odbranama ove sezone nije, da zaustavi Gilberta Arenasa. Blejzersi su slavili 93:74, a Arenas je besomučno ispucavanje završio sa 9 poena i gomilom promašaja ( šut 15-3, za tri 8-0).

Hoksi su iznenadili Voriorse u Oklendu zahvaljujući sjajnoj utakmici Džoša Smita ( 29 poena i 10 skokova), dok Dalas nije imao puno problema sa Filadelfijom (Novicki 24+11sk+7 as)

Kompletni rezultati:

Miami Heat - San Antonio Spurs 100:85

Washington Wizards - Portland Trail Blazers 73:94

Indiana Pacers - Los Angeles Clippers 94:80

Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers 99:90

Minnesota Timberwolves - Boston Celtics 109:107

Philadelphia 76ers - Dallas Mavericks 89:106

Phoenix Suns - Chicago Bulls 103:116

Golden State Warriors - Atlanta Hawks 105:106

Sacramento Kings - Seattle SuperSonics 103:114

*Nema sta...momak igra fino.Jedino ako ga trener ne sjebe opet pa ga opet zaboravi na klupi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 11:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=5_gdvAjW ... ed&search=

http://www.youtube.com/watch?v=Efq5PMAjymo&NR

Neki su se smijali kad sam govorio da je jedan od naših najboljih igrača!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 11:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=jP7n41CURKc

A pazite ovu spodobu, gospodin bananko!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NBA: Skoti Pipen se vraća u 42. godini?!

Nekadašnji as Čikago Bulsa Skoti Pipen ozbiljno razmišlja o povratku košarci, iako uveliko "gazi" 42. godinu života, objavio je u petak list "Čikago Tribjun".Pipen je zbog hronične povrede kolena završio karijeru...

...proleća 2004, pošto je te sezone odigrao samo 23 meča za "bikove". On tvrdi da se trenutno nalazi u boljoj formi nego ikada u prethodnih pet godina.

"Razmišljam da se aktiviram. Potpisao bih za neki klub, lagano ulazio u takmičarski ritam tokom poslednja dva meseca regularnog dela sezone, tako da na početku plej-ofa dodjem na svojih sto procenata", izjavio je Pipen.

On je zajedno sa Majklom Džordanom i trenerom Filom Džeksonom učestvovao u osvajanju svih šest šampionskih titula tokom 90-ih. Na predstojećem Ol-star vikendu u Las Vegasu učestvovaće u takmičenju "Šuting stars", a tokom najveće fešte NBA lige planira da obavi i nekoliko razgovora sa predstavnicima klubova.

"Odmorio sam se i moje telo je u fantastičnom stanju. Na idealnoj sam težini, nikada nisam imao manje masti... Tražim tim koji će moći da mi da oko 15 minuta po utakmici. Ne želim da budem igrač odluke niti da zgrnem još koji milion, samo hoću da nekome budem od pomoći u plej-ofu", jasan je Pipen.

Vižljasti krilni igrač kaže da njegovo koleno odlično podnosi režim svakodnevnih treninga.

"Ja sam sličan Karimu (Abdul-Džabaru) koji je igrao sa 42 godine i Robertu Perišu, koji je izdržao skoro do 44. Telo mi je lagano i fleksibilno i to mi daje nadu da mogu da uspem. Dobro se krećem, još uvek sam brz, a košarka se ne zaboravlja kada se jednom nauči. Gledam utakmice i vidim mnogo klinaca koji ne znaju kako se vodi igra", rekao je Pipen, koji smatra da bi najviše mogao da pruži u ulozi plejmejkera.

Ostaje da se vidi gde će završiti član originalnog američkog "Drim tima" sa Olimpijskih igara u Barseloni 1992. godine.

Da li će to biti Majami, Klivlend, njegov Čikago (ako zameni neke od mnogobrojnih bekova za centra Memfisa Pau Gasola), Denver, San Antonio, Hjuston, Lejkersi...? Kandidata, zapravo timova kojima bi mogao da bude od pomoći, svakako ima mnogo.

Pipen je odigrao 11 sezona za Bulse, jednu za Hjuston i četiri za Portland. Sedam puta je bio učesnik Ol-star meča, isto toliko puta biran je u idealnu petorku NBA lige, a čak deset puta u najbolji odbrambeni tim.

Osvojio je dva olimpijska zlata i bio izabran medju 50 najboljih košarkaša svih vremena. Beležio je 16,1 poen, 6,4 skoka i 5,2 asistencije.

*Vid' ovog ludaka...Nadam se da ce se vratiti da malo vidimo sta nije zaboravio. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Flavoure žao mi je, ali i za tebe važi kao i za ostale, da ne kopirate kompletne tekstove sa drugih sajtova i postujete ih ovdje. Ostavljajte link i to je to...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma nema frke Nitro.Ali mislim da relativno manje tekstove nije problem kaciti.Linkove treba ostaviti ka onim tekstovima koji bi zauzeli vise stranica.
Ali kako god.Pravila su pravila... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 15:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2003, 23:19
Sondri sta kazes za vecerasnji All star mec?Moze li zapad do pobjede???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 244 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]