banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 15:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
marlonbrando je napisao:
Vidis Bigman takvi poput tebe se ne mogu nazvati navijacima ni u kom slucaju. Vi ste samo simpatizeri kluba bodrite klub iz ugodne fotelje i pametujete o igracima koje gledate dva tri puta godisnje. Da li si ti gledao uzivo kako se ko od te trojice krece po terenu i otvara u prostor?? Nisi i ako jesi to je bilo samo jednom pretpostavljam. Jesi li ti bio jedan od onih koji su nakon debija debelog u BL pricali da je on najvece pojacanje???

Опет није издржао да то не помене... :lol: :lol: :lol:
Нећу улазити у расправу о томе, а то да ми ти мјериш љубав према Звезди, пресмјешно је.
Да, рекао сам да је добро појачање због приче медија, због игара у Њемачкој, а и због утакмице у Бањалуци, и утакмица у јесењем дијелу шампионата, међутим од тога ништа.
Разлика је у томе што сам ја промијенио мишљење, кад сам видио да човјек не пружа ни 30% својих могућности, а ти себе ПАТЕТИЧНО настављаш лагати како је он добар...
Да, промијенио сам мишљење, у чему је проблем?

Poslednji put menjao bigman dana 16 Feb 2007, 14:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 13:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
bigman je napisao:
Да промијенио сам мишљење, у чему је проблем?

Nemas pravo da mijenjas misljenje i da pogresis u procjeni moras da ostanes pri svom do kraja prvensta :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
bigman je napisao:
Да промијенио сам мишљење, у чему је проблем?

Nemas pravo da mijenjas misljenje i da pogresis u procjeni moras da ostanes pri svom do kraja prvensta :lol: :lol:

Ма до краја живота!
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Vi ste samo simpatizeri kluba

Kao što bigman reče, sigurno mi nećeš ti određivati koliko volim Zvezdu, a čak i da je istina to što kažeš, odakle ti ideja da "navijač" zna o fudbalu više nego "simpatizer". Šupljak ti je priča, a i da si toliki navijač za kojeg se izdaješ, znao bi i da bar polovina pravih navijača smatra da je Ailton bio greška i da im je drago zbog odlaska. Ailton jeste veće igračko ime od Đokića, Raškovića i Purovića, ali isti taj tukac Đokić je na isto proljetnih utakmica dao daleko više golova od "veličine" Ailtona. Znači bolji je od njega trenutno. To što je takav mulac prvi strijelac ekipe, žalosno je i tužno...

Postoje napadači koji ne moraju da daju tovar golova, da bi bili dominantni u utakmici ili timu, kao što je bio slučaj sa Žigićem, ali Ailton mora da daje golove, jer za ekipu ništa drugo ne može da učini. Ako ne daje golove, zbog čega je doveden, leti iz kluba. Kraj priče. Skupo plaćenog igrača se NE ISPLATI držati u klubu ako ne igra, a kod Bajevića ne bi igrao, pošto je trener promijenio koncepciju igre i prešao na stil igre sa jednima napadačem, a taj jedan je onaj koji je dao najviše golova - Đokić. A Ailton i nije sidraš koji može igrati sam u špicu. Njemu treba partner koji će mu otvarati prostor, a i u skoku je nikakav.

Purović ima 22 godine i krajnje je vrijeme da se afirmiše ili da ga se proda, ako se utvrdi da nema kvalitet za Zvezdu, ali objektivno mislim da dotični ima kvalitet, pošto je kod Zenge bio prvi strijelac tima u trenucima Žigićevog odsustva...

I kao što rekoh već. Zvezda u timu ima tri napadača i dvojicu koji mogu bez problema da odigraju u napadu (Burzanović i Tadeu), što je sasvim dovoljno za domaće prvenstvo. Za kvalifikacije za LŠće se tražiti nova pojačanja, pošto će tržište biti popunjenije...

Citiraj:
Ailton kada bi bar malo popravio formu bio bi bolji od sve trojice, zar ne?

Kada bi PUNO popravio formu, moga bi da bude pojačanje. Igrač koji je nekada davao 25 golova po sezoni u Bundesligi, za polusezonu u Meridijan super ligi dao je 4 gola. To je mizerno...

Ja sam ga po dolasku smatrao pojačanjem, ali me je igrama razuvjerio. Rekao sam već da je dvije godine van vrhunskog fudbala i pravih utakmica, ostavilo traga. Može trener čekati da Ailton proradi i da se vrati u formu, ali je valjda pametniej trpjeti u timu nekog igrača od 22 godine, nego čekati da proradi igrač koji ima već 34 i na zalasku je karijere...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 16:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sutra se nastavlja prvenstvo!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 16:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Vecina vas izgleda ima potrebu da vidi nesto cega nema a to su sledece dve stvari:

1. Ja nikada nikome nisam mijerio ljubav prema Zvezdi vec sam samo istako cinjenice jer imenica navijac ima koren u glagolu navijati a to znaci BITI na stadionu i bodriti svoj tim, sto ne znaci da neko vise ili manje voli Zvezdu, nego samo znaci da neko ide na utakmice a neko sedi u fotelji i gleda prenos na TV!!! Mnogi tvrde da se ljubav prema klubu meri brojem placenih ulaznica u toku sezone, ja takav nisam jer shvatam da neko ne moze ili jednostavno ne zeli da ode na utakmicu i plati kartu da gleda recimo Bezanija-Zvezda

2.Vidim da vecina vas vidi kvalitet u Purovicu koji (iskreno se nadam da ce me igrama razuveriti u nastavku prvenstva i jos vaznije u kvalifikacijama za CL) ne postoji!!!!

Promeniti misljenje svako moze i to je prirodno ali stvar koja nije u redu je da covek bude najglasniji zastupnik dve oprecne teze posto je na pocetku verovao u jednu a kasnije u drugu, a misljenje je promenio za samo 6 meseci ako ne i manje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Vecina vas izgleda ima potrebu da vidi nesto cega nema a to su sledece dve stvari:

1. Ja nikada nikome nisam mijerio ljubav prema Zvezdi vec sam samo istako cinjenice jer imenica navijac ima koren u glagolu navijati a to znaci BITI na stadionu i bodriti svoj tim, sto ne znaci da neko vise ili manje voli Zvezdu, nego samo znaci da neko ide na utakmice a neko sedi u fotelji i gleda prenos na TV!!! Mnogi tvrde da se ljubav prema klubu meri brojem placenih ulaznica u toku sezone, ja takav nisam jer shvatam da neko ne moze ili jednostavno ne zeli da ode na utakmicu i plati kartu da gleda recimo Bezanija-Zvezda

2.Vidim da vecina vas vidi kvalitet u Purovicu koji (iskreno se nadam da ce me igrama razuveriti u nastavku prvenstva i jos vaznije u kvalifikacijama za CL) ne postoji!!!!

Promeniti misljenje svako moze i to je prirodno ali stvar koja nije u redu je da covek bude najglasniji zastupnik dve oprecne teze posto je na pocetku verovao u jednu a kasnije u drugu, a misljenje je promenio za samo 6 meseci ako ne i manje

Што ће рећи, да Пуровићу треба да се убије добро играјући 3-4 сезоне, да би ти сконтао да он има таленат? Ови из Селте сконтали за много мање времена.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 00:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
marlonbrando je napisao:

Што ће рећи, да Пуровићу треба да се убије добро играјући 3-4 сезоне, да би ти сконтао да он има таленат? Ови из Селте сконтали за много мање времена.

Do sada sam mislio da odgovaram coveku koji bar ima oci i vidi al covece pa ti si slijep bigman!!!! :lol: :lol: :lol:
Zar si toliko naivan pitam se? Opste je poznata stvar da svaki klub ima svoje novinare koji lansiraju suplje price kada je to u interesu kluba i zar zaista mislis da su oni iz uprave imali ponudu za njega od 2.5miliona eura da ga ne bi i prodali?????? Ako imas i kratko pamcenje pored toga sto si slijep zar si zaboravio gde je sve u nasim novinama Zigic isao,a on je za Purovica tata-mata??? Ako jesi podseticu te. Zigic je isao u Arsenal, Hamburg, West Ham i ko zna gde sve. Mozda si zaboravio i cifre koje su se spominjale te 10.5miliona funti te 10 miliona eura da bi na kraju otisao u RASING SANTANDER za 6 miliona eura od cega je Zvezda dobila samo 3 miliona eura.

E sada ako mislis da je Purovic vredan 2.5mil.eura i da to nije novinarska patka onda si naivniji od crnca koji u americkom zatvoru vjeruje u ljudska prava!!! Da li je bilo koji funkcioner Zvezde potvrdio tu ponudu ili su samo davali izjave tipa "...da tacno je da postoji odredjeno interesovanje Selte za Purovica al on je nas igrac..." dakle tu famoznu cifru niko nije potvrdio, a ti si se eto kao i mnogi upecali na tu novinarsku patku!!! Evo ti jos jednog primera kako novinari rade u interesu kluba.

Da li si ikada na B92 cuo bilo sta lose o novoj upravi Zvezde?? Naraavno da nisi a da li znas i zasto? Pa zato sto je PR Zvezde Aleksandar Boskovic jedna od voditelja i urednika sportskih vesti na toj televiziji!!

Tuzno je sto ti verujes svemu sto procitas a ne razmislis malo svojom glavom!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mozda si zaboravio i cifre koje su se spominjale te 10.5miliona funti te 10 miliona eura da bi na kraju otisao u RASING SANTANDER za 6 miliona eura od cega je Zvezda dobila samo 3 miliona eura

Цифра везана за West Ham је тачна прича, али Пикси није продао Жигића јер му је овај требао да осигура титулу, и да покуша да нешто направи у купу UEFA. Цијену му је оборила репрезентација, и други дио сезоне, коју је мало лошије одиграо. А колико он стварно вриједи, показује се у RASING SANTANDER-у. А ово што помињеш за пола добитка за Звезду, то је ствар уговора са Жигићевим менаџером.

Мислиш да ће Пуровић отићи за мање лове? Испод ове цифре не иде 100%.
Постоје новинарске патке, и увијек ће постојати, само ти тешко издвајаш тачне ствари из тих истих информација.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Do sada sam mislio da odgovaram coveku koji bar ima oci i vidi al covece pa ti si slijep bigman!!!!

Vidi ko mu kaže... Čovjek koji "vidi" da je Ailton ekstra kvalitetan napadač, sa svoja 4 postignuta gola u prvenstvu. Daj da i mi "progledamo" tim tvojim očima...

Purović da ne vrijedi, ne bi ni igrao u Zvezdi. Bajević je jedini mjerodavan da daje konačan sud, a tvoja naklapanja o tome kako Purović nije kvalitetan nemaju nikavu težinu. Ne kažem da je ekstra napadač, ali je bio odličan kao zamjena Žigiću kod Zenge, dok je dotični bio povrijeđen. Te sezone je postigao 15-ak golova u prvenstvu i par u Evropi, što je sasvim dovoljno. Da ne spominjem da ima tek 22 godine i dovoljno prostora za napredak. Uostalom bio je i oslonac mlade reprezentacije SCG, što je za njegovu reputaciju sasvim dovoljno, kad se sve sabere.

Citiraj:
Da li je bilo koji funkcioner Zvezde potvrdio tu ponudu ili su samo davali izjave tipa "...da tacno je da postoji odredjeno interesovanje Selte za Purovica al on je nas igrac..."

Citiraj:
"Za Purovića smo imali ponude Selte, Porta i Benfike, međutim on nije na prodaju," jasan je Stevan Stojanović.

Toliko o tome...

Citiraj:
Mozda si zaboravio i cifre koje su se spominjale te 10.5miliona funti te 10 miliona eura da bi na kraju otisao u RASING SANTANDER za 6 miliona eura od cega je Zvezda dobila samo 3 miliona eura.

Žigić je prodan jer mu je ugovor isticao i zbog toga se nije moglo dobiti više za njega. Premija je bilo dobiti i toliko, a i da je prodan za 18 miliona, Zvezda bi svejedno dobila samo polovinu od toga ili čak nešto manje, zbog poznatih okolnosti...

Citiraj:

Ne trabunjaj gluposti... Mišljenje se može promijeniti i za jedan sat, ako postoje dovoljno dobri argumenti za to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 19:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

E stvarno ste neverovatni i vecinu stvari pogresno razumete pa da se to ne bi desavalo i u buduce ja cu stvari koje zelim da naglasim podebljavati!!

Dakle Bigman cifra koja se spominjala za West Ham je netacna i najobicnija laz, a zasto je Zigicu pala cijena to je tek suplja prica i na kraju ocigledno u mom prethodnom postu ti si video negde da ja govorim da Zigic lose igra u Rasingu??? Ako mislis da je Purovic bolji od Pantelica pa da ode za vece pare nego i on ili je mozda bolji i od Jankovica grdno se varas!! Znate li zasto je Zvezda dobila samo 3mil.eura? Po jednoj prici menadzerske poslove svih igraca koji su bili u Zvezdi kada je Dzaja bio predsednik je vodila agencija cij je vlasnik Dzajin kum pa su se zato potpisivali takvi ugovori.

Nitro lafe po ranijim postovima mislio sam da ces ti tek shvatiti neke stvari. Ja nikada nisam govorio da je Ailton extra igrac vec samo da je bolji od ovih trenutno napadaca koje Zvezda ima. Ako nisi procitao ja jesam rekao da su ljudi iz uprave govorili da imaju ponude za Purovica al nikada nisu izneli tacan iznos. Tacno da se misljenje moze promeniti i za pola sata ali vi ste Ailtona videli uzivo samo u jednoj utakmici a ostale informacije ste pokupili iz novina tako da prica o dobrim argumentima pada u vodu, a da je bilo ko od vas rekao da mu se jednostavno ne dopada nacin na koji igra 'debeljko' to bih mogao prihvatiti bez problema jer je to stvar slobodnog uverenja.

Znam da bi mi svi voljeli gledati Zvezdu u CL ali ocigledno se mnogo razlikujemo u pogledima na tim koji bi mogao to ostvariti, jer ja jednostavno ne mogu zamisliti da sa Purovicem u napadau udjemo u CL!!! Ja cu svejedno biti na severu i bodriti i taj tim sa Purovicem ali ljdui realnost je sasvim drugacija!!!

P.S. Bigman ne hvalim se nego kazem da cu uvek biti tamo makar se vratio u Zvezdu i Miodrag Pantelic :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Znate li zasto je Zvezda dobila samo 3mil.eura? Po jednoj prici menadzerske poslove svih igraca koji su bili u Zvezdi kada je Dzaja bio predsednik je vodila agencija cij je vlasnik Dzajin kum pa su se zato potpisivali takvi ugovori.

Pa ti druže nemaš pojma o najosnovnijim stvarima, a busaš se u prsa da znaš sve...

Pa i ptice na grani znaju da je Milan Ćalasan, inače Žigićev menadžer, imao u vlasništvu polovinu njegovog ugovora i zato je od ukupnog Žigićevog transfera odbijena polovina, a jedan dio je otišao na ruke čovjeka koji je posredovao u transferu, kome se ne sjećam imena, pa je tako Zvezda dobila i manje od polovine novca koji je Rasing isplatio za Žigića. Dobra stvar je što je ta mešetarska kompanija rastjerana sa Marakane, zaslugom Piksija, a taj trend je započet još negdje sa Pjanovićem i Gvozdenovićem... Zašto je Zvezda dobila malu cifru za Žigića? Zato ŠTO MU JE ISTICAO UGOVOR I NIKO NIJE BUDALA DA PLAĆA SILNE PARE ZA IGRAČA KOJEG ZA PAR MJESECI MOŽE DA DOBIJE BADAVA... Jesmo li sad načisto sa tim?

A o prokletom Ailtonu mi je više muka da pričam... I Ronaldo je otjeran iz Reala, jer ne daje golove, jer je van forme, predebeo i sa manjkom želje da trenira. Zašto bi onda Bajević držao u timu jednog Ailtona, koji je OSTARIO I NIJE VIŠE ŠTO JE NEKAD BIO? Da li je bolji od Đokića i kompanije trenutno?. Da je bolji, ostao bi u klubu. Bajević nije trener koji će protežirati neke igrača ili nekome nepravedno uskratiti priliku. Možda se Ailton i vrati u formu u kakvoj je bio ali cifre GOVORE PROTIV NJEGA... Doveden je daje golove, a dao ih je samo 4 za polusezonu. Može se on odlično kretati po terenu i otvarati prostor, ali mu je uzalud kao nema njegovih golova. Znači klubu nije potreban napadač koji ne daje golove. Zato je poslat na pozajmicu, jer Đokić, daje golove i kao takav je prvi izbor trenera. Ailton jeste daleko poznatije fudbalsko ime i bolji igrač, ali je VAN FORME... Purović kakav je takav je. Ako bude nešto valjao zadržaće ga u klubu, a ako ne bude prodaće ga, ali ga moraju držati u igri, da mu podignu cijenu, kolika god ona bila...

I stvarno mi je više puna ona stvar te priče o Ailtonu. Bio on dobar ili ne, njega za ostatak ove sezone nema u Zvezdi. Oni koji su ostali imaju zadatak da odbrane titulu, a za kvalifikacije za LŠima vremena. Prvo treba vidjeti koliko ovaj tim ima potencijala pa poslije naklapati... Ti druže bolduj šta hoćeš, ali moje mišljenje neće promijeniti neko ko misli da je pokupio svo fudbalsko znanje zato što je redovan dio inventara na Marakani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

"Redovan" je zato što je iz Bijeljine i treba mu nekih sat vremena do Beograda, a na neka gostovanja stiže i ranije! Lakše mu je otići u Beograd nego doći u Banjaluku!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Fudbaleri Partizana pobedili su kod kuće Mladost iz Apatina sa 1:0 u 17. kolu Meridijan Superlige golom Marinkovica.Treba jos dodati da su fudbaleri Partizana promasili penal.Na stadionu neocekivano puno,oko 5000 ljudi.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 01:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Znate li zasto je Zvezda dobila samo 3mil.eura? Po jednoj prici menadzerske poslove svih igraca koji su bili u Zvezdi kada je Dzaja bio predsednik je vodila agencija cij je vlasnik Dzajin kum pa su se zato potpisivali takvi ugovori.

Pa ti druže nemaš pojma o najosnovnijim stvarima, a busaš se u prsa da znaš sve...

Pa i ptice na grani znaju da je Milan Ćalasan, inače Žigićev menadžer, imao u vlasništvu polovinu njegovog ugovora i zato je od ukupnog Žigićevog transfera odbijena polovina, a jedan dio je otišao na ruke čovjeka koji je posredovao u transferu, kome se ne sjećam imena, pa je tako Zvezda dobila i manje od polovine novca koji je Rasing isplatio za Žigića. Dobra stvar je što je ta mešetarska kompanija rastjerana sa Marakane, zaslugom Piksija, a taj trend je započet još negdje sa Pjanovićem i Gvozdenovićem... Zašto je Zvezda dobila malu cifru za Žigića? Zato ŠTO MU JE ISTICAO UGOVOR I NIKO NIJE BUDALA DA PLAĆA SILNE PARE ZA IGRAČA KOJEG ZA PAR MJESECI MOŽE DA DOBIJE BADAVA... Jesmo li sad načisto sa tim?

A o prokletom Ailtonu mi je više muka da pričam... I Ronaldo je otjeran iz Reala, jer ne daje golove, jer je van forme, predebeo i sa manjkom želje da trenira. Zašto bi onda Bajević držao u timu jednog Ailtona, koji je OSTARIO I NIJE VIŠE ŠTO JE NEKAD BIO? Da li je bolji od Đokića i kompanije trenutno?. Da je bolji, ostao bi u klubu. Bajević nije trener koji će protežirati neke igrača ili nekome nepravedno uskratiti priliku. Možda se Ailton i vrati u formu u kakvoj je bio ali cifre GOVORE PROTIV NJEGA... Doveden je daje golove, a dao ih je samo 4 za polusezonu. Može se on odlično kretati po terenu i otvarati prostor, ali mu je uzalud kao nema njegovih golova. Znači klubu nije potreban napadač koji ne daje golove. Zato je poslat na pozajmicu, jer Đokić, daje golove i kao takav je prvi izbor trenera. Ailton jeste daleko poznatije fudbalsko ime i bolji igrač, ali je VAN FORME... Purović kakav je takav je. Ako bude nešto valjao zadržaće ga u klubu, a ako ne bude prodaće ga, ali ga moraju držati u igri, da mu podignu cijenu, kolika god ona bila...

I stvarno mi je više puna ona stvar te priče o Ailtonu. Bio on dobar ili ne, njega za ostatak ove sezone nema u Zvezdi. Oni koji su ostali imaju zadatak da odbrane titulu, a za kvalifikacije za LŠima vremena. Prvo treba vidjeti koliko ovaj tim ima potencijala pa poslije naklapati... Ti druže bolduj šta hoćeš, ali moje mišljenje neće promijeniti neko ko misli da je pokupio svo fudbalsko znanje zato što je redovan dio inventara na Marakani.

Ko je vlasnik i ko stoji iza Calsana? Od bn do bg treba busom do dva i po sata a na manje utakmice dolazi i jedna ekipa iz BL tako da ta vasa prica o vremenu ne pije vodu a ni za jedno gostovanje mi ne treba manje vremena i postavljam pitanje svim zvezdasima sa ovog foruma kada ste zadnji put bili na marakani i koliko vam to para treba da odete na jednu utakmicu?
Ne mislim da sam pokupio fudbalsko znanje svijeta al brate ti ga pretera taj ronaldo nije davo golove u Realu i oteran je a koliko golova zabi Sijeni?
Kakva ti je to prica mora da igra da bi se prodao? Zar igraci 'moraju' odlaziti vec u 23., koliko ce on imati na leto? Sa koliko je Ziga otisao ili Pantelic? Vi ste ocigledno iznervirani sto vam kontrira neko ko posjeti stadion makar svake trece utakmice a vase guzice su fino smijestene u fotelje i primate se na svaku laz koja dolazi do vas? Ako je Zigic jeftino prodan zbog ugovora sto smo i za ostale dobili tako male pare? Pa zar je morao Jankovic sada da ode ili mozda Bisevac ili Kovacevic? Dugovi? Razmisli malo zar klub koji ima procenjeno 4 miliona navijaca (prosecna posjeta po utakmici je doduse oko 5 hiljada a i to cupa derbi i proslava titule) moze da bude u dugovima? Zar klub ne moze zivjeti od ta 4 miliona navijaca? Navadili ste se na mene samo zato sto sam rekao nesto sto je drugacije nego sto ste procitali u novinama, a mozda ste se najvise iznervirali zato sto sam vam rekao da navijac navija a ne nosa samo sal Zvezdin oko vrata zimi po BL!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 01:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
postavljam pitanje svim zvezdasima sa ovog foruma kada ste zadnji put bili na marakani i koliko vam to para treba da odete na jednu utakmicu?

Zadnji put sam bio protiv Milana i treba mi oko 100KM za odlazak na utakmicu! Jesi li ti neki statističar kad te toliko zanimaju te brojke??? Sad sam imao u planu ići na Real, ali nemam para, a i trebam ispit spremati tako da je to propalo, šteta! Za neke i nije luksuz otići, ali za mene jeste i ne stidim se toga! Išao sam u razred sa Coketom, a Đole mi je komšija, a on je vođa banjalučke grupe, ali ih nikad u životu nisam čuo da se hvale brojem utakmica na kojima su bili, a on ide na gostovanja i u inostranstvo! Tim "hvaljenjem" ne postižeš ništa! Niko ti nije prigovarao o tvojoj privrženosti klubu, ali očigledno imaš kompleks od toga kad to uporno spominješ i kad te niko za to ne pita uopšte! Pohvalio si Ailtona, ljudima se to nije svidjelo, njihova stvar, ali odlasci na utakmice koje si spomenuo u svakom narednom postu nemaju nikakve veze sa njim!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 01:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
a mozda ste se najvise iznervirali zato sto sam vam rekao da navijac navija a ne nosa samo sal Zvezdin oko vrata zimi po BL!

У праву си, ево два дана ништа не једем због тога. Уби ме нервоза...
Кад неко тако провидно прича о одласцима на утакмице, то ми је стварно тужно. И одмах почињем да сумњам.
То је она прича: "Нисам ишао, ако нисам свима о томе причао..."
Sondri je napisao:
Za neke i nije luksuz otići, ali za mene jeste i ne stidim se toga! Išao sam u razred sa Coketom, a Đole mi je komšija, a on je vođa banjalučke grupe, ali ih nikad u životu nisam čuo da se hvale brojem utakmica na kojima su bili, a on ide na gostovanja i u inostranstvo! Tim "hvaljenjem" ne postižeš ništa! Niko ti nije prigovarao o tvojoj privrženosti klubu, ali očigledno imaš kompleks od toga kad to uporno spominješ i kad te niko za to ne pita uopšte!

Ма пусти га, он користи клуб који воли и за који навија у јефтине дневно-лично-нафуравајуће приче....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 04:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Moze bit` bigmane da si u pravu...

Decko se ocito LOZI!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 08:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
superhik je napisao:
Decko se ocito LOZI!!! :lol: :lol: :lol:

Decko je izgleda bio na zadnje dve utakmice i neko ga obecao danas voditi pa konta da sve zna i valja nama ovde muda pod bubrege.

Idi begaj breeee :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Feb 2007, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zar igraci 'moraju' odlaziti vec u 23., koliko ce on imati na leto?Sa koliko je Ziga otisao ili Pantelic?

Ti druže nemaš blage veze o stvarima o kojima pričaš.

Purović će na ljeto imati 22 godine. A ne mora on otići, ali ako se pokaže da nema dovoljno kvaliteta da ode, onda zdrav razum i elementarna logika nalažu da se igrač proda i da se za njega dobije neka kinta, a postoji li bolji način da se igraču digne cijena nego da igra u sezoni kad je titula praktično već osvojena... Da ne pominjem činjenicu da Purović ipak posjeduje određen kvalitet, mada je to samo Bajevićeva procjena, a on vjerovatno zna manje od tebe koji si svaku treću utakmicu na Marakani :lol: :lol: :lol:

Nastavljamo čas...
Pantelić je u Zvezdu došao sa 26 godina, tačnije vratio se, a iz Zvezde je u inostranstvo prvi put otišao sa 19 godina. Žigić je pravu šansu dobio kod Ljupka sa svojih 24 godine, tako da i nije mogao da ranije ode iz Zvezde. I šta više lupetaš tu? Čas pričaš da Purović nije dovoljno kvalitetan, a poslije se pitaš zašto mora da ide...

Citiraj:
Pa zar je morao Jankovic sada da ode ili mozda Bisevac ili Kovacevic? Dugovi?

Za nekoga ko sebe smatra tolikim poznavaocem prilika u Zvezdi shvatio bi sam neke stvari, ali nastavićemo sa ovom malom edukacijom...

Većina igrača koji su otišli imala je u potpisane sumnjive ugovore u kojima su udio imali određeni mešetari i kvazi fudbalski menadžeri, poput Ćalasana i njegovog ugovra sa Žigićem, a u nekim slučajevima se sumnja da su čak i ljudi iz beogradskog podzemlja stajali iza nekih igrača i držali njihove ugovore, kao što je bio slučaj sa Jankovićem. Svu tu bagru je Piksi razjurio sa Marakane i to je bio jedan od razloga prodaje, a naravno i eliminacija dugova...

Citiraj:
zar klub koji ima procenjeno 4 miliona navijaca (prosecna posjeta po utakmici je doduse oko 5 hiljada a i to cupa derbi i proslava titule) moze da bude u dugovima? Zar klub ne moze zivjeti od ta 4 miliona navijaca?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa ne živi klub od navijača dijete drago. Kako ne može biti u dugovima, kad su i najveći evropski klubovi u debelim dugovima. I odakle samo izvali tu cifru od 4 miliona navijača? Neozbiljan si totalno, pa je shodno tome, neozbiljna i ova rasprava.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]