banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2007, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Chat Log:

Citiraj:
[01:15:26] <Ortakinja> neka devojka nebitno od moje sestre ortakinja je poznaje skroz normalna devoja ide na fax i sve to... i nebitno ona upozna nekog decka ono normalno izgleda isto studenti i... i kao izadju oni jedno 4 puta i na cetvrtom sastanku se poljube samo i sutradan likusi izadje neka rana na usni ona ode kod lekara i kao pita nju doktorka kao jer ima decka ona kao ne kao jer imala kontak neki nesto i ona kao pa ljubila sam se sinoc sa nekim deckom ,pita
[01:15:57] <BobMarley> iiiiiiiii?
[01:15:58] <BobMarley> .....
[01:16:11] <BobMarley> sta joj je na kraju izaslo na usni?
[01:16:55] <Ortakinja> nije bitno sta joj je izaslo na usni nego to sto se ljubila sa bolesnikom koji jebe lseve
[01:16:55] <Ortakinja> e
[01:17:19] <BobMarley> @_@
[01:17:21] <Ortakinja> mogla je nedaj boze i da spava sa njim
[01:17:23] <BobMarley> ozbiljno? weinen
[01:17:23] <Ortakinja> fuj
[01:17:26] <BobMarley> nekrofil? @_@

14.02.2007 - Dnevne novine - Kurir -

Horor u centru Beograda

NEKROFIL

Beograđanin u stanu na Vračaru držao dva sveža leša, sa kojima je seksualno opštio, slučaj otkriven kada je jedna devojka zaražena bakterijom posle burne noći provedene sa njim

BEOGRAD - Jedan Beograđanin priveden je na psihijatrijsko posmatranje zbog sumnje da je imao seksualne odnose s mrtvacima! Prema nezvaničnim informacijama, bizarni slučaj otkriven je prošle nedelje, kada je policija upala u stan ovog Beograđanina i u njemu pronašla dva sveža leša!

Hapšenju nekrofila, kako saznajemo, prethodila je ljubavna avantura s jednom devojkom iz beogradskog naselja Cerak. Posle provedene noći sa njim, ona je, navodno, otišla na pregled u jednu beogradsku kliniku zbog čudnog osipa koji je dobila po telu i ustima. Otkriveno je da ima bakterije koje se nalaze samo na leševima!

Prema saznanjima našeg lista, mladić i devojka upoznali su se na žurki u poznatom beogradskom klubu "Stefan Braun". Mladić je, kako je rekla zaražena devojka, bio veoma privlačan. Smuvali su se čas posla. Posle završene žurke, on joj je predložio da ostatak noći provedu zajedno, što je ona bez razmišljanja prihvatila.

Već sutradan devojci se po telu i ustima pojavio osip koji ju je uznemirio. Odlučila je da ode na pregled u jednu beogradsku kliniku, gde je utvrđeno da su osip izazvale bakterije koje postoje samo na leševima!

- Posle pregleda zapanjeni doktor joj je rekao: "Lepo mi reci šta si radila." Zbunjena devojka nije znala o čemu se radi, pa joj je lekar objasnio da na grliću materice ima bakterije koje imaju samo mrtvaci. Ona je u početku odbijala da prizna seksualnu avanturu, tvrdeći da se samo ljubila s jednim mladićem. Međutim, pod pritiskom je priznala i da je spavala s njim. Doktor je, kako se pretpostavlja, alarmirao policiju, koja je odmah upala u mladićev stan na Vračaru.

Izvor Kurira navodi da su inspektori, pomalo zbunjeni, zakucali na vrata ovog mladića. Međutim, ono što su zatekli unutra, sve ih je šokiralo.
- Policajci su ovog mladića zatekli sa dva sveža leša i odmah su ga priveli i odveli na posmatranje na psihijatrijsku kliniku, gde je zadržan do daljeg. Policajci su dugo sumnjali u to da je i devojka umešana u celu priču, ali je ispalo da je i ona samo žrtva ovog nekrofila - objašnjava sagovornik Kurira.

Ovaj bizarni slučaj juče niko nije želeo zvanično da potvrdi ni u policiji ni u psihijatrijskim ustanovama. Kurir je došao do saznanja da se policija ovde nije zaustavila i da je proširila istragu kako bi utvrdila otkud leševi u stanu mladića koji potiče iz dobrostojeće porodice. Istraga je, navodno, dovela do jednog radnika Kliničkog centra Srbije, koji je uhapšen zbog sumnje da je ovom nekrofilu obezbedio leševe za seksualno iživljavanje.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 17:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
zgadi mi se zivot!
a otkud tebi ovaj log???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
pa sa chata vjerovatno ... :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Gospode bože... :| :shock: :monkey: :silent: :puke:
Citiraj:
Kurir je došao do saznanja da se policija ovde nije zaustavila i da je proširila istragu kako bi utvrdila otkud leševi u stanu mladića koji potiče iz dobrostojeće porodice. Istraga je, navodno, dovela do jednog radnika Kliničkog centra Srbije, koji je uhapšen zbog sumnje da je ovom nekrofilu obezbedio leševe za seksualno iživljavanje.

:confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 19:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 16:38
sigurno im je mrtve ribe lakse startovati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 19:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
:pukeright: :pukeright: :pukeright: :pukeright: :pukeright: :pukeright:

fuj jebo mater mrtvu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Katastrofa :cry:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 19:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Pored toliko živih komada,on ševi mrtvace... :-? Koji sjebani idiot,nevjerojatno..Užas...metak u čelo... :(

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2007, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
XentoniX je napisao:
zbog čudnog osipa koji je dobila po telu i ustima. Otkriveno je da ima bakterije koje se nalaze samo na leševima!

po ustima :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
aj ove svjezije mrtvace i nekako al neke stare... fuj...

Poslednji put menjao ignjholio dana 14 Feb 2007, 21:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
E svašta..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
ignjholio je napisao:
aj ove svjezije mrtvace i nekako al neke stare... fuj...

:D :D :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
"Ne znate vi te gotive... Ti vreo, ona 'ladna!"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 22:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

momak je iz dobrostojece porodice, znaci ne bas iz neke velike mafijaske... stari lesevi bi ga skuplje dosli (a ja mene a crnjaka)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
kod odnosa sa lesevima nekako mi odgovara i odnos sa muskim... [pitam se da li je to je to slucaj samo sa lesevima :drinking: :drinking: :drinking: ] 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Feb 2007, 22:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:lol:
bas kad sam citala ovo prvi put upitala sam se zasto se pominju lesevi, a ne tijela mrtvih zenskih persona...
ignjholio, ne budi nastran!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 01:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
otok je napisao:
Pored toliko živih komada,on ševi mrtvace... :-? Koji sjebani idiot,nevjerojatno..Užas...metak u čelo... :(

a sto si ti toliko zadrt? COvjek ima malo cudne ukuse i to je to...Ja be nih imao nista protiv da on to radi, samo da prije smrti covjek potpise saglasnost da ovaj s njiegovim truplom sta hoce...
Nikakva novost cudna...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 01:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
monstrume prAvi si M O N S T R U M !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 01:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kakva tolerancija? Sloboda izbora... Ako ja zelim da ti sa mojim tijelom nakon smrti radis sta hoces, onda treba i tako da bude... Da li ces ti mene staviti u nesto, ili nesto u mene, to je vec do tebe :) Ko je sad nekrofil? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 01:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

napomena! Odmah ispod narcisiong posta je bio HR-ov post "monstrume i ti ga pretjera sa tolerancijom! Ovde mi se cini da neko ima nekrofilne sklonosti"
(Tako nekako je isao post :D )
No, HR je mudro obrisao post dok sam ja kucao repliku...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]