banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 10:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
zerocool kasniš :wink:

pilot babo je napisao:
ajde sada konkretno...kako bi postupio da cujes za reunion RATM-a u skorijoj buducnosti? kao velika antibushevska turneja, u kojoj ce usput zakachiti recimo ljubljanu? da li bi pisao isto ovo sto i sada druze? sumnjam da bi zalio i 150 maraka da odesh, kamoli pisljivih 15. ako je odgovor potvrdan, ja ti vise ni rijec necu reci.

nerevar je napisao:
prodao bih telefon, računar, auto, kuću, psa, mamu, tatu i ispratio ih na toj turneji, od prve do zadnje stanice. onda bih, ako kojim neverovatnim slučajem ostanem živ, i sposoban izražavati se u bilo kom vidu (pisanje, crtanje, pričanje, mumlanje, krkljanje, gestikulacija udovima) pričao to isto za RATM. kako su šupci, kako su se okupili zbog jebenih dolara, kako su izdali svoje ideale, i kako prodajem 3 original cd-a :D eto, možeš me držati za reč, ako se to ikad dogodi, a ja mislim da neće.

dakle eto: mamicu im smećarsku kakav je to način okupiti se zbog para pa održati jedan jedini koncert???? crkli dabogda pederi ako ne naprave bar jedan jedini koncert s ovu stranu atlantika...AAAAAAAAAAAA :bad-words:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 01:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
kakvi jebeni smecari, mamipare, dosli dvdove da prave i prodaju, malo im para jebalo ih bjelo dugme i kru i so! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Rage's Morello Says Coachella Will Be 'Knockout Blow' To Bush — And The Band's Only Reunion Gig

Citiraj:
The word from the band: It's one-and-done, just that show.

i tako...

moja poruka svima koji će biti na tom koncertu: "I HOPE YOU'LL BURN IN HELL, YOU LUCKY BASTARDS!!!!!!!!"

...nakon što okačite snimke koncerta na net...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Cekaj, kakvo je sad to mjenjanje price... Nije bilo "ako naprave koncert s ovu stranu Atlantika, nego AKO NAPRAVE KONCERT!"
Podvlacim : AKO NAPRAVE KONCERT!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bilo je "ako naprave turneju" i ne napraviše turneju... :cry: da hoće neko kupiti oba moja bubrega, jetru, slezenu i svu ostalu imovinu rado bih prisustvovao tom koncertu. to će biti najbolji koncert u istoriji najboljih koncerata. sve hard-core fan do fana. to neće biti publika već jebena armija! ako ne izbije revolucija nisu ništa napravili...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 00:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
nerevar je napisao:
to neće biti publika već jebena armija! ako ne izbije revolucija nisu ništa napravili...

Evo ga. Ovo im je zadnja prilika da pokazu kako iskreno misle ono sto pjevaju i porucuju. Bilo je u proslosti koncerata nakon kojih su izbijali veliki rajoti, prevrtala se policijska kola i lupale radnje, ali ovo je jedinstvena prilika upravo zbog masovnosti publike koja ce doci. Nakon nekoliko uvodnih pjesama treba odrzati prigodan govor i pozvati publiku na preuzimanje Kapitola, Bijele kuce, Pentagona i svih bitnijih vojnih centara i baza u USA, u cemu bi trebali ucestvovati i oni koji ce pratiti prenos preko radio-televizije...Samo, bojim se da je kod RATM vise u pitanju "turning rebellion into money" sindrom. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 08:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Samo, bojim se da je kod RATM vise u pitanju "turning rebellion into money" sindrom. :D

bojim se da oni zgrću više para kao audioslave nego kao ratm pa sumnjam da je to logično objašnjenje za ovaj reunion

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 10:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A Zack? On ne zgrce dovoljno, pa su mu odlucili pomoci. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zack meni uopšte ne izgleda kao neki plejboj i sumnjam da je potrošio sav svoj novac. ipak mi se više sviđa ideja o revoluciji. :multi: "biće mrtvih amera, biće mrtvih amera, tralalalalala" :multi:

evo jedan fin post sa rage-ovog foruma:
Citiraj:
To me, it seems as though this reunion definitely hints to a strong possibility of a complete reunion with more recordings. So much political unrest these days must be playing into the minds of the bandmates. The strong political leanings of Zack and Tom surely cannot be satisfied with either of their current works. Sure Audioslave is succesful, but their music has no meaning to me, with songs such as 'Be Yourself', and 'Like a Stone', to name a few. Catchy pop songs but little more. On the same token, Zack's current projects seem to be extremely hidden in the shadows, and no matter what he releases, it will most surely go without the same recognition that a Rage effort could produce. Although their views may not always be shared 100% with me, the fact that their music makes a point and serves a purpose unequivocally erases any minor disagreements we may have. The educated and experienced political messages that were the foundation of Rage are needed in these times, as opposed to the simpleminded and usually asinine political lyrics of bands such as 'System of a Down' that feed upon the political flavor of the month to sell records, rather than saying anything important, let alone inspiring. Together, Rage Against the Machine would be widely recognized and would be able to project a strong message to the public, a message that, as far as I can see, could not be duplicated in any other medium from our favorite crew.
All of this, when coupled with Audioslaves recent acceptance of playing Rage songs at their shows, demonstrates to me that Tom, Brad, and Tim all love their Rage songs, and probably prefer them, judging by their level of energy when they play them, as opposed to Audioslave's poppy, pointless songs.
Hopefully they will all 'Be Themselves', wake up, and return to making meaningful art in the form of Rage.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Feb 2007, 13:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mah, pokazali su oni svoju antiamericku djelatnost i politicke stavove kada su direktno podrzali NATO akciju na ovim prostorima 1999, kada su pravili benefit koncerte i ucestvovali na kompilacijama za albanske izbjeglice. Ako nije tako, onda su pokazali koliko su politicki nesvjesni i neobavijesteni i kako su im jedini izvori informacija novine i televizija, kao i vecini prosjecnih Amerikanaca, kao sto su i sami, nasjevsi na propagandu koju su sirili zapadni mediji. Mogu oni nositi Leninove i Cheove majice, kao i majice sa "receptom za spravljanje Molotovljevog koktela koji su koristili pobunjenici u El Salvadoru", objavljivati albume sa naslovnicama na kojima se budisticki monah samospaljuje, ali to slabo doprinosi stvaranju boljeg svijeta.
Evo i podsjecanja na te njihove aktivnosti iz 1999. Posljednji naslov, na dnu stranice.
http://www.alb-net.com/kcc/061699e.htm

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa čuj druže, izbeglice su izbeglice, bile srpske, albanske, palestinske, crne, bele, žute, šarene... to je narod koji nije ništa kriv a ispašta. i ti sad meni pokušavaš reći da je to što su uradili nešto loše?
a to šta je zlobo radio, s kim je šurovao te kako i zašto je prodao kosovo i krajinu uopšte nije tema za muziku niti mi se iskreno da polemisati o tome...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
iskreno, koliko oni znaju o dešavanjima na balkanu, koja su zamršena i komplikovana i nama koji ovde živimo, a kamoli njima.

druga stvar, ako zak oće da se bavi politikom, koji će mu k ujedinjenje benda. nek se učlani u partiju, nek se učlani u nekakvu nevladinu organizaciju, fondaciju etc (kojih u americi ima u svakom selu), pa nek propagira šta god ima da propagira ...

tako su i nekakvi engleski bendovi svojevremeno pravili nekakve kompilacije za nekakvu djecu pogođenu nekakvim ratom u nekakvoj bosni. ačbum se zvao HELP, čini mi se. da mi je samo znati đe su te pare završile. djeca u ratu značilo je za njih, pretpostavljam, djeca muslimanska (bez da imam išta protiv djece), po defaultu. ili kad krenberis naprave srceparajuću pjesmu BOSNIA. ko kad bi partibrejkersi, ili još gore, bajaga, opalili o sjevernoj irskoj i jebali mater jednima ili drugima. glupost.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Poslednji put menjao delegado cero dana 10 Feb 2007, 19:58, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 19:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
HR je napisao:
Mogu oni nositi Leninove i Cheove majice, kao i majice sa "receptom za spravljanje Molotovljevog koktela koji su koristili pobunjenici u El Salvadoru", objavljivati albume sa naslovnicama na kojima se budisticki monah samospaljuje, ali to slabo doprinosi stvaranju boljeg svijeta.

ta zar nisi znao, vrlo je unosno biti pobunjenik, a ljevičari su posebno na cijeni. taki sam i sam. :lol: sve dok ne obuku majice subcomandantea marcosa i zapatista, nisu true.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Eto, subcomandante markos je skuzio sta sam htio reci. Oni (RATM) su culi za neke albanske izbjeglice koje stalno prikazuju na CNN-u i po defaultu prave kompilaciju da im pomognu, bez detaljnijeg znanja i informisanja o desavanjima ovde. A jos da se zna gdje su te pare zavrsile... Zasto nisu pravili koncerte za Kurde, Baske, Katalonce, Sjeverne Irce, Palestince i druge narode koji grcaju pod cizmom okupatora? Zato sto se to ne prikazuje na vodecim svjetskim TV stanicama? Jedino sto oni znaju je da naprave stvar o Majama, People of the Sun, kao, hajdemo malo tugovati za narodom koji je nestao prije par stotina godina. Da li je iduci korak pjesma o Etrurcima ili Kartagini? RATM se nikako ne mogu posmatrati kao ozbiljno politicki angazovan bend, vec kao turning rebellion into money i mamipara bend za trenutno revolucionarno raspolozene pubertetlije. Nerevare, ova zadnja recenica u tvom prethodnom postu je bez veze, a ako te interesuju revolucionarne teme, slusaj neke druge bendove kao sto su Kortatu, Crass, Conflict, Los Fastidios, Banda Bassotti, Erode, Opcio K-95...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 23:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

subcomandante marcos je napisao:
ta zar nisi znao, vrlo je unosno biti pobunjenik, a ljevičari su posebno na cijeni. taki sam i sam. :lol: sve dok ne obuku majice subcomandantea marcosa i zapatista, nisu true.

Oduvijek sam zelio Swatch sat sa Cheovim likom, jos od kada sam vidio tu seriju satova u Ilustrovanoj politici. :D I oni su se tada ismijavali sa proizvodima koji imaju na sebi likove revolucionara.
Od svih tih likova, meni su najdrazi oni brazilski Kangaseirosi...Viva Capitaine Curisco!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2007, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Eto, subcomandante markos je skuzio sta sam htio reci. Oni (RATM) su culi za neke albanske izbjeglice koje stalno prikazuju na CNN-u i po defaultu prave kompilaciju da im pomognu, bez detaljnijeg znanja i informisanja o desavanjima ovde.

pitao bi ja vas da ste se rodili u jebenoj americi i jebenom los anđelesu koliko bi vas bilo briga za dešavanja u svetu, za jebenim meksikancima, indijancima, albancima, majama...

HR je napisao:
RATM se nikako ne mogu posmatrati kao ozbiljno politicki angazovan bend, vec kao turning rebellion into money i mamipara bend za trenutno revolucionarno raspolozene pubertetlije.

HR je napisao:
ako te interesuju revolucionarne teme, slusaj neke druge bendove kao sto su Kortatu, Crass, Conflict, Los Fastidios, Banda Bassotti, Erode, Opcio K-95...

ajd sad molim te daj mi definiciju politički angažovanog benda. politički angažovani bendovi su samo oni koji nisu potpisali ugovor sa diskografskom kućom? koji sviraju po underground klubovima? jel ovi bendovi koje si naveo prave muziku ili ratuju po džunglama tropske amerike boreći se za neke više ciljeve?

HR je napisao:
Nerevare, ova zadnja recenica u tvom prethodnom postu je bez veze

ajde je sagledaj iz ovog ugla: ja sam takođe jebena izbeglica i u ovom ratu sam ostao bez igde ičega. ima li sad smisla?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 00:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nerevar je napisao:
pitao bi ja vas da ste se rodili u jebenoj americi i jebenom los anđelesu koliko bi vas bilo briga za dešavanja u svetu, za jebenim meksikancima, indijancima, albancima, majama...?

Eto, sad si fino priznao da je RATM stalo do onoga o cemu pjevaju kao do lanjskog snijega. :D

nerevar je napisao:
ajd sad molim te daj mi definiciju politički angažovanog benda. politički angažovani bendovi su samo oni koji nisu potpisali ugovor sa diskografskom kućom? koji sviraju po underground klubovima? jel ovi bendovi koje si naveo prave muziku ili ratuju po džunglama tropske amerike boreći se za neke više ciljeve??

Clanovi vecine nabrojanih bendova su u lokalnim komunistickim i antiglobalistickim strankama, Kortatu su optuzivani za saradnju sa ETA-om, Banda Bassotti su snimili album sa obradama narodnih pjesama posvecenih ETA-i, IRA-i, Brigate Rossama...
Takodje, pomenuti bendovi uopste nisu underground i prilicno lako se mogu naci po malo bolje snabdjevenim shopovima u Italiji i Spaniji, a vrlo lako na internetu. Druga je stvar neobavijestenost i nezainteresovanost da se cuje nesto vise od onoga sto se moze vidjeti na tv-u. Underground bendovi su bendovi koji narezu album u 20 primjeraka i podijele okolo raji da ih umnozava.

nerevar je napisao:
ajde je sagledaj iz ovog ugla: ja sam takođe jebena izbeglica i u ovom ratu sam ostao bez igde ičega. ima li sad smisla?

Kakve veze ima sto si izbjeglica sa ovim sto si rekao? Ja u prethodnim postovima nisam ni pomenuo nista od navedenog (Sl., Kr. i Ko.), vec ti, ali ne znam zasto. Po treci put, albanske izbjeglice sam naveo kao temu kompilacije na kojoj su ucestvovali RATM, a kao primjer mediokritetstva pomenutog benda, a onda si ti odjednom poceo da spominjes ove stvari.
I puno brate psujes u postovima. :D

I cemu onda takav bend, ljustura koja spolja sjaji a iznutra nema nista osim novca i Morellove kolekcije gitara, te slika Marksa i Engelsa koje kace na zid kad se treba fotografisati za metal hamere i kerange?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 01:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
u bas vam je zajebana rasprava ovo je prvi put da uzivam u citanju necijih postova(osim bikovih) svaka cast i jednom i drugom i trecem opako branite svoje stavove!
ali ipak se nista nece promjeniti

nerevar ce i dalje sa istim zarom slusati RATM ,hr ce i dalje siriti enciklopediju u svom mozgu a subcomandante marcos se zivjeti u nadi da ce se jednog dana odstampati i majica sa njegovim likom :D :lol: :D

ljudi slusajte muziku iz razloga zbog kojih ste je i do sada slusali jer to je naj gotiva

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 02:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Eto, sad si fino priznao da je RATM stalo do onoga o cemu pjevaju kao do lanjskog snijega. :D

ne, ja sam fino priznao da je fino od njih što se interesuju za nešto što se dešava izvan U, S and A-a, pa makar to bile albanske izbeglice.

HR je napisao:
Clanovi vecine nabrojanih bendova su u lokalnim komunistickim i antiglobalistickim strankama, Kortatu su optuzivani za saradnju sa ETA-om, Banda Bassotti su snimili album sa obradama narodnih pjesama posvecenih ETA-i, IRA-i, Brigate Rossama...

baš fino. a rage je snimanjem spota sleep now in the fire zatvorio njujoršku berzu, izazvao nerede protestnim koncertom ispred staples centra u kom se održavala demokratska nacionalna konvencija, audioslave održao besplatni koncert na kubi... meni sve to zvuči puno lepše i praktičnije od članstva u komunističkoj partiji...na kraju krajeva bio je i moj stari član komunističke partije, pa nije baš puno uradio da potkopa ameriku :lol:
HR je napisao:
Takodje, pomenuti bendovi uopste nisu underground i prilicno lako se mogu naci po malo bolje snabdjevenim shopovima u Italiji i Spaniji, a vrlo lako na internetu. Druga je stvar neobavijestenost i nezainteresovanost da se cuje nesto vise od onoga sto se moze vidjeti na tv-u.

a treća stvar je da nijedan od tih bendova ne zvuči tako dobro kao rage :D
HR je napisao:
Po treci put, albanske izbjeglice sam naveo kao temu kompilacije na kojoj su ucestvovali RATM, a kao primjer mediokritetstva pomenutog benda, a onda si ti odjednom poceo da spominjes ove stvari.

po treći put, šta ne valja sa albanskim izbeglicama? jel oni nisu ljudi? šta su? majmuni? i totalno ti je bezveze primer. ajd da si naveo da su učestvovali na soundtracku matrixa 1 i 2, natural born killers-a, vrane, gta:san andreasa,... pa bih se možda i složio sa tobom...
HR je napisao:
I puno brate psujes u postovima. :D

izvini, jako se uzbudim kad pričam o rage-u, evo popio sam tabletu za smirenje :albino:
HR je napisao:
I cemu onda takav bend, ljustura koja spolja sjaji a iznutra nema nista osim novca i Morellove kolekcije gitara, te slika Marksa i Engelsa koje kace na zid kad se treba fotografisati za metal hamere i kerange?

revolutionary learnings of third world for make benefit glorious nation of U, S and A? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 10:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

nerevar je napisao:
ne, ja sam fino priznao da je fino od njih što se interesuju za nešto što se dešava izvan U, S and A-a, pa makar to bile albanske izbeglice.

Nisi to rekao, vec si pitao da li bi nas bilo briga i o kakvim problemima spolja, da smo rodjeni u Americi, kao sto RATM nije briga.
E, vidim da je sad moderno Ameriku nazivati U,S and A, a sve zbog jos jednog velikog revolucionara, Borata. :D
nerevar je napisao:
baš fino. a rage je snimanjem spota sleep now in the fire zatvorio njujoršku berzu, izazvao nerede protestnim koncertom ispred staples centra u kom se održavala demokratska nacionalna konvencija, audioslave održao besplatni koncert na kubi... meni sve to zvuči puno lepše i praktičnije od članstva u komunističkoj partiji...na kraju krajeva bio je i moj stari član komunističke partije, pa nije baš puno uradio da potkopa ameriku :lol:

Xoxo, ma sta mi naprica. Brokeri u Wall Street-u su se zamrzli od straha kada im je emitovan spot, pa nekoliko sekundi nisu mogli da se pomjere i berza je stala sa radom? :lol: Neredi ispred Staples centra? Neki pijanac je zavitlao flasu u prozor pa je jos par likova u adidas trenerkama skocilo da udje na vrata, ali su dobili batina od osiguranja, pa su se ovi ostali povukli u toplinu svojih soba, sanjajuci o novoj revoluciji i gorko placuci ispod RATM postera? Zasto Zack nije isao da tuce cuvare reda kad je takav hadzija? Lako je sa bine pozivati narod da pravi sranja, to je slicno kao kod generala koji izdaju naredjenja za juris svojim trupama i potom sa sigurne udaljenosti posmatraju sta se desava.
Besplatan koncert na Kubi? Wow! Pa da, sad je moderno ici na Kubu, imaju dobra ljetovalista i mogu se sresti i rukovati sa Fidelom, svojim idolom iz mladosti, a i to je posljednji bastion komunizma na planeti (u Kinu se, naravno, ne bi usudili ni priviriti).
Komunizam sada vise nego ikada predstavlja trn u oku Americi koja svim silama nastoji da postavi svoje garnizone sto blize Kini (za sada su dospjeli do Iraka), tako to clanstvo u partiji ima antiglobalisticku konotaciju.
Trebam li napomenuti da su clanovi nabrojanih "underground" bendova nebrojeno puta hapseni zbog nereda u kojima su ucestvovali i da su aktivno doprinosili onome sto izazovu?
HR je napisao:
a treća stvar je da nijedan od tih bendova ne zvuči tako dobro kao rage :D

Ovo ne mozes reci, jer NE ZNAS.
HR je napisao:
po treći put, šta ne valja sa albanskim izbeglicama? jel oni nisu ljudi? šta su? majmuni? i totalno ti je bezveze primer. ajd da si naveo da su učestvovali na soundtracku matrixa 1 i 2, natural born killers-a, vrane, gta:san andreasa,... pa bih se možda i složio sa tobom...

Zasto uporno te ljude nazivas majmunima?
I cetvrti put...RATM spadaju u sasvim prosjecne konzumente Televizije. Americi je tada odgovaralo da na TV prikazuje albanske izbjeglice kako bi opravdali svoju akciju "Milosrdni andjeo" na Srbiju, prilikom koje su stradali mnogi nevini ljudi koji nemaju veze sa Kosovom. Da RATM nesto poznaju desavanja u svijetu, makar bi rekli nesto protiv te akcije (znate, ovi Albanci su ostali bez domova, ali takodje su ostali i Srbi, a za sve je kriva Amerika, a to nije u redu...),a oni od svega toga spominju jednu stranu medalje.
HR je napisao:
revolutionary learnings of third world for make benefit glorious nation of U, S and A? :D

Eh, vidim da je buntovnicima Borat glavni opinion maker, kad su toliko opcinjeni sa njim da ga moraju citirati u svakoj drugoj recenici. Ajde da si citirao nesto onako bas jako od Kropotkina pa da te i shvatim ozbiljno... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]