banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 07:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2007, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Posto nema nijedna otvorena tema o Reprezentaciji Srbije, da ne bih pred svaku utakmicu otvarali nove, mozemo na ovom mestu pisati sve informacije iz tabora Belih Orlova.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NIKOG NISAM OTPISAO
Selektor Srbije Havijer Klemente očekuje da će ga nezadovoljni igrači ubediti da zaslužuju mesto u reprezentaciji i kaže da ceni njihove reakcije
Selektor reprezentacije Srbije Havijer Klemente tvrdi da će od predstojećih trodnevnih priprema nacionalni tim imati više koristi nego da se igrala prijateljska utakmica. On će boravak u Kovilovu da iskoristi za nekoliko treninga i sastanaka na kojima će se praviti strategija za naredne kvalifikacione mečeve u martu.

Baskijac kaže da ga nisu uznemirile informacije o nezadovoljstvu pojedinih igrača zbog nepozivanja u reprezentaciju i da takav stav više ceni nego ravnodušnost.
- Dobro je ako se ne mire s trenutnim statusom, jer onda znam da ti igrači koji su trenutno van konkurencije imaju jaku želju da se nametnu i da jednog dana mogu da računam na njih - rekao je Havijer Klemente.

Šta mislite o mogućnosti da Marko Baša zbog nepozivanja da igra za Srbiju prihvati poziv Crne Gore?
- Bašu odlično poznajem, on je vrhunski fudbaler. Pozvao sam ga za prijateljsku utakmicu sa Češkom i verujem da će dobiti priliku da pokaže kvalitet.

Zašto u timu nema Saše Ilića i Danijela Ljuboje?
- To što ih nisam pozvao za ovo okupljanje, ne znači da sam ih se odrekao. Mogao sam da napravim spisak sa 34 imena, ali jasno je da ne bi mogli svi da treniraju i igraju. Možda je i za Kežmana bilo mesta na spisku. Međutim, sad je dobro što sam se uverio da ima igrača koji mnogo žele da nastupaju za reprezentaciju, što mi se više dopada od ravnodušnosti. Kad za svako mesto konkuriše nekoliko igrača, onda je između njih veći takmičarski duh i od toga tim ima veću korist.

Šta očekujete od priprema?
- Od novembra se nismo videli, a na meč u Baskiji i ne mislim, jer na većinu reprezentativaca nisam mogao da računam. Iskoristio sam taj duel da, po cenu visokog poraza, isprobam mlade igrače. S nama su na pripremama Milovanović, Krasić, Babović i Tošić, a sledeći put možda pozovem nekoga koga javnost ne očekuje. Reprezentacija i njen stručni štab su otvoreni za sve fudbalere koji vole da igraju za Srbiju - rekao je Kleme-nte.

Stepanov: Ispravljamo greške

Štoper turskog Trabzona Milan Stepanov smatra da je okupljanje u Kovilovu važno da bi se greške uočene na prošlim mečevima korigovale na vreme.
- Moramo da ispravimo našu igru kako nam se propusti ne bi ponavljali kad dođu na red utakmice u kvalifikacijama protiv Kazahstana i Portugala. To će biti ključne utakmice za ishod takmičenja u grupi A - rekao je Stepanov, koji je otkrio da je ove zime bio nadomak transfera u jedan zapadnoevropski klub:
- Imam dogovor s upravom da se posle sezone dogovorimo oko transfera

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
kako god al' klemente malo pretjeruje........daj sad ovaj daj onaj......on spisak od 60 igraca ima za repku.....i opet ce biti nisu uigrani ne igraju zajedno puno tekmi....bla bla.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne zato sto je igrao u Partizanu,ali za Sasu Ilica mora biti mesta u reprezentaciji.Bez njega je vezni red skroz tanak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da ti možda ne smeta što tu igraju N.Kovačević, Stanković, Trišović i Koroman???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Da ti možda ne smeta što tu igraju N.Kovačević, Stanković, Trišović i Koroman???

Ne smeta mi,to je reprezentacija,zaboli me ko gde igra,samo mislim da je Sale bolje resenje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 17:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Od koga, Stankovića???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Od koga, Stankovića???

Ako cemo gledati ucinak u repki,onda i od njega

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nema za njega mjesta u reprezentaciji zato što za njim mora ići aparat za infuziju i transfuziju krvi da nebi pao na terenu! On može igrati u klubovima gdje 3-4 druga igrača trče za njega, a on im samo šalje upotrebljive lopte! Stanković je trenutno u TOP 10 evropskih veznjaka, a igraju otprilike na istoj poziciji i tu jednostavno nema mjesta za njega! Čak i da ne igra Stanković, mislim da bi Vukić ili Janković opet bili prvi izbor selektora!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:

Cime je Trisovic zasluzio poziv, cime je zasluzio da bude pozivan nakon igara koje je pruzio za reprezentaciju, cime je zasluzio da bude starter.Kada centrira ubode jednu od 20 lopti kao Cirkovic.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 20:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jesi čuo za ljevake??? Poslije njega Đorđević nam je najkvalitetniji na toj poziciji pa je Trišović logičan izbor! Ako ima bolji lijevi vezni igrač preporuči ga selektoru!!! Ako misliš da Ilić to može igrati onda sam ja budala što se upuštam u ovu raspravu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Jesi čuo za ljevake??? Poslije njega Đorđević nam je najkvalitetniji na toj poziciji pa je Trišović logičan izbor! Ako ima bolji lijevi vezni igrač preporuči ga selektoru!!! Ako misliš da Ilić to može igrati onda sam ja budala što se upuštam u ovu raspravu!!!

Sta je Marko Lomic?Jesi ti Vidoviti Milan da mi citas misli?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 20:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Čini mi se da je on bek!!! Ali i ako nije, nije bolji od Trišovića!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da levi bek,u Partizanu cesto igra i veznog i izmislio je fudbal za Trisovica,i necu se vise raspravljati stobom,postao si prepotentan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 21:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Ne zato sto je igrao u Partizanu

Navio si Ilića i Lomića koji je bek, a ne navodiš igrače Partizana!!!
Znam da je muka: Stojković, Marković, Vidić, Kovačević, Trišović, Koroman, Stanković Žigić i Pantelić, a s druge strane samo Krstajić kojeg će zbog godina uskoro zamijeniti Biševac ili Stepanov, ali šta ćeš, jadna generacija!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
SIJUKS je napisao:
Ne zato sto je igrao u Partizanu

Navio si Ilića i Lomića koji je bek, a ne navodiš igrače Partizana!!!
Znam da je muka: Stojković, Marković, Vidić, Kovačević, Trišović, Koroman, Stanković Žigić i Pantelić, a s druge strane samo Krstajić kojeg će zbog godina uskoro zamijeniti Biševac ili Stepanov, ali šta ćeš, jadna generacija!!!

Je li Duljaj i Lazovic ne igraju,veliki poznavaocu Srpskih fudbalskih prilika?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Lazović ulazi povremeno, ali s obzirom na trenutnu formu Žigića i Pantelića, ulaziće još manje! Za Duljaja skidam kapu, jedan od najkonstantnijih tokom kvalifikacija, ali ga ovaj Baskijac nešto ne gotivi!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Lazović ulazi povremeno, ali s obzirom na trenutnu formu Žigića i Pantelića, ulaziće još manje! Za Duljaja skidam kapu, jedan od najkonstantnijih tokom kvalifikacija, ali ga ovaj Baskijac nešto ne gotivi!!!

A ovi gore su standardni :D ,Lazovic nije u formi?U ovom iznad postu nabroja samo Krstajica? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 21:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Od prvih 11 samo Krstajić, nemoj da ti produbljujem kompleks još sa Bastom, Milovanovićem, Biševcem i Jankovićem!!! Pored Lazovića, na klupi su još Duljaj, Tošić i Babović iz Partizana!!! 13:5

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Feb 2007, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Od prvih 11 samo Krstajić, nemoj da ti produbljujem kompleks još sa Bastom, Milovanovićem, Biševcem i Jankovićem!!! Pored Lazovića, na klupi su još Duljaj, Tošić i Babović iz Partizana!!!

Sve same igracine a liga sampiona im ostala samo san :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]