banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 21:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Feb 2007, 22:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Bajalica sutra potpisuje

Miloš Bajalica će sutra na Marakani potpisati četvorogodišnji ugovor sa Crvenom Zvezdom, stoji na sajtu beogradskog kluba.

Sada već bivši kapiten OFK Beograda će sutra u podne biti predstavljen na konferenciji za novinare.

25-godišnjak će sa novim saigračima otputovati na drugi deo primrema na Kipar.

Bajalica je posle Vladimira Đorđevića koji je stigao iz Fluminensea, i bivšeg napadača podgoričke Budućnosti Igora Burzanovića treće veliko pojačanje šampiona Srbije u zimskom prelaznom roku.

Moguće je i četvrto pojačanje, jer su pregovori sa reprezentativcem Srbije Ognjenom Koromanom još uvek u toku, on je izrazio želju da pređe na Marakanu, ali sada je na Tereku i Portsmutu da se dogovore oko budućnosti srpskog veziste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2007, 00:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Nitro je napisao:
Međutim, sa 20 godina igrač nije više talenat, bar u našim prilikama. Dejan Stanković je sa 16 godina debitovao za prvi tim, a sa 18 već je bio nosilac tadašnjih uspjeha na evro sceni.

Не мислиш ли да се ова граница помјерила? Да ли уопште клинци са 16 дођу до терена? Клубови су препуни "искусних" играча, и повратника, итд... Таленти и не добијају шансе као у Декијево вријеме. Мислим да се Љупкова прича неће ни поновити, задуго.
Куповина још два играча?
Колико је то добро? Короман? Десни везни, још један, а још се неки нападач помиње,... љути ли те то? Мене да.
Бајалица, Ђорђевић, Јоксимовић, Туторић, Гај... То прелази оквире "здраве конкуренције" у тиму...
Да ли се лова од оне продаје правилно троши?
Arsen Venger убаци једног "талента" у екипу од 11 искусних. Овај се прилагоди, изгради...
Ми убацујемо комплетну екипу, или ништа.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Feb 2007, 01:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Колико је то добро? Короман? Десни везни, још један, а још се неки нападач помиње,... љути ли те то?

Kako me neće ljutiti. Koroman dolazi u vezni red gdje sve vrvi od igrača. I bez njega za svako mjesto u timu konkurišu po dvojica igrača, ne računajući pominjani omladinski pogon i igrače koji bi eventualno stigli otuda. Plus što on dolazi na pozajmicu do kraja sezone, evenutalno za kvalifikacije za LŠ, po meni totalno nepotrebno.
Rekoh već da je trebalo iskoristiti drugi dio sezone za pružanje šanse mladima, od kojih niko nije dobio u jesenjem dijelu sezone, a koliko znam omladinski pogon vrvi od talentovanih klinaca koji su 87. godište i mlađi... Rekoh već i da se nažalost sve stavlja u službu rezultata. Može se nama ne sviđati trenutna orjentacija rukovodstva, ali sudićemo na kraju ove sezone. Ne sporim da Piksi voli Zvezdu i da radi sve što može i sve što je neophodno u ovom trenutku, a trenutno je najveća želja armije navijača ulazak u LŠi sve je podređeno tom cilju. A cilj opravdava sredstva...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2007, 09:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Bajević na Kipar vodi 25 igrača

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu odlaze na Kipar, gde će do 12. februara obaviti drugi deo priprema za nastavak sezone, a šef stručnog štaba Dušan Bajević odlučio je da povede 25 igrača.

To su: Ivan Randjelović, Zoran Banović, Saša Radivojević, Bojan Miladinović, Nebojša Joksimović, Dušan Basta, Dušan Andjelović, Miloš Bajalica, Djordje Tutorić, Aleksandar Pantić, Ibrahim Gaj, Vladimir Djordjević, Nenad Milijaš, Dejan Milovanović, Nikola Trajković, Aleksandar Trišović, Segundo Kastiljo, Eli Tadeu, Marko Perović, Blagoj Georgijev, Igor Burzanović, Dušan Djokić, Milan Purović, Gonsalveš Ailton i Milanko Rašković.

Milovanović i Trišović će se 5. februara priključiti pripremama reprezentacije Srbije i potom se vratiti na Kipar, dok će Georgijev tri dana biti uz reprezentaciju Bugarske koja će na Kipru učestvovati na jednom turniru, a po završetku obaveza će se vratiti u ekipu.

Crvena zvezda će tokom priprema na Kipru odigrati tri kontrolne utakmice - 4. februara protiv korejskog Pusana, 7. februara protiv domaće Omonije iz Nikozije, dok je 11. februara na programu meč sa ukrajinskim Dnjeprom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2007, 09:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Partizan poražen od Salcburga

U drugoj kontrolnoj utakmici tokom priprema u Dubaiju fudbaleri beogradskog Partizana su u subotu izgubili od austrijskog prvoligaša Salcburga sa 1:0 (0:0).

Jedini pogodak postigao je Aleksandar Cikler u 57. minutu iz jedanaesterca, posle grubog faula, koji je upravo napravljen nad njim.

Podsetimo da tim Salcburga trenira bivši Partizanov trener Lotar Mateus.

Crno-beli su u prvom kontrolnom meču na pripremama u Dubaiju remizirali sa Dnjiprom – 1:1.

:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Feb 2007, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Mateus: Nikad ne reci nikad
Bivši trener Partizana i legenda nemačkog i evropskog fudbala Lotar Mateus nije krio zadovoljstvo što se susreo sa svojim bivšim klubom, i to samo dan uoči meča sa "crno-belima". Iako pokisao (prva kiša u Dubaiju posle deset meseci) Mateus se srdačno ispozdravljao sa svojim bivšim igračima i direktorom Nenadom Bjekovićem.

http://www.partizan.co.yu

Vidno raspoložen Mateus je čelnicima Partizana objašnjavao da treba da imaju trbušne mišiće kao njihov direktor, dok je Nenadu Đorđeviću, koji je potpisao ugovor sa japanskim Džef Junajtedom, preporučio da može da mu sredi ubrzani kurs japanskog kod dvojice njegovih fudbalera koji su iz zemlje izlazećeg sunca.
Pošto je odgledao veći deo treninga Partizana, Mateus je pristao da da intervju za B92 i novinare drugih medija.

Prvo ste igrali kod Đovanija Trapatonija, a sada zajedno trenirate ekipu. Kako izgleda saradnja sa njim?
Znam ga još iz perioda kada sam igrao u Interu, jer mi je on bio trener. Uvek sam ga poštovao. On je zadužen za taktiku, a ja za rad sa igračima. Mislim da smo dobar tandem. Imam višegodišnji ugovor sa Salcburgom i očekujem da ću ga ubrzo naslediti na mestu trenera.

Prošle sezone niste uspeli da se plasirate u Ligu šampiona, kakvi su vam izgledi da to uradite ove godine?
Trudićemo se. Čeka nas zaista težak posao.

Milan Dudić kod vas ne igra na svojoj poziciji?
Nije na svojoj poziciji, ali je zato odličan na mestu beka. Igra na istoj poziciji na kojoj je igrao za reprezentaciju Srbije i Crne Gore. Znam da je centralni igrač odbrane, ali mi tu imamo dosta odličnih fudbalera i zato ga povlačim nazad.

Možete li sada, posle toliko godina da nam kažete zbog čega ste napustili Partizan?
Tu knjigu bi trebalo da ostavimo zatvorenom i da je viđe ne otvaramo. Puno toga je o tome napisano, ali je najvažnije da kad god se sretnemo uvek možemo da se pogledamo u oči i da se sećamo lepih vremena.

Da li biste se vratili u Partizan?
U fudbalu je sve moguće. Vi znate da sam jednim delom mog srca vezan za Srbiju..., a pogotovo za Partizan. Nikad ne reci nikad. Ipak morali bi da krenemo iz početka. Sa Partizanom sam postigao svoj najveći trenerski uspeh. To neću nikada zaboraviti, kao što neću zaboraviti ljude iz Partizana, sa kojima sam taj uspeh postigao.

Da li se čujete sa igračima Partizana koje ste trenirali? Sa Taribom Vestom na primer?
On kad god pomisli na mene - pozove me. To je otprilike na svakih šest meseci. Čujem se i sa ostalim igračima Partizana koje sam trenirao.

Partizanu ove sezone ide loše.
Ne sija sunce uvek, nekada mora i da padne kiša. Partizan ima mlade igrače kojima mora da se da vreme, da bi došli do uspeha koji zaslužuju.

Posle intervjua, Mateus se slikao sa predstavnicima "sedme sile" iz Srbije. Kada smo ga pitali da da svoju prognozu za meč Partizana i Salcburga, Mateus je samo kratko rekao: "Ne želim da dajem prognozu za taj meč. Volim oba kluba, tako da vas molim da me razumete."

Slika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i četvrtu pobedu u pripremnom periodu.

Zvezda je u prvom duelu od dolaska na Kipar savladala južnokorejski Busan rezultatom 2:1.
Strelci golova za lidera Meridian Superlige bili su Trišović u 39. i Purović u 75. minutu, a jedini gol za korejsku ekipu dao je Argentinac Tajson u 75. minutu.

Za Zvezdu su startovali Ranđelović, Pantić, Anđelković, Đorđević, Gaj, Kastiljo, Milovanović, Trišović, Georgiev, Tadeu, Đokić.

U drugom poluvremenu igrali su još Trajković, Basta, Milijaš, Burzanović, Joksimović, Purović, Miladinović, Rašković i Ailton.

Zvezda je u prvom poluvremenu igrala sa jednim napadačem (Đokić), a jednu od retkih prilika iskoristio je Trišović na asistenciju Georgieva.

U nastavku je Joksimović napravio veliku grešku, koju je iskoristio Tajson i doneo izjednačenje Korejcima.

Pobedu Zvezdi doneo je Purović skokom na centaršut Anđelkovića.

zvanični sajt

Od Zvezdinih igrača nisu igrali Bajalica, Banović i Tutorić zbog povreda, dok Marko Perović nije hteo da igra na poziciji levog beka, pa je meč gledao sa klupe.

„Bila je to njegova odluka. Nema govora da će on biti kažnjen zbog toga, neigranje mu je najveća kazna. On je posle meča trenirao da bi ostao u ritmu“, rekao je trener Dušan Bajević.

Zvezda je tokom meča odigrala dva potpuno različita poluvremena.

„Kada je protivnik malo tvrđi i stane bliže, tada i mi stanemo sa igrom. Pogrešno smo počeli utakmicu, povremeno igrali dobro, ali to nije dovoljno u odnosu na uloženi rad“, kaže Bajević, koji je ponovo postavljao različite taktičke formacije.

„Formacije će zavisiti od forma igrača, igre protivnika i drugih faktora. U svakom slučaju imamo nekoliko varijanti u opticaju“.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 00:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

TAJSON vam dao go,AHAHAHAHHHAHAHAHAH

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 00:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Koliko Partizan ima pobjeda u pripremnim utakmicama? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ма не то, питај га колико има у лиги?
:badgrin: :badgrin: :badgrin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 15:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koroman konačno u Zvezdi i još Piksi najavljuje još jednog extra napadača!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

GROBARI "KUPILI" MARAKANU
Nepoznati haker napravio pometnju na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda
Zvanični sajt Fudbalskog kluba Crvena zvezda u noći između petka i subote našao se na udaru nepoznatog hakera koji je uz grb Partizana postavio vest u kojoj navodi da su crveno-beli proglasili stečaj i da stadion prodaju "večitom rivalu". Ovaj upad je verovatno bio i razlog što je zvanična prezentacija crveno-belih u subotu gotovo čitav dan bila van funkcije.
Haker sa potpisom L. B. ubacio je tekst pod naslovom "Zvezda pod stečajem - Partizan kupuje Marakanu" da bi u nastavku "informacije" pokazao da mu ne nedostaje smisao za humor.

"Uprava kluba Crvena zvezdan odlučila je da proglasi stečaj. Nakon dugih noćašnjih rasprava, oni su se dogovorili da sav novac iz kase kluba stave sebi u džep. Stadion će biti prodat Partizanu, a kao stečajni upravnik biće proglašen Zdravko Čolić. Poziciju njegovog zamenika dobiće Tanja Savić. I to samo zato što su svi zajedno, uprava i navijači, ljubomorni na Tanju Savić. Ova vest će biti objavljena u seriji 'Seljaci', koja se emituje na zaglupljivačkoj televiziji Pink!!! Hoćemo kulturu nazad!!!".

Ukoliko se otkrije identitet nestašnog hakera za pomenuto nedelo Krivični zakon predviđa kaznu od 30 dana do 12 godina zatvora.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS čuveni grobar se nije udostojio odati počast mladom igraču Partizana koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći!!! Loše SIJUKS, loše!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Boze kakva tragedija,nisam znao za tu informaciju sad sam procitao na Partizanovom sajtu.On je iz Borca dosao u Partizan,Srdjan Kacar.I to poginuo na 18 rodjendan.Neka mu je vecna slava

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
SIJUKS čuveni grobar se nije udostojio odati počast mladom igraču Partizana koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći!!! Loše SIJUKS, loše!!!

Nije vazno ciji je igrac bio,da je bio i Zvezdin ja bi mu odao pocast.Nemoj se zajebavati sa takvim stvarima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
TAJSON vam dao go

Bolje Tajson nego golman Amelija...

Vidim Koroman je potpisao što je dobro, ali i ne mora da bude. Sad je vezni red stvarno pretrpan. Pretpostavljam da je Koromanu gotovo garantovano mjesto u timu, jer je na njega potrošeno i para i vremena i živaca. Gdje će sad još i Burzanović, Milijaš, Kastiljo, Trajković, Trišović, Georgiev pa i Perović koji je ipak vezni igrač, a i Eli Tadeu se kod Bajevića kotira kao vezni igrač... Nadam se samo da će Bajević moći da se izbori sa tim, jer se na pripremama već suočio sa problemima, kad je Marko Perović odbio da igra lijevog beka u pripremnoj utakmici... Može biti da je ovo malo previše igrača za jednu polusezonu, ali pretpsotavljam da na ljeto neće biti više pojačanja i da je Bajević htio sve igrače odmah, da bi imao vremena da ih uigra za kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Malom Kačaru neka je vječna slava i mir. Premlad je napustio ovaj svijet...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 17:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Baš me zanima kojeg špica dovodi Piksi! Ne vjerujem da je neki levat, nebi ovoliko krio, hoće da iznenadi javnost! Ima fore večeras do 12h da ga dovuče!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sudeći po situaciji na tržištu moguće je da će Piksi vratiti Pjanovića u Zvezdu, pošto je dotični trenutno slobodan, mada ne vidim kako bi to bilo pojačanje, a inače Zvezdi i ne treba napadač, osim ako nije u pitanju neka ekstra klasa tipa Dijega Tristana ili Alvara Rekobe, koji su takođe dostupni, pa bi bilo šteta ne angažovati ih, ako je već moguće...

Možda će ipak da bude previše. Ako dođe još i napadač biće to prava gužva. Za svaku poziciju u timu konkurisaće po tri igrača, U napadu su već Ailton, Purović, Đokić i Rašković, a po potrebi u napadu mogu da igraju i Burzanović i Tadeu. Što je previše, previše je, ali možda se i riješe nekoga. Najbolje bi bilo Đokića.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam nezvanicno cuo da dolazi Rivaldo iz Olimpijakosa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 20:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
moguće je da će Piksi vratiti Pjanovića u Zvezdu

Ne vjerujem pošto je išao na probu u fenjerašku ekipu iz Austrije, Rapid i nije prošao testiranja jer je navodno nespreman! Takav igrač teško da može u Zvezdu!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]