banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 06:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2007, 01:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
Primijetio sam da većina postova koje ljudi ovde ostavljaju sadrže vijesti i zanimljivosti iz svijeta nauke i tehnologije. Takve stvari se mogu naći na bilo kojoj stranici posvećenoj nauci.
Za razliku od toga meni je zanimljivije da čujem nešto od vas, vaše viđenje neke problematike, vaša zapažanja, sagledavanje problema iz raznih uglova. Dajte da malo razmjenjujemo mišljenja, iznosimo subjektivna viđenja raznih naučnih teorija, da naučimo nešto novo jedni od drugih. Biće nam onda mnogo interesantnije, pa možda ovaj podforum postane aktivniji i privuče više ljudi nego što je to do sada bio slučaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2007, 01:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Dosad je uglavnom bila praksa da se vijesti prenose upravo zato sto ljudi nemaju ideja o cemu da razgovaraju, ne trude se sami razmisliti i smisliti temu, ili su vec aktuelne teme predjene, pa im bas ta vijest dodje kao pokretac, prva karika u razgovoru. Inace, i ja vise volim procitati ideje i misljenja forumasa, nego vijesti, mada je to vjerovatno malo teze od ovog drugog. Eto, za pocetak, smisli neku zanimljivu temu, daj solidan uvod i propratni materijal, pa ce sigurno biti pozitivnog napretka i odaziva forumasa da se malo ozivi ovaj podforum. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2007, 01:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
Pokrenuo sam jednu temu već, priličan broj ljudi je pogledao o čemu se radi ali ni jedan odgovor nije ostavljen! Prihvatam da je tema možda usko specijalizovana ali izgleda da su senzacionalističke stvari poput smaka svijeta i vampira mnogo interesantnije :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2007, 04:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
TSM je napisao:
Pokrenuo sam jednu temu već, priličan broj ljudi je pogledao o čemu se radi ali ni jedan odgovor nije ostavljen! Prihvatam da je tema možda usko specijalizovana ali izgleda da su senzacionalističke stvari poput smaka svijeta i vampira mnogo interesantnije :-?

Eh.Zasto bi bilo ko diskutov'o o mogucnostima pogona na solarni vjetar kad mozemo o vukodlacima?i baba Yagama

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2007, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Meni smeta sto se slabo posjecuje. Komentari i replike su usporeni. Treba to malo zustrije i energicnije, obzirom da je ovo jedna jako atraktivna kategorija ( barem meni ).

:fadein:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]