banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 14:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 184 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 13:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 00:48
bigman je napisao:
cosak2 je napisao:
Nekada ste bili ponosni na taj rukomet dok ga nista upropastili kao sto ste upropastili i fudbal i na kraju kosarku.

Е стварно желим да ми објасниш ово. За сваки спорт. Како је то "неко" упропастио.

E to objasnjenje potrazi kod nadleznih u institucijama a ne kod mene.Htio sam da kazem gdje vam je zavrsila kosarka i rukomet a kakvu ste tradiciju imali.Trenutno imate malo rezultata u tenisu i vec smatrate da ste velesila u u tom sportu.Nego djecu trenirajte pa cete imati opet rezultate i prave igrace pa vam se nece dogadjati da igrate pretkvalifikacije i da gubite od Ceske i Izraela u rukometu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 13:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Koga Hrvatska ima osim Duvnjaka??? Ova sad ekipa je fenomenalna, ali nema ko da ih zamijeni! Igrač kao Balić se rađa jednom u 1000 godina, Metličić je već polako kreće prema penziji, Lacković će biti tu još dugo, a pivoti su takve tarabe da bez Ivana ne znaju ni trčati!!! Džomba ima te kontre i sedmerce, ali lijevo krilo je i ispod prosjeka! Kad ode Ivano, neće se oporaviti 10 godina!!! Juče vode 5 protiv Rusa, Ivano izađe da odmori, a Rusi odmah na -2 i napad!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 13:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Sondri je napisao:
Koga Hrvatska ima osim Duvnjaka??? Ova sad ekipa je fenomenalna, ali nema ko da ih zamijeni! Igrač kao Balić se rađa jednom u 1000 godina, Metličić je već polako kreće prema penziji, Lacković će biti tu još dugo, a pivoti su takve tarabe da bez Ivana ne znaju ni trčati!!! Džomba ima te kontre i sedmerce, ali lijevo krilo je i ispod prosjeka! Kad ode Ivano, neće se oporaviti 10 godina!!! Juče vode 5 protiv Rusa, Ivano izađe da odmori, a Rusi odmah na -2 i napad!!!

Dođi za dvije god na SP u Hrvatskoj,navijati za svoje(naravno ako se plasirate)pa ćeš vidjeti koga Hrvatska ima... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Srbija trenutno ima problem u savezu, jer su tu ljudi kojima je lični interes ispred interesa rukometa uopšte. Srbija ima najtalentovanijeg igrača Evrope Petra Nenadića, koji je sa 20 godina već stigao da uđe u sukob sa savezom, oko napuštanje Zvezde, tu je najbolji golman svijeta Šterbik, koji neće da brani za zemlju, zbog ljudi u savezu, a ni Šarić koji takođe spada u red odličnih golmana nije u boljim odnosima sa savezom.
Generalno rukometaši u Srbiji imaju problem sa odnosom prema dresu i tu je ono št ih koči. Hrvati nikada nisu imali problem sa tim, a objektivan igrački kvalitet nije toliko na strani Hrvatske. Balić jeste najbolji grač svijeta, ali je pitanje vreman kada će ga Nenadić dostići. Vori i Renato Sulić nisu recimo u rangu jednog Ratka Nikolića. Metličić i Lacković su sigurno ekstra kvalitet, ali Srbija na vanjskim pozicijama ima veći izbor igrača (Nenadić, Šešum, Rajković, Bojinović, Ilić, Anđelković). U Srbiji su stalne neke trzavice, skandali oko namještanja, dopinga, prodaje utakmica, a Hrvatska nema probleme sa tim, već je reprezentacija izolovana i sve je stavljenu u službu njeniog uspjeha.

Ipak Hrvati nisu neko ko bi mogao da drži predavanja o rezultatima i sistematskom radu. Svaka čast na posljednjih par godina, kada su na bazi jake juniorske selekcije stvorili jak seniorski tim, ali gdje je Hrvatsak bila 7 godina u periodu od 1996. kada je uzela olimpijsko zlato, pa do trijumfa na SP i početka novih uspjeha. Bili su daleko od vrha. Primjer sistematskog rada može biti Francuska ili Španija, koje konstantno od drže svjetski vrh u zadnjih desetak godina uz konstantno podmlađivanje reprezentacije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 14:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

otok je napisao:
Dođi za dvije god na SP u Hrvatskoj pa ćeš vidjeti koga Hrvatska ima

Kao prvo počinješ smarati!

Kao drugo, ima li neki forum na tom tvom otoku gdje neko sere nešto o srpskom vaterpolu???

Kao treće, za Hrvatsku će za dvije godine igrati ista ekipa, a ja sam rekao da imaju fenomenalnu ekipu, možda čak i najbolju među 2-3 jednake zbog međuodnosa u timu! Pitao sam koji mladi igrač, osim Duvnjaka, je budućnost Hrvatske???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 17:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
otok je napisao:

Kao drugo, ima li neki forum na tom tvom otoku gdje neko sere nešto o srpskom vaterpolu???

Kao treće, za Hrvatsku će za dvije godine igrati ista ekipa, a ja sam rekao da imaju fenomenalnu ekipu, možda čak i najbolju među 2-3 jednake zbog međuodnosa u timu! Pitao sam koji mladi igrač, osim Duvnjaka, je budućnost Hrvatske???

Kao prvo nemoj biti nervozan....

Kao drugo serem na wc-u,a ne po forumima...

Kao treće pitao si,a ja ti odgovaram za dvije godine vidjet ćeš neke nove face u Hrv.rukometnoj repki..Da ti ih sad počnem nabrajati, imena ti ne bi ništa značila...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 18:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
istina je da hrvati, svidjalo se to nekom ili ne, imaju fenomenalnu ekipu. i u tu ekipu već ubacuju mladje igrače. kako metličić ide u penziju, koliko ja znam, dečko je 79. godište. isto tako i balić.

istina je da imaju 3 najbolja svjetska igrača na svojim pozicijama (metličić, džomba, balić), ali i ostali uspijevaju da ih isprate. ako su dobro tempirali formu, znači da se ne ispucaju u igranju po grupama, cijenim da će lagano uzeti SP.

a što se naših tiče

jesu naši bili evropski šampioni u kadetskoj konkurenciji, ali samo zato što se igralo u BG. hrvati su tu istu našu reprezentaciju glat uzeli na EP za juniore pola godine ili godinu kasnije, ne sjećam se više. nema ljeba dok se ne iskorijene ljudi iz saveza koji guraju samo lične interese.

toliko zasad

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
otok je napisao:
Sondri je napisao:
otok je napisao:

Kao treće pitao si,a ja ti odgovaram za dvije godine vidjet ćeš neke nove face u Hrv.rukometnoj repki..Da ti ih sad počnem nabrajati, imena ti ne bi ništa značila...

Purgeru ne seri :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2007, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
kako metličić ide u penziju, koliko ja znam, dečko je 79. godište

Petar Metličić je rođen 1976. godine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 00:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bd2308 je napisao:
dečko je 79. godište

Ove godine puni 31, a poznato je da ne igra odbranu, bar ne za Hrvatsku, stoga njegovo vrijeme polako prolazi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 09:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
otok je napisao:
Sondri je napisao:
otok je napisao:

Moraš malo Bosanac... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Čime se Španjolci služe pokazuje slučaj Davora Dominikovića i njegovog "navodnog "korištenja dopinga..Više....

http://www.index.hr/sport/clanak/redir/337976.aspx

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 15:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
španski cigani...
neka onda još neko kaže da su balkanci prljavi :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 00:48
bd2308 je napisao:
španski cigani...
neka onda još neko kaže da su balkanci prljavi :)

Ma kakvi prljavi!Mi smo za njih djecji vrtic.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 16:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

otok je napisao:
SIJUKS je napisao:
otok je napisao:
Sondri je napisao:
otok je napisao:

Moraš malo Bosanac... :D

Cuj Bosanac? :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2007, 22:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dobri su Danci,jako dobri... :lol: Mada ima i boljih.. :D Ajmo dalje... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 21:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

[/url]http://img453.imageshack.us/img453/6263/croatiahungary816qu.jpg

Ajmo dalje... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

otok je napisao:

Ajmo dalje... 8)

Neznas sliku metnuti,kako bi metno nesto drugo da prostis? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2007, 22:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
otok je napisao:

Ajmo dalje... 8)

Neznas sliku metnuti,kako bi metno nesto drugo da prostis? :D

Osto sam šokiran gubitkom Španjolaca od Danaca,ode 1500 kn na listiću,oca im njihovog....Ono drugo nekako lakše ide... :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jan 2007, 01:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
cosak2 je napisao:
bigman je napisao:
cosak2 je napisao:
Nekada ste bili ponosni na taj rukomet dok ga nista upropastili kao sto ste upropastili i fudbal i na kraju kosarku.

Е стварно желим да ми објасниш ово. За сваки спорт. Како је то "неко" упропастио.

E to objasnjenje potrazi kod nadleznih u institucijama a ne kod mene.Htio sam da kazem gdje vam je zavrsila kosarka i rukomet a kakvu ste tradiciju imali.Trenutno imate malo rezultata u tenisu i vec smatrate da ste velesila u u tom sportu.Nego djecu trenirajte pa cete imati opet rezultate i prave igrace pa vam se nece dogadjati da igrate pretkvalifikacije i da gubite od Ceske i Izraela u rukometu.

Кад већ не знаш објаснити, а ти немој ни причати глупости...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 184 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]