banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 19:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Govorna pošta ???
PostPoslato: 15 Jan 2007, 19:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jan 2007, 19:32
Novi sam prepaid korisnik Mobis`a. Prije neki dan pozvao sam Call Centar i zamolio ih za aktivaciju govorne pošte, od njih sam dobio odgovor da će mi biti uključena za dva radna dana. Nakon dva dana zovem ja njih ponovo i pitam šta se dešava, od njih dobijam odgovor da mi je govorna pošta uključena, međutim kad preusmjerim pozive na broj svog mail box-a (065 55 xxx xxx) i neko me pozove dobija poruku od automata : "Ovaj broj nije registrovan...", a kada pokušavam da nazovem 065 55400 da podesim mail box nastane šutanje i nakon 2-je sec. me izbaci pritom mi ostavljajući poruku : "Preusmjerenje uključeno" ! ? ? Sta da radim kako da riješim ovaj problem, da li je to zbog toga što sam novi korisnik ili do nečeg drugog ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 20:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Vjerovatno su u MOBI'S-u nešto zeznuli. Kad pozoveš 065 55400 trebalo bi da imaš mogućnost podešavanja govorne pošte.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 20:51 
Početnik
Početnik

Not now, John! je napisao:
Vjerovatno su u MOBI'S-u nešto zeznuli. Kad pozoveš 065 55400 trebalo bi da imaš mogućnost podešavanja govorne pošte.

Kad pozovem 065 55400 jednostavno ćuti 2 sec. a onda me izbaci!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2007, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
boy_Sa je napisao:
Not now, John! je napisao:

Kad pozovem 065 55400 jednostavno ćuti 2 sec. a onda me izbaci!!!

Ko ćuti?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 08:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Okt 2005, 13:58
Mislim da je to zbog usluge propustenih poziva koje dobijas SMS porukama.Ja sam imao govornu postu oko godinu dana.Aktivirao sam je bez problema na isti broj koji si zvao i radila je perfektno. Kada je aktivirana nova usluga propusteni pozivi putem sms,govorna posta mi nije vise nikako radila.Odem u kastel u kontakt centar,oni provjere i kazu
sve je ukljuceno medjutim nikako nije radila.U stvari nije radila ni gov. posta ni sms poruke o prop.poz.Onda sam trazio da mi iskljuce gov. postu pa mi je proradila dojava o propustenim pozivima putem sms.
Kazem ti da mi nisu mogli raditi oba servisa istovremeno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 21:28 
Početnik
Početnik

Neznam meni sms poruke dolaze o propuštenim pozivima, međutim kada pozovem 065 55400 samo me izbaci i piše mi "Preusmjerenje uključeno", a kad preusmjerim pozive na svoj mail box dobijam poruku od automata "Ovaj broj nije registrovan, za pristup vašem mail box-u unesite vaš korisnički broj" .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
MOBIS je to, nemoj previše razmišljati o tome, samo ćeš se isfurati na kraju!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2007, 23:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
boy_Sa je napisao:
Neznam meni sms poruke dolaze o propuštenim pozivima, međutim kada pozovem 065 55400 samo me izbaci i piše mi "Preusmjerenje uključeno", a kad preusmjerim pozive na svoj mail box dobijam poruku od automata "Ovaj broj nije registrovan, za pristup vašem mail box-u unesite vaš korisnički broj" .

Jesi li zvao Call centar i rekao im šta se tačno dešava?

MOBI'S tehnička podrška je (najblaže rečeno) katastrofa. Već sam ranije spominjao probleme koje sam imao na njihovom forumu i sa servisom MMS2WEB. Nedavno sam se prijavio i na "Moj MOBI'S" stranicu, ali stranica "Servisi" mi izbaci neku "Script Execution" grešku.

Napisao sam im e-pismo u kojem sam naveo sve ove probleme. Nakon par dana (bili su praznici) su tražili moj tel. broj i ja sam im poslao. Od tada (prije 7 dana) ništa od pomenutih problema nije riješeno.

Takođe sam primijetio da njihova automatska podešavanja za GPRS ne valjaju (bar za moj telefon). Podešavanja koja sam dobio sa europe.nokia.com su OK.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2007, 21:26 
Početnik
Početnik

Ma rekao sam im sve šta mi se dešava, ali oni ništa ne poduzimaju. Konačno im je proradio forum pa sam se tamo požalio. Danas mi moderator foruma traži broj telefona, sa odgovorom da će viditi šta može učiniti !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 22:51 
Početnik
Početnik

Problem je riješen nakon dosta muke ! Konačno su se na kraju smilovali da uključe !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2007, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
boy_Sa je napisao:
Problem je riješen nakon dosta muke ! Konačno su se na kraju smilovali da uključe !

CESTITAMO :wav:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]